Studiové monitory na skládání do 10 000,-Kč.
Re: Studiové monitory na skládání do 10 000,-Kč.
pokial chce len skladat a nie mat daky kriticky posluch na mixaz , tak 10.000 za par je v pohode budget .. hociktore monitory z tu spominanych vyhovuju ..
Pytkin: blby je ze pise drumnbass atd, to se asi blbe sklada s tim, ze zvuk se udela pozdeji... jinak ale jestli jsou za desitku Adam A7, nevim, co muze clovek chtit vic, a rozhodne zdaleka nejen do zacatku je to podle me super
nepoznam styl DnB, ale predpokladam ze to chce trosku aby to aj basovalo .. tak snad dake 6" , by mohli stacit .. trebars http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,3879
Ano, Drum and Bass je hodně o basech a o výše zmíněných monitorech uvažuju vedle Fostex PM-1 MKII a Alesis M1Active MKII. Na Adamy nebudu mít peníze, takže asi skončím někde mezi těmato třema...Pytkin píše:nepoznam styl DnB, ale predpokladam ze to chce trosku aby to aj basovalo .. tak snad dake 6" , by mohli stacit .. trebars http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,3879
-
- Profesionál
jestli dnb, urcite bych sel do 8" bedny jako tapco s8, a7 na to imo nestaci (mel jsem je).
Tak to asi ani ty adamy by nebyly to pravý ořechovopudlový... já na adamech mícham na návštěvě a s basama problém nemam, ale hodně se o tom psalo.Nador píše:Ano, Drum and Bass je hodně o basech a o výše zmíněných monitorech uvažuju vedle Fostex PM-1 MKII a Alesis M1Active MKII. Na Adamy nebudu mít peníze, takže asi skončím někde mezi těmato třema...Pytkin píše:nepoznam styl DnB, ale predpokladam ze to chce trosku aby to aj basovalo .. tak snad dake 6" , by mohli stacit .. trebars http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,3879
kup tohle ./bazar/predam-studiove-monitory-behringer-2030a-t11698.html
za tu cenu nic lepsiho nesezenes.
za tu cenu nic lepsiho nesezenes.
velmi dobré a levné ESI nEar 06 mám je a jsou supr nevěřil bych že tak levné bednky můžou slušně zahrát vím kde by se dali sehnat 

no ja by som radsej ten externy regulator pouzil (trebars ten nanopatch) .. ono niekedy sa moze stat ze sa clovek pozabudne, v mixeri vo windows to ma ohulene (napriklad ak tam predtym mal pichnute sluchatka) na 50% .. potom to pusti do bedni a zazije prinajlepsom len shock .. alebo dostane vyhubovane od zeny (pripadne rodicov v tomto pripade) ze ich o 2hej rano zobudil hlasnou hudbouAmorph píše:jeste jednou: regulaci hlasitosti nepotrebuje, protoze uz ji ma na zvukovce...

Tá zvukovka Ma ovladac hlasitosti. Len mi neni jasne ci ovláda len sluchatka, alebo aj výstup. V každom prípade tam neni mute. Takze sa priklanam k dendymu. Nanopatch by bolo dobre riešenie k tej zvukovke, lebo monitory by ovladal samostatne a nanopatch ma aj tlačítko mute.
mimochodem i ty alesisy hrajou slušný spodky, na to že je to 6,5 palec at ktlačí dobře, nevím jak aktiv, kterej má basový otvor vpředeu ale pasiv hraje hloub než třeba krky.
Ta zvukovka má zvlášť regulátor pro hlasitost ve sluchátkách a pro výstup... Takže naopatch díky mé finanční situaci vylučuju . Myslím, že si vystačím i bez něj a kdyžtak časem dokoupím.Pytkin píše:Tá zvukovka Ma ovladac hlasitosti. Len mi neni jasne ci ovláda len sluchatka, alebo aj výstup. V každom prípade tam neni mute. Takze sa priklanam k dendymu. Nanopatch by bolo dobre riešenie k tej zvukovke, lebo monitory by ovladal samostatne a nanopatch ma aj tlačítko mute.

v tom pripade je ten nanopatch naozaj zbytocnost, ak to ma zvlast regulaciu pre sluch a vystup ...
To už bych šel kdyžtak rovnou do ESI nEar08 eXperience. Jenom nevím jestli je to lepší volba než předešlé tři zmiňované monitory (Alesis, Fostex, KRK) nad kterými uvažuji.Alex123 píše:velmi dobré a levné ESI nEar 06 mám je a jsou supr nevěřil bych že tak levné bednky můžou slušně zahrát vím kde by se dali sehnat
Troufám si tvrdit, že ESI rozhodně lepší volba není.Nador píše: To už bych šel kdyžtak rovnou do ESI nEar08 eXperience. Jenom nevím jestli je to lepší volba než předešlé tři zmiňované monitory (Alesis, Fostex, KRK) nad kterými uvažuji.