Vysraly se mi monitory ADAM A7 !
ako tu uz kexik napisal, problem je ten, ze poistka, ktora odisla vo vadnej bedni odisla pravdepodobne kvoli odidenemu zosilnovacu. ked tam cyril dal druhu, odisla aj ta. treba kupit poistky do dobrej bedne, max. este raz vyskusat dat jednu poistku do tej vadnej a ked ju vypali znova, do servisu s tym.
reci o 50haliernikoch - hmmm, pan je odbornik, to se hned pozna:)
mna skor zarazila ina vec - ak by sa toto stalo po par tyzdnoch po kupe, nie je to sice ok, ale bral by som to tak, ze mozno vadna suciastka bola. ale toto? po dvoch rokoch? to vyzera, ze parametre su navrhnute na p**ny chlp... kua a ja si A7 chcem tiez kupit... asi ma drbne, ked sa to stane aj mne...
mna skor zarazila ina vec - ak by sa toto stalo po par tyzdnoch po kupe, nie je to sice ok, ale bral by som to tak, ze mozno vadna suciastka bola. ale toto? po dvoch rokoch? to vyzera, ze parametre su navrhnute na p**ny chlp... kua a ja si A7 chcem tiez kupit... asi ma drbne, ked sa to stane aj mne...
to je uplne normalne a bezne ze suciastka chcipne po dvoch rokoch. integrovane zosilovace to robia bezneemah píše: mna skor zarazila ina vec - ak by sa toto stalo po par tyzdnoch po kupe, nie je to sice ok, ale bral by som to tak, ze mozno vadna suciastka bola. ale toto? po dvoch rokoch? to vyzera, ze parametre su navrhnute na p**ny chlp... kua a ja si A7 chcem tiez kupit... asi ma drbne, ked sa to stane aj mne...
Tak nastesti se vyrabi i pasivky.emah píše:ako tu uz kexik napisal, problem je ten, ze poistka, ktora odisla vo vadnej bedni odisla pravdepodobne kvoli odidenemu zosilnovacu. ked tam cyril dal druhu, odisla aj ta. treba kupit poistky do dobrej bedne, max. este raz vyskusat dat jednu poistku do tej vadnej a ked ju vypali znova, do servisu s tym.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."