si nemal len sietovy kabel dost zastrceny. btw medzi tymi schuko sietovymi kablami sa vyskytuje strasne vela zmetkov. nedavno som vyhodil dva kable, kde proste "zanikol" kontakt medzi kablom a vidlicou, zrejme sa vnutri toho plastu ulomilo lanko od toho pliesku co zabezpecuje kontakt
cize pred reklamaciou odporucam vyskusat aj nejaky iny sietovy kabel mozno
Vysraly se mi Adam P11-A monitory
Re: Vysraly se mi Adam P11-A monitory
kexik: skutocne si vazim vsetky rady, ale psychologa mi robit nemusis. ci mam ozaj priznat, ze som kkt, lebo som si pri vyberani bedne zo stojana vsimol,
ze som ju z predoslej akcie /boli sa, dievcata, zohriat na silvestrovskej chate/ napojil iba sietovym kablom a xlr-ko ostalo bezradne visiet vedla stojana?
)
ale s tymi zmatocnymi sietakmi je to pravda.
ze som ju z predoslej akcie /boli sa, dievcata, zohriat na silvestrovskej chate/ napojil iba sietovym kablom a xlr-ko ostalo bezradne visiet vedla stojana?
no commentmONOGRAm píše:kexik: skutocne si vazim vsetky rady, ale psychologa mi robit nemusis. ci mam ozaj priznat, ze som kkt, lebo som si pri vyberani bedne zo stojana vsimol,
)
ja som predpokladal menej zahanbujuci variant
"ja som predpokladal menej zahanbujuci variant" - obdivuhodna schopnost metamorfovat v priebehu par minut z psychologa na.. manzelku po 40rocnom vztahu. niezeby som o tom nieco vedel. 
okej. chce si este niekto kopnut?
okej. chce si este niekto kopnut?
Alesis m1 mk2 maji takovou klasickou sklenenou pojistku s tenkym dratem uvnitr. Taky je mam, ale pokazily se jen jednou, kdyz spadly ze stolu na zem, neco se zesilovacem tomu bylo. Kazdopoadne se ta pojistka da jednoduse vydelat a zkusit jinou, resp. stejnej typ.
hej, tak tomu rozumiem velmi dobremONOGRAm píše:biscuit: a keby som napisal, ze som k*k*t, tomu porozumies? nemal som zapojene signalove xlr-ko. tak mi to nehralo. no.