Studiové monitory na skládání do 10 000,-Kč.
Re: Studiové monitory na skládání do 10 000,-Kč.
TAk definitivně Fostex PM-1 MKII nebo KRK Rokit 6 G2 nebo ALESIS M1 Active MKII? Nevím který vybrat takže díky za každej názor
poslechnout, - a to je rada nad zlato! Nic jinýho ti stejně nepomůže.
Když to je problém... Když už bych se nějak dostal do Prahy nebo někam tak ten shop bude mít jen jedny maximálně dvoje. A jelikož ještě nemám ani řidičák tak nemůžu jezdit po celý republice a zkoušet. Bohužel musím vybrat takhle...c9000 píše:poslechnout, - a to je rada nad zlato! Nic jinýho ti stejně nepomůže.

Seš si jistej že Fostexy seženeš do 10tis.? Asi bych bral ty ALESISy
http://kytary.cz/alesis-m1-active-mk-ii ... /HN081359/
http://kytary.cz/alesis-m1-active-mk-ii ... /HN081359/
souhlas s Delayem, budeš spokojenej.
no ja teda neviem .. ja vidim ovladac len jeden ! alebo repraky ovlada potenciometer DIRECT MONITOR ? to je potom dost divne oznacenie .. stale mi tam ale chyba tlacitko mute ..Nador píše:Ta zvukovka má zvlášť regulátor pro hlasitost ve sluchátkách a pro výstup... Takže naopatch díky mé finanční situaci vylučuju . Myslím, že si vystačím i bez něj a kdyžtak časem dokoupím.Pytkin píše:Tá zvukovka Ma ovladac hlasitosti. Len mi neni jasne ci ovláda len sluchatka, alebo aj výstup. V každom prípade tam neni mute. Takze sa priklanam k dendymu. Nanopatch by bolo dobre riešenie k tej zvukovke, lebo monitory by ovladal samostatne a nanopatch ma aj tlačítko mute.

Pytkin: je docela zrejmy, ze funkci toho jednoho potaku prepina tlacitko "mon sw". Kdyz mas dva potaky na sluchatka na monitory, tak mute neni potreba.
no nevim jestli je tahle karta zrovna vhodná, mám v práci jednu takovouhle na stole zapojenou a již podruhé jsem musel přeinstalovávat drivery, jelikož prostě přestala hrát, jinak je to dobrý, možná mám smůlu na vadný kus. Nevím.
2Nador: jak vidíš, tak si stejně nevybereš
IMHO nejblíže konkrétní radě (za stávající situace) byl delay. Fakt to neřeš - stejnak musíš ty monitory naposlouchat, takže tady problém není. Jedny z uvedených jednoduše kup a ztotožni se s nima.
Takhle tady strávíš ještě několik týdnů čekáním na to, pro které z nich převáží počet "doporučujících" příspěvků
Některé věci se opravdu nemusí řešit složitě......
P.

Takhle tady strávíš ještě několik týdnů čekáním na to, pro které z nich převáží počet "doporučujících" příspěvků

P.
Je mi to jasný a máš pravdu. Jenom jsem nechtěl koupit něco co je obecně známé jako nic moc produktpavlii píše:2Nador: jak vidíš, tak si stejně nevyberešIMHO nejblíže konkrétní radě (za stávající situace) byl delay. Fakt to neřeš - stejnak musíš ty monitory naposlouchat, takže tady problém není. Jedny z uvedených jednoduše kup a ztotožni se s nima.
Takhle tady strávíš ještě několik týdnů čekáním na to, pro které z nich převáží počet "doporučujících" příspěvků![]()
P.

ak sa nieco niekde prepina , tak je zadelano na pruser .. mne je to jedno . .nech si kazdy pouziva co chce .. ale MUTE NENI KOKOT ..Amorph píše:Pytkin: je docela zrejmy, ze funkci toho jednoho potaku prepina tlacitko "mon sw". Kdyz mas dva potaky na sluchatka na monitory, tak mute neni potreba.
- Agent Provocateur
Nador: Ja mám tie Alesisy aktívne, a idú dosť do spodkov..Za tú cenu budeš fakt spokojný.