Vysraly se mi monitory ADAM A7 !
Vysraly se mi monitory ADAM A7 !
Sedim u pocitace a najednou koukam, ze prava bedna (Adam A7) nesviti! Zkousel jsem vzit kabel z levy, ktera funguje, vypinat, zapinat, a porad nic, proste znicehonic prestala ta bedna fungovat!!! Jentak, predtim jsem do nich ani nepoustel hudbu, proste staly na stole zapnuty... zapojeny to mam v prodluzovacce s prepetovou ochranou... co s tim? Reklamace? Nebo je naka sance ze zacne fungovat? 

myslim, ze kdyby do nich vlitlo neco z venci, tak je mas v prdeli oba dva...takhle to proste vypada na nejakou vadu jednoho (tim spis, ze tohle se nedela jako pary)...jestli mas jeste zarucni dobu, tak asi neni co resit, maximalne zkus prepojit co pujde a kdyz nic, dal bych to hned do reklamace...ale chapu, co je to reklamace, ja tam ted mel jedno z mych dvou LCD a malem jsem tam ty kreteny v Mironetu zmlatil, neskutecny laxni ulhany zmrdi...sorry za OT...
-
- Profesionál
ale jak už c9000 psal - jednou se ti to vysralo, nevíš čím to je, takže i kdyby se to vzpamatovalo, nevíš, kdy se to stane znovu...rozebírat bych to neradil, pokud je to v záruce, ačkoliv to může bejt píčovina...
nevim kde jsi to kupoval, ale co se pro audio techniky týče, tak jsem se vždycky s prodejcem domluvil na tom, že pokud se reklamace uzná jako vada výrobku, zaplatí mi veškeré náklady na dopravu - jak jinak...tak bych si to zařídil, pokud máš smluvní servis daleko...a maximální doba reklamace je všude 30 dní, to ještě jde přežít...
nevim kde jsi to kupoval, ale co se pro audio techniky týče, tak jsem se vždycky s prodejcem domluvil na tom, že pokud se reklamace uzná jako vada výrobku, zaplatí mi veškeré náklady na dopravu - jak jinak...tak bych si to zařídil, pokud máš smluvní servis daleko...a maximální doba reklamace je všude 30 dní, to ještě jde přežít...
Mno prece se nemuzou pojebat oba dva najednou, nejdriv jeden a az se za 30 dnu vrati z reklamace tak zase ten druhy...Cyril píše:Rikam si taky proc se podelal jen jeden monitor a ne i ten druhej?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."