Vysraly se mi monitory ADAM A7 !

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: Tak gratuluju :) Jinak jsi měl nárok do 30ti dnů na vrácení peněz (když to nestihnou opravit), ale to by sis pak musel koupit novou A7 bednu a ta jak jsi psal, by byla jiná. Takže to je fajn že to opravili takhle a že vůbec.

U těch reklamovaných věcí by to mělo být teď tak, že po uznané záruční reklamaci ti oni prodlouží záruční dobu o dva další roky, tak bys měl mít záruku na tuhle rozbitou bednu do roku 2010, to je v pohodě ;)

BS

Příspěvek od BS »

Jindy2 píše:U t%u11bch reklamovaných v%u11bcí by to m%u11blo být te%u10f tak, %u17ee po uznané záru%u10dní reklamaci ti oni prodlou%u17eí záru%u10dní dobu o dva dal%u161í roky, tak bys m%u11bl mít záruku na tuhle rozbitou bednu do roku 2010, to je v pohod%u11b ;)
imho se to tyka potencialnich vad zpusobenych tou opravou.
Naposledy upravil(a) BS dne 27 lis 2008 15:44, celkem upraveno 1 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jindy2: fakt, to plati? To by bylo solidni. Jinak me teda prijde, ze kdyz ti nekdo proda neco, co se VYSERE, mel by ti to prinest opraveny na zlatym podnose az domu a jeste se pred tebou plazit, zapujceni nahradniho kusu behem opravy by taky podle me melo bejt samozrejmost. Nebo aspon trosku zkrouseny chovani, a ne "hahaha hahaha si pro to prijdte". Ale tohle jeste ujde... lepsi byl kreten z K-Audio (nechapu, jak ta firma muze jeste fungovat), no uz sem to sem asi psal, mel sem tam objednanej kabel co mi meli udelat, po par dnech tam prijdu jak jsme se domluvili, specham, a ptam se- "mate pro me ten kabel"? A prodavac se zasmal jak malej jarda pristizenej jak kouri tajne na hajzlu a odbehl nekam dozadu... a zacal to tam pajet! Cekam asi pul hodiny a prisel, ze se mu rozbila pajka. Ale ze to opravej. Cekam asi dalsi ctvrt hodinu a zas prisel- "tak uz se to opravit nepodari". Kabel nebyl. Myslel sem ze ho zabiju :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: Ja mel v oprave drahy dotykovy LCD monitor. Po triceti dnech mi z LG opravny volali, ze nemuzou sehnat nahradni dil, ze mam narok ukoncit tu opravu a pozadovat zpet penize. Tak jsem to udelal a nechal si penize vratit. Takto by to ze zakona melo fungovat u kazdy elektroniky. Ze ti nevolali, to je jejich chyba, kdybys znal zakon, mohls je uhanet.

Servis na podnose az domu ma paradoxne treba Acer, mam od nich LCD a ty ti prijedou v zarucni lhute okamzite domu, vyzvednou to zadara a pak ti to taky zadara privezou. To je dobrej servis, no Adam to neni u nas konzumni znacka, tak nema asi dobrej servis. Nejsme holt konzumenti, tak asi musis pocitat s komplikacema, pokud v te firme nemas zname, aby ti dali treba novej par na dobropis.

Covece tu story s K-Audio jsem neslysel, ale to je fakt husty, typek paji kabel a nedopaji, na prodejne, ackoliv to bylo objednany, to je drzost uz ;)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jsou i horsi veci, uz jsem cca 2x koupil midi kabel, znackovy, ktery ale nefunguje, a ty procedury s vracenim, to je horor, "dobry den vracim midi kabel nefuguje" on bokem: "a pan je tu zas je to asi debil a neumi ho zapojit" on me: "to nemuzete vratit, kdyby to tak delal kazdy" ja: "ok tak aspon vymenit" on bokem: "smich na kolegu" on na me: "jaky je to typ? tady mate druhy" dalsi den: ja: "chci penize zpet ten midi kabel proste nefunguje" on bokem: "on to asi neumi zapojit" on na me zazrakem: "mate stesti ze jste to otevrel na boku" zvakne to dohromady vrati na prodejni misto a vrati mi penize. Sila. 2hy pokus jina firma jine kabely, vysledek, pri vraceni kabelu 15ti minutova procedura s premerovanim elektrickeho napeti, 2ha 5timinutova procedura s jinym merakem, pak ze penize nevrati ze to pujde jenom vymenit, pak po 5ti minutach hledani, ze uz je nemaji, pak navraceni penez na obcanku s kompletni dokumentaci, cca dalsich 5 minut.. a vraceni 80 kc. Vysledek pouzivam porad porevolucni orezly audio 5ti kolik z tesly ktery jako zazrakem funguje na midi/sync24/audio propojeni cehokoliv ve studiu, nechapu z ceho dneska midi kabely vyrabi ze je problem spravne propojit vsechny piny na obou stranach, ale asi to dopadne ze si je budu vyrabet sam protoze nechat si posilat neco na dobirku a pak to za 30dnu a postovne reklamovat to by me zabilo, mistni obchody uz jsem zkusil.. a tady neco vracet je napresdrzku vysmate obsluze.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid: jezisi a to rikal tohle bokem pred tebou, nebo do telefonu? Ja bejt v tom krame, tak ho tim kabelem asi uskrtim :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:Acid: jezisi a to rikal tohle bokem pred tebou, nebo do telefonu? Ja bejt v tom krame, tak ho tim kabelem asi uskrtim :)
Mno vzdycky odesel bokem oni tam maji vzdycky dost napilno a delaji vic veci najednou.. maji tam i nahravaci "studio" :) a vybornou politiku vraceni. Fakt nez koupit neco tam (uz jsem 2x udelal ten zivotni omyl) to je lepsi koupit neco z druhe ruky a druhe strany republiky :)

Podobne je kdyz si tam chces neco vyzkouset, vyzkousis efekt = musis si ho koupit :)

Druhy obchod ktery tu ma jakys takys slusny vyber ma politiku o neco lepsi, chces zkusit ok, zaplat a kdyz nebude vyhovovat muzes ho zitra vratit.. ovsem maji jen velmi domlacene bazarove kousky a uz jsem ji 2x samozrejme ty uplne nejtezsi a nejvetsi krabice vracel :)

Ne fakt tu neco kupovat, bud vyhradne nakoupit hudebni prislusentvi v nehudebnich obchodech nebo si to nechat poslat z jine casti cr, s reklamaci to vyjde dost na stejno :) a cenove je to uplne jinde i o tisice :)
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 27 lis 2008 17:32, celkem upraveno 2 x.
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid: prozrad co to bylo za kseft :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:Acid: prozrad co to bylo za kseft :)
EE nereknu je docela mozne, ze budu muset uplne vazne neco do druheho dne koupit, tech obchodu tu je fakt par (a vetsina v obskurnich castech mesta v polorozpadlych ctvrtich kam pro trsatko nepojedu), a pak bych uz asi nikdy nedostal uznanou reklamaci niceho.. stejne je to vsechno made in china :)
Peace
Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid: co blbnes, dyt si anonymni... a takovyhle vosousti podle me jsou ty posledni, kdo by se o obor opravdu zajimali (a cetli ezone) :) ale jestli to neni v Praze nebo nakej znamejsi eshop, tak bych z toho stejne nemel uzitek :) (ja do toho K-audia taky sel z nouze... ze je to prisernej kseft vi snad kazdej)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:Acid: co blbnes, dyt si anonymni... a takovyhle vosousti podle me jsou ty posledni, kdo by se o obor opravdu zajimali (a cetli ezone) :) ale jestli to neni v Praze nebo nakej znamejsi eshop, tak bych z toho stejne nemel uzitek :) (ja do toho K-audia taky sel z nouze... ze je to prisernej kseft vi snad kazdej)
Anonymni :) chacha :)

Maji tusim nejaky aj eshop ale nedavno se prejmenovali sice je to porad ten samy kram se stejnyma lidma ale zmena musi byt :)
Peace
Obrázek

nemo

Příspěvek od nemo »

Acid - jestli to bylo v OV tak bych prodavace v tom prvnim obchode tipoval na Kolomba.. :) on je znamy vtipalek.. nemuzes ho brat vazne.. takhle mluvi i se mnou a to se zname.. :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Tak jo :) dostal me, uz si tam nic nekoupim :)
Peace
Obrázek

MSK

Příspěvek od MSK »

jo tak tohle se mi stalo uz taky, dokonce ale lip.. koupil jsem dva midi kabely, pak jsem prodával nějakej synťák, přijel si pro něj pán a že to zkusíme a tak a že nemá doma midi kabely, tak řikám, dva uplně nový zabalený tu mám:) asi půl hodiny jsem hrkal synťákem a ani ťuk.. celkem trapná věc.. taky používám tesla kabely, naštěstí jsou hoodně kvalitní a jako nový a mám jich asi 50ks.. ty z obchodu nejsou propojený rovně, ale jsou křížený..

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Cyril píše:Jindy2: fakt, to plati? To by bylo solidni. Jinak me teda prijde, ze kdyz ti nekdo proda neco, co se VYSERE, mel by ti to prinest opraveny na zlatym podnose az domu a jeste se pred tebou plazit, zapujceni nahradniho kusu behem opravy by taky podle me melo bejt samozrejmost.
Hmm a z čeho by takovej luxusní servis zaplatil? To by musel na každé prodané bedně mít 100% marži. Jenže to by zase lidi řvali, že je to zloděj co si mastí kapsu.

Odpovědět