radšej nevymyšlaj s preampom a integrovanou zvukovkou ,.. pohladaj na inzerat Alesis io2 ExpressBlop79 píše:Mám vybráno![]()
Poslední otázka: Jak je to s tou zvukovkou, bude stačit integr, nebo bude potřeba něaká nová? Samozřejmě bych byl radši aby to bylo co nejlevnější.... :/
Který kondenzák byste brali?
Re: Který kondenzák byste brali?
Dá se tomu věřit? USB? O pár příspěvků předtím, je USB na nic. Nebo jen u mikrofonů??? Mimochodem, dívám se na to ale je to 1L 2R
ale dá se přepnout na mono?
Sehnal bych to za 1600,- nový..
ale dá se přepnout na mono?

Sehnal bych to za 1600,- nový..
je tam prepínač stereo/mono ..ale to maš jedno lebo v programe si vyberieš lavy alebo pravy vstup a nahrava ti mono.
poradil by som ti kartu s ktorou sa dodava aj software napr Cubase LE 5/6 , lepšie jak sa boriť s množstvom divne funkčneho freeware.
par kariet navyše s Cubase .: Tascam us122alebo Tascam us366
možno by bola pre teba dobra volba hocijaky lacny usb mikrofon a ked potom zistiš čo naozaj potrebuješ nebude ta to tolko stáť.
neviem či sa tie usb mikrofony daju použiť aj bez toho usb .
mohli by sa dať.

poradil by som ti kartu s ktorou sa dodava aj software napr Cubase LE 5/6 , lepšie jak sa boriť s množstvom divne funkčneho freeware.
par kariet navyše s Cubase .: Tascam us122alebo Tascam us366
možno by bola pre teba dobra volba hocijaky lacny usb mikrofon a ked potom zistiš čo naozaj potrebuješ nebude ta to tolko stáť.
neviem či sa tie usb mikrofony daju použiť aj bez toho usb .

asi ten pán myslel skor predzosilnovaciu techniku v tom mikrofone .. alebo čojavim.Blop79 píše:Dá se tomu věřit? USB? O pár příspěvků předtím, je USB na nic. Nebo jen u mikrofonů??? .

Co se týče Cubase tak v šumlíku mám Cubase5, mám ho od zvukaře který to dostal k něakému mixu, ale on Cubase nesnáší... No, to je jedno... Takže bych vzal Golden Age FC1 z ameriky za 2200,-
Alesis IO2 Express 24-Bit USB z ameriky za 1600,-
Mám to vzít s dobrým pocitem že jsem koupil dobře, nebo by to šlo ještě něak?
Alesis IO2 Express 24-Bit USB z ameriky za 1600,-
Mám to vzít s dobrým pocitem že jsem koupil dobře, nebo by to šlo ještě něak?
lepšie to už nemože byt , to jsou moc dobrý hamburgery
mimochodom to som hlasoval ja za AT, len som skušal jak to funguje ,to hlasovanie

mimochodom to som hlasoval ja za AT, len som skušal jak to funguje ,to hlasovanie

preco z ameriky ?
Jelikož tam mám kamaráda, který má brig. v amazonu...
Navíc cena FC1 v ČR 3000,-, z USA 2 200,-
cena Alesis io2 Express v ČR 2350,- ,z USA 1600,-
Úspora: 1550,- ... Za cenu kratší záruky... Ale pro mě každá kačka dobrá...
Navíc cena FC1 v ČR 3000,-, z USA 2 200,-
cena Alesis io2 Express v ČR 2350,- ,z USA 1600,-
Úspora: 1550,- ... Za cenu kratší záruky... Ale pro mě každá kačka dobrá...
Super nápad. K tomu zaplatíš 21% DPH při doručení v ČR + dopravu z USA + clo
Aneb - nechci slevu zadarmo
Plus když se ti něco z toho pokazí, pošleš pěkně zpátky do USA ...

treba to nejak umi. stale jsme jen v cr, tady neplati pravidla pro vsechny stejna 

No, sorry, nenaposla jsem že tam lítá co 3 měsíce
Takže dopravu mám zmáknutou, pokud teda letadlem nestěhuju skříně.. Jinak by se to nevyplatilo....

no ved kazdy robi ako vie .. ja radsej kupujem tu ..
No nedávno jsem objednával z USA držáky na ráfky bubnů asi za 1600 kč (i s dopravou) a nezaplatil jsem navic vůbec nic, ani to DPH... Poslal jsem prachy přes paypal a balík normálně dorazil a nikdo po mě nic nechtěl navíc. Tak nevím.
Mně ted poslal jeden výrobce z USA dárek (neplatil jsem za to nic) 4 ozvučné kamínky a pošták ode mě vybral 1000Kč DPH a clo ...