aky hw synth ako doplnok zvukovy k TI-cku ??

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
dendy

Příspěvek od dendy »

Acid Punk píše:
Kdyz tobe vsechno v zivote tak vychazi :)))

to je Aladinov Princip.. nepoznas ??? "what you think is what you get" ... vzdy sa treba zamerat na to co chces a v momente ked sa stym uplne vnutorne (aj podvedome) stotoznis a absolutne sa presvedcis ze to naozaj chces a ze v tejto chvili je to to co je pre teba dolezite - tak to dostanes .. :-)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Sakra :) to jde uplne naruby s moji tezi "třech dnů" :-)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

BS

Příspěvek od BS »

cool. tak az ti to dojde, tak se pls podel s nejakejma ukazkama,. docela mne to zajima.

mne zaujal tenhle Feedback drone ze stranek DSI :)
http://www.dsisynth.com/Sounds/set1/07program3-15.MP3

dendy

Příspěvek od dendy »

Acid Punk píše:Sakra :) to jde uplne naruby s moji tezi "třech dnů" :-)
nie nieje.. praveze henta teorie nieje v rozpore vobec s nicim.. ked si ty presvedceny o niejakej inej tak samozrejme pre teba to funguje inak.. vzdy presne podla toho o com si naozaj presvedceny ;-)))

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Zajimave... davas "toho" nejake kurzy ? :) Takhle se to blbe chape, chtelo by to praktickou ukazku s vysledkem behem sezeni :)
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

na najblizsom zraze ezone spravim skolenie :D :D :D

nie vazne .. zamysli sa .. urcite si spomenies na nejake veci v zivote ktore si fakt ze MAXIMALNE a bezvyhradne chcel, fakt take zasadne veci, u ktorych si bol fakt presvedceny ze ich cces a potrebujes.. a potom sa ti fakt splnili.. skuor ci neskuor ... (casto ked si to najmenej cakal;) ... chces povedat ze nie ? zatial som sa nestretol s nikym komu by sa aspon par krat nieco take fakt nestalo.. no a to je prave ono ;-)) v podsatte je to strasne lahke :)) a ani z fyzikalneho hladiska to nieje blbost, doporucujem pre zaciatok dokument "what the bleep do we know"

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

dendy píše:nie vazne .. zamysli sa .. urcite si spomenies na nejake veci v zivote ktore si fakt ze MAXIMALNE a bezvyhradne chcel, fakt take zasadne veci, u ktorych si bol fakt presvedceny ze ich cces a potrebujes.. a potom sa ti fakt splnili.. skuor ci neskuor ... (casto ked si to najmenej cakal;) ... chces povedat ze nie ?
Nebudes mi verit, ale prave, ze vubec mi toto nefunguje :)
Proto by me to zajimalo v praxi, test, mozno i s casovym limitem.
Peace
Obrázek

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

BS píše:bodiya: co jsem slysel zatim za ukazky z Evlveru, tak mne fascinuje, jak dokaze znit jakoby polyfonne, ikdyz je to jenom monofoni...
Polyfonně dokáže hrát pouze při řízení přes interní sekvencer, pak je možný ovládat každý oscilátor zvlášť. Při normální hře přes klaviaturu toho nedocílíš (leda že by gate spouštěla opět sekvencer, to lze). More info: http://www.bodyia.cz/view.php?cisloclanku=2006080601

A musím pro zopakování pastnout naprosto unikátní strukturu:
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

heh vtipne citat teraz tento thread :-) jak sa to nakoniec cele vyvrbilo k mojej maximalnej spokojnosti :))

mathi

Příspěvek od mathi »

Ahoj dendy,

já mám doma k virusu micro q a řekl bych, že se dobře doplňují, z q-ečka dostanu jiný charakter než z virusu a naopak. micro q docela používám na arpegiatory, efekty a doplňující syntíky, hlavní práci většinou ponechám na virusu a micro q to šperkuje..

Mimochodem pro ty, kteří nemají virus rádi pro jeho sladkost, jo umí být sladký, ale umí i jiná spektra, stačí se jen nenechat zlákat ;)

dendy

Příspěvek od dendy »

rozhodne ano mathi ma svatu pravdu :) TI-cko vie PODSTATNE viac ako len sladke german-trance leady ;-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : je skoda toho TI 8)

mathi

Příspěvek od mathi »

dendy píše:rozhodne ano mathi ma svatu pravdu :) TI-cko vie PODSTATNE viac ako len sladke german-trance leady ;-)
to sakra umí...třeba v mé nové skladbě mám synth dělaný na virusu a zní tvrdě, každej se mě ptá z čeho to je, jestli jsem si koupil nový synth :D

ono stačí vynechat unisono detune, a používat sync na oscilátory a zní to hodně jinak :D nebo si pohrát s shaperem...

kexik

Příspěvek od kexik »

german trance leady su SLADKE? kokos...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik : asi to bolo myslene tak ze maju sladku farbu zvuku v mori svetiel na disco :D

Odpovědět