Pár aktivních monitorů do cca 12 tis.

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Cyril

Příspěvek od Cyril »

Crowley píše:Dost micham elektroniku s akustickymi nastroji,hlavne drumy s kytarama,zivou basou atp. a ty eventy mi prijdou zkratka lepsi na tenhle styl.
To je i muj styl, a jeden z mych kandidatu bejvaly Event ASP8... zajimavej postreh...

delay

Příspěvek od delay »

OK, díky. Bezva info.

macceba

Příspěvek od macceba »

Zdravím, mám jeden obecný dotaz.

Chtěl bych si koupit nějaké mini/mikro monitory jako napříkla Fostex PM0.4, PM0.5, Yamaha MSP5 atd. a chtěl bych poradit co se od těchto velmi malých monitorů dá očekávat. To že nebudou hrát 20-20 je mi jasné, ale jinak.......Pokud máte někdo i tip, na který bych se měl určitě podívat budu velmi rád.
Jinak budu je mít doma u mého PC, které tedy rozhodně není nijak odladěné jako DAW, použití 99% jako střižna dialogů/komentářů/voiceoverů atd.

Dík Martin

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

macceba: 20-20 nehraje žádná běžně dostupná bedna, neblázni. Jinak od těhle malých (no any zase tak malé nejsou) beden můžeš očekávat velmi pěkný zvuk vzhledem k pořizovací ceně. Akorát si dej pozor na to, že ceny jsou většinou za kus!

V téhle cenové relaci bych se určitě podíval na E-MU PM5 nebo pokud by to mělo být něco výrazně levnějšího, tak Behringer Truth 2030A, případně Tapco S5.

macceba

Příspěvek od macceba »

ctirad: to je jasná...... těch 20-20 jsem jen tak plácnul, v zásadě by mi stačilo, kdyby to v normě hrálo tak od 80/100 Hz, a to je právě to o co mi jde.

Odpovědět