Vysraly se mi Adam P11-A monitory
Re: Vysraly se mi Adam P11-A monitory
Sonority píše:...Pokud ale mas ve svem bydlisti slovo zkurvena, tak snad mas pochopeni.
ja som len naznacil, ze tato tema vysrata tu uz jedna je, tak sa mohlo pokracovat s vysratou temou vo vysratom threde.. nic viac nic menejSonority píše:Tak snad v brnenskem prodance si s tim budou vedet rady a nezabere jim to mesic.
Excom: Pardon, jestli nazev je nepatricny. Slysel jsem to slovo i v televizi, tak mi neprislo nejak zavadne a jen jsem jim chtel navazat na cyrilovo tema (ale pro jiny typ bedny, zavady a smerovani tematu jsem zalozil nove). Lide takhle mluvi i mezi sebou, sprosta slova jsou tu odjakziva. Ale pokud myslis, ze se to slovo sem nehodi, klidne ho zmen na nejake, ktere je vhodne. Me je to uplne jedno, jen chci vyresit problem, nikoli pohorsovat. Pokud ale mas ve svem bydlisti slovo zkurvena, tak snad mas pochopeni.
Podle me je dobre ze zalozil samostatnej thread, v tom o A7kach by to mohlo zapadnout, precijen se na tenhle novej asi mrkne vic lidi, mozna... drzim palce at je zavada brzo opravena...
zajdi do sevisu, bude to prkotina, po šesti letech užívání bych tipoval odešlej kondenzátor
Tak jsem to dal do servisu Prodance. Oprava trvala mesic, ted mi volali, ze si proto mam prijit. Nauctovali si 1600Kč, za "diagnostiku koncoveho stupne a vymenu kondenzatoru na zdroji". Je to hodne penez? me subjektivne a kdyz o tom nic nevim prijde ze jo. Ale i kdyby, tak se s tim asi ani nic delat neda.
Bezna cena za znackovy servis. Me menili na tape decku Technics jeden odpor za podobnou cenu.
diky za reakci. Prines jsem je (Prodance se prestehovalo do Modric, je to jeste cast Brna, jezdi tam mestska hromadna, ale pres pul hodiny z centra), jedou. Dali mi i na pamatku spalenej kondenzator.
nechcem zakladat novu temu o vysrani, preto skusam tu - mam Alesis M1 active MKII. jeden z nich dnes po zapnuti nehra /dokonca ani nesumi/ - led-ka svieti.
moze to byt dakou poistkou, ktoru si pripadne vymenim svojpomocne?
moze to byt dakou poistkou, ktoru si pripadne vymenim svojpomocne?
Bohuzel budes muset nejspis dovnitr, aby si zjistil jestli je to pojistkou, ponevadz Alesisy nemaji pristup na pojistku zvenci.
Vypada to standartne bud takhle:

nebo takhle:

Vypada to standartne bud takhle:

nebo takhle:

W.Cable: vdaka. ale vyzera to, ze budem musiet ist ozaj dovnutra, lebo to moje napajanie sa ani len nepriblizuje tym Tebou uvedenym.
ak svieti ledka, nebude to centralnou poistkou...
hm. no. jasne.
mam ju vobec rozoberat? volnym okom mozem spozorovat daku chybu?
edit: isiel som ju teda rozobrat. vybral som sietovy kabel. a nevybral som signalovy. tak som zapojil sietovy kabel. a uz aj signalovy. a ide.
tak tak.
mam ju vobec rozoberat? volnym okom mozem spozorovat daku chybu?
edit: isiel som ju teda rozobrat. vybral som sietovy kabel. a nevybral som signalovy. tak som zapojil sietovy kabel. a uz aj signalovy. a ide.
tak tak.
muzes mi to prelozit? myslel jsem si ze umim slovensky dobre, ale tohle je teda na me moc
biscuit: a keby som napisal, ze som k*k*t, tomu porozumies? nemal som zapojene signalove xlr-ko. tak mi to nehralo. no.