dendy píše:jo G2 som uz dal prec.. chcem knoby ) .. a CHCEM NR2 kurwa fix !!! proste fakt ten NR2, svina jedna, znie lepsie nez G2 ))) a hlavne vsetko ma clovek hned priamo v ruke, lot of knobs ))))
Vzal sis mou tezi "aby to nedopadlo jako roland cmu-800" k srdci koukam
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
SOFORT KAUFEN za 560 ojro,to neni zly ne?
akorat je to ze svycar takze musis pripocit clo+dph nebo to nejak ochcat, ale kdyz chvili pockas tak neverim ze se neobevi i nejakej z nemec...
jako v cz/sk asi tezko ale na ebay podle me sezenes jako prd...
vzal bych si Blofelda, líbí se mi a dost možná si ho časem také sám koupím (určitě za tu cenu pro mě lepší volba, než podle mě předražený Snow)...nevím jak s charakterem zvuku, ale logika ovládání se mi u něj zdá na velmi vysoké úrovni a ten jeho arpeggiator se mi moc líbí - určitě se s tím bude dát skvěle vyblbnout...kromě toho také vypadá vzhledově docela reprezentativně, určitě neurazí...
hh, dendy, ty sve nazory a touhy menis jak ponozky.. jenou tydne
..verim ze kdyby byl dobre k sehnani ojetej nord tak uz ho mas doma na evolver ani nepomyslis
o nejaky Qku uz jsi premyslel, proc ne Q? da se sehnat do deseti tisic a mas ho "rad" jeste je ve hre Korg RadiasR i kdyz cena za novej je vyzsi nez u norda..
Jen Dendyho nechte, moc mě zajímá, jak nezdolný příznivec VA použije nezkrotnost Evolveru. Ale je fakt, že podobně synth-promiskuitních jedinců znám málo;)
Jinak tady v Pardubicích už jsou dva, plánujeme polyfonní meeting.
bodiya: co jsem slysel zatim za ukazky z Evlveru, tak mne fascinuje, jak dokaze znit jakoby polyfonne, ikdyz je to jenom monofoni. krasny barvy, presne co jsem hledal a co by slo dobre zapojit do techno muziky. krasny drone zvuky.
bodyia: ))) nojo.. tak vies vzhladom na to ze nemozem vrazat do synthov velke prachy tak jedina moznost ako si ich vyskysat viac je vzdy nieco predat a kupit zase nieco ine.. ale ku cti mi sluzi ze zatial KAZDY synth co som mal som predtym nez siel z ruky masivne vyuzil v hudbe ...
na evolver a uz tesim.. tie nove ukazky co som nasiel ma strasne dostali... spolu so Snehom to vidim zase na peknych par podarenych trackov )) a najma teraz ked mam vlastne od decembra tvorciu pauzu tak to zase bude ejakulacia napadov, uz to vidim... uz teraz ma myka ze by som nieco tvoril... uz aby bolo 2 nove hracky doma ))
dendy píše:bodyia: ))) nojo.. tak vies vzhladom na to ze nemozem vrazat do synthov velke prachy tak jedina moznost ako si ich vyskysat viac je vzdy nieco predat a kupit zase nieco ine.. ale ku cti mi sluzi ze zatial KAZDY synth co som mal som predtym nez siel z ruky masivne vyuzil v hudbe ...
na evolver a uz tesim.. tie nove ukazky co som nasiel ma strasne dostali... spolu so Snehom to vidim zase na peknych par podarenych trackov )) a najma teraz ked mam vlastne od decembra tvorciu pauzu tak to zase bude ejakulacia napadov, uz to vidim... uz teraz ma myka ze by som nieco tvoril... uz aby bolo 2 nove hracky doma ))
Kdyz tobe vsechno v zivote tak vychazi ))
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
youtube videa som presiel vsetky.. nic moc - podla tych som bol prave na rozpachoch
naopak tieto ukazky ma dostali.. samozrejme ma tam aj nejnaky externy procesising(povacsine len reverb) a ma tam viac stop naraz ale konecne zvukove spektra ktore ma VELMI zaujimaju