32 bit VST šlapú na Win 7 64 skvele.Fillippos píše:to biscuit: jedu v 32 a nemám dojem, že by to bylo na hovno. Ani to nehodlám měnit.Spousta výborných free VST je pro 32 platformu - jeden z mých důvodů.
Aky notebook, win a softver?
-
Re: Aky notebook, win a softver?
ha, dík za info. já žil v tom, že to pod 64 nejede. 

to je prave to, co spousta lidi nechape. 64b win system umi pouzivat 32b aplikace (dve slozky program files - zvlast pro 32 a zvlast pro 64). kdyz si nainstalujes 32 daw, neni zadny problem. sam stale funguju ohledne "daw" na 32b. ale nevidim jedinej duvod, proc kvuli tomu mit celej komp pod 32bity 
problem s 32b pluginy je pouze pod 64 host aplikaci, kde je potreba pro spusteni 32 pluginu pouzivat bridge.

problem s 32b pluginy je pouze pod 64 host aplikaci, kde je potreba pro spusteni 32 pluginu pouzivat bridge.
takze ked budem mat 64 bitovy tak nic nepokazim?pojdu aj 32 bitove aj 64? 
cos a tyka tych softverov, je FL studio naozaj taky naj?alebo ableton pripadne cubase dokaze to iste a jednoduchsie?ableton mam licenciu a cubase asi budem mat tiez ku zvukovke ked kupim,ale FL studio mam len stiahnuty

cos a tyka tych softverov, je FL studio naozaj taky naj?alebo ableton pripadne cubase dokaze to iste a jednoduchsie?ableton mam licenciu a cubase asi budem mat tiez ku zvukovke ked kupim,ale FL studio mam len stiahnuty
ja len idem kupit notas aj soft asi,tak aby som nekupil nejaku blbost...
cize win 8 home 64bit a 8GB Ram, i5 procesrov,externu zvukovky a bude pokoj?
a ci uz ableton,cubase alebo fl to uz je jedno?
cize win 8 home 64bit a 8GB Ram, i5 procesrov,externu zvukovky a bude pokoj?
a ci uz ableton,cubase alebo fl to uz je jedno?
jedina vec - na 64 bit systemu ti nebudou fungovat 32 bitove ovladace periferii. nicmene, kterej produkt dnes nema funkcni 64 b ovladace, ten bych snad hodil rovnou do popelnice.
Ja by som sa zamyslel, ci mi bude stacit i5. Zvukovku uvidis, skusis asio4all a pokial ti bude zvukovo vyhovovat, nejaky cas s tym vydrzis. System urcite 64 bit, flstudio uz ma akysi mixed 64/32 rezim, takze budu funguvat ako 32 tak 64bit pluginy (spolahlivost nedokazem posudit, uz som roky mimo na Reaper-ovi).
i5 je malo?a co miesto toho? i7 ?tak to uz bude dost cez rozpocet:-)jedine HP ma v tych cenach 8GB RAM a i7,ale HP uz moc nechvalia.
asio4all,myslis tu co byva zabudovana v notebookoch?
asio4all,myslis tu co byva zabudovana v notebookoch?
zatial akzdy hovoril ze i5 ma dostatocnu rezervu pokial nestriham videa...i7 bude viac o dalsiu stovku,povodne som chcel do toho dat 400 eur a uz som na 700:-)
Nie je i5 ako i5 a zaroven i7 ako i7. Odporucam pozriet si benchmarky jednotlivych CPU napriklad tu http://www.cpubenchmark.net/ pricom sa kludne moze stat ze i5 daleko predci i7. Kazdopadne ja mam i7 4700HQ co je celkom vykonny CPU a stale mi je malo. Mozno taky 12 jadrovy 3,9 CPU by stacil 

Problém bych hledal někde jinde.Kazdopadne ja mam i7 4700HQ co je celkom vykonny CPU a stale mi je malo
Nefreezujem stopy, plus 80% zvukov modulujem z VST syntov skrz dalsie VST, plus mix robim zaroven s produkciou... takze ano cast problemu je vo mne 

-
Ja len doplním - 64 bit VSTčka pod FL Studio fungovať budú, ale je to zlá voľba. U mňa 64 bit plugin znamenal nestabilitu a padanie - a niet sa čo čudovať, pretože FL 11 je natívne 32 bit, bez ohľadu na to, či pracuje pod Windows 32 bit alebo Windows 64. FL 11 je stále 32 bit.dusanmsk píše:flstudio uz ma akysi mixed 64/32 rezim, takze budu funguvat ako 32 tak 64bit pluginy (spolahlivost nedokazem posudit, uz som roky mimo na Reaper-ovi).
Momentálne je nezmysel cpať do FLka akékoľvek 64bit pluginy.
A v prípade žravých samplerov typu Kontakt, kde by 4 GB spoločnej RAM mohlo byť málo - sa stále dá použiť bridge mode, takže plugin si môže cucnúť vlastných 4 GB pamäte mimo FL (čiže FL 4 GB + plugin 4 GB = využitých 8 GB). A aj to iba v prípade extrémistov. Ja som si vždy vystačil aj bez bridged modu... a to som mal niekoľko Kontakt orchestrov... snáď sa z toho čo píšem dá vymotať

co sa tyka procesora co je dolezitejsie?pocet jadier alebo frekvencia?
napr taky 4510 Haswell i7 by mohol stacit nie?dve jadra frekvencia 2GHz
na druhej strane i5 4210 Haswell ma frekvenciu 2,6 Ghz,tak ktory je potom lepsi,resp na ktore parametre mam pozerat ak i-cko nehra az taku rolu?
alebo i7 3632 qm, 2,2 GHz...kto sa ma v tom vyznat:-)
napr taky 4510 Haswell i7 by mohol stacit nie?dve jadra frekvencia 2GHz
na druhej strane i5 4210 Haswell ma frekvenciu 2,6 Ghz,tak ktory je potom lepsi,resp na ktore parametre mam pozerat ak i-cko nehra az taku rolu?
alebo i7 3632 qm, 2,2 GHz...kto sa ma v tom vyznat:-)