Vysraly se mi monitory ADAM A7 !

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Vysraly se mi monitory ADAM A7 !

Příspěvek od Cyril » 22 říj 2008 21:37

Sedim u pocitace a najednou koukam, ze prava bedna (Adam A7) nesviti! Zkousel jsem vzit kabel z levy, ktera funguje, vypinat, zapinat, a porad nic, proste znicehonic prestala ta bedna fungovat!!! Jentak, predtim jsem do nich ani nepoustel hudbu, proste staly na stole zapnuty... zapojeny to mam v prodluzovacce s prepetovou ochranou... co s tim? Reklamace? Nebo je naka sance ze zacne fungovat? :(

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 22 říj 2008 21:49

unikátní nadpis: "vysraly se mi monitory" musím říct že jsem se pobavil, jinak bejt tebou jdu do reklamace, hrabat se v tom asi nemá smysl a čekat až zas zapnou taky ne, pač by zas mohly časem vypnout. /si říkam že jsem ti vlastně vůbec neporadil :wink:
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 22 říj 2008 22:15

Rikam si taky proc se podelal jen jeden monitor a ne i ten druhej?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 22 říj 2008 22:17

A proc by mely oba? Kdyz si koupis dva stejny vyrobky, jaka je pravdepodobnost, ze se ti podelaj oba najednou?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 22 říj 2008 22:25

no ja nevim, kdyby do nich neco vlitlo, elektrina, nakej zvuk co je znici (nevyznam se v tom), tak by to vlitlo do obou, predpokladam... jsou ve stejny prodluzovacce (pokud by to nebylo jen v pravym kanalu no).
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 22 říj 2008 22:33

myslim, ze kdyby do nich vlitlo neco z venci, tak je mas v prdeli oba dva...takhle to proste vypada na nejakou vadu jednoho (tim spis, ze tohle se nedela jako pary)...jestli mas jeste zarucni dobu, tak asi neni co resit, maximalne zkus prepojit co pujde a kdyz nic, dal bych to hned do reklamace...ale chapu, co je to reklamace, ja tam ted mel jedno z mych dvou LCD a malem jsem tam ty kreteny v Mironetu zmlatil, neskutecny laxni ulhany zmrdi...sorry za OT...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 22 říj 2008 22:36

No prave, strasne se mi nechce to nekam nosit (ani nemam auto), posta je asi nesmysl... tak jsem doufal, ze mi tu treba nekdo napise "klidek pockej hodinu, vychladne a zas pujde" nebo tak neco... :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 22 říj 2008 22:38

takovýhle věci se dějou dpst u hifi zařízení ale tam je to záležitost stand-by, což adamy asi nemaj, mohlo se tam jen něco přepálit.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 říj 2008 22:46

klidek pockej hodinu, vychladne a zas pujde

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 22 říj 2008 22:48

ale jak už c9000 psal - jednou se ti to vysralo, nevíš čím to je, takže i kdyby se to vzpamatovalo, nevíš, kdy se to stane znovu...rozebírat bych to neradil, pokud je to v záruce, ačkoliv to může bejt píčovina...

nevim kde jsi to kupoval, ale co se pro audio techniky týče, tak jsem se vždycky s prodejcem domluvil na tom, že pokud se reklamace uzná jako vada výrobku, zaplatí mi veškeré náklady na dopravu - jak jinak...tak bych si to zařídil, pokud máš smluvní servis daleko...a maximální doba reklamace je všude 30 dní, to ještě jde přežít...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 22 říj 2008 23:00

jak pise brooklyn, myslim, ze za chvili pobezej, vypni je ze site..

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 říj 2008 23:24

Mimochodem, pojistka tam není?

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 22 říj 2008 23:28

treba vymenit poistku :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 říj 2008 00:41

a ja som si myslel ze LCD DualHead sa vypol obraz, a nez som otvoril tento thread tak som si pripravli odpoved ze pravdepodone grafika odisla :D a ejha, to zvukovy monitoring 8)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 23 říj 2008 01:00

Cyril píše:Rikam si taky proc se podelal jen jeden monitor a ne i ten druhej?
Mno prece se nemuzou pojebat oba dva najednou, nejdriv jeden a az se za 30 dnu vrati z reklamace tak zase ten druhy...
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět