diky moc chlapi, pockam teda na tie nove verzie Macu.
Aj tak mi ale vrta v hlave jedna vec, cim je lepsi ten mac od bezneho lenova s nadupanejsimi parametrami?
stabilitou OS,spolurpacou OS s HW?
lebo ked porovnam CPU benchvamrk tych dvoch strojov tak to lenovo je na tom dost lepsie...
Pro me vsim, teda z meho pohledu jeliokz si Apple dela OS tak aby pracoval co nejefektivneji s jejich HW, ale jestli ti bude vyhovovat PC tak kup Lenovo. Ale ber to tak ze po prejiti na OSX pro me neni cesta zpatky a mam doma pouze macky, jini jsou spokojeni s Windows, je to opravdu jen na tobe co ti bude vyhovovat. Oba sytemy jsou vykonostne srovnatelny jen u Apple to zapnes a nevis co je to nekompatibilita ovladacu ci nestabilita systemu. To je vsak na dlouhe povidani a uz se to tu probiralo, projdi forum. Kazdopadne mackem neslapnes vedle.
tak laka ma Mac,poznam to zo sveta mobilov, odkedy mam iphone tak vsetky ostatne mobily sa mi zdaju zmrznute...chytim,stlacima idem restartovat ked sa do sekundy nic neudeje:-)
takze pockam kym vydu koncom mesiaca nove modely a bud kupim niektory z nich,alebo starsi model, ktoreho cena by mohla ist trosku nizsie kvoli tomu ze vysiel novy...
chlapi a bude mi stacit to 128 SSD?Ableton vraj zozerie 55GB, OS Mavericks neviem kolko , nahrada Office atd...je to vobec pouzitelne?
Dakujem za kazdu radu