Který kondenzák byste brali?

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)

Který kondenzák byste brali?

Samson G Track USB <$119.99>
0
Žádná hlasování
AKG PERCEPTION 120 USB <$129.00>
0
Žádná hlasování
Audio-Technica AT2020 USB <$98.00>
4
100%
Samson C03U USB <$99.99>
0
Žádná hlasování
Samson C01U USB <$79.99>
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 4

Pytkin
Moderátor

Re: Který kondenzák byste brali?

Příspěvek od Pytkin »

ivo : to vyberal postar ? to sa divim. u nas postari ziadne peniaze neberu ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Vybíral to na základě přiložené faktury celního uřadu (pošta 120)

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Neměl bych to přejmenovat: "Kolik stojí poštovné z USA?" :D

Jinak díky všem, co si dali práci vyťukat smysluplná slova na klávesnici a dost ste mi pomohli :) Bez vás bych asi koupil ten Samson C01U.... :?
Budu tedy kupovat Golden Age FC1 + Alesis io2 Express :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

vyber urcite lepsi , jak hociktory USB mikrofon ..

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Poslední věc: Jak se dá vysvětlit obrovská cena USB mikrofonů? Tím myslím proč 5 000? Za něco co za moc nestojí a za 2,500,- se dá sehnat 50x lepší... Je to jen kvůli tomu že lidi o tom nic neví a aby nemuseli nic řešit tak po tom sáhnou (něco jako bych udělal já před 3 dny?) a společnosti toho s radostí využívají, nebo je to v něčem jiném? Nejlevnější "studiové mikrofony" s USB začínají na 1000...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Je to allinone reseni a neni 50x horsi. Nekomu ta kvalita muze stacit. Kazdopadne podle me delas dobre a i ten ulgrade oproti integrovane zvukovce dost ocenis.

Ivo: ze bys byl znama firma? ;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To ne, já myslím že to závisí na tom jakou má zrovna daný celník náladu ... Jindy mi zase došly nástroje z Indie za 15k jenom tak jako balík ..

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Mohu potvrdit - jde o náladu a přístup celníka. Mám prakticky přesně stejné zkušenosti jako Ivo, aneb vybrání cla+DPH za pop-filtr (prakticky jen z důvodu "vypíchnutí" slova "microphone" z dodacího listu) a naopak neplacení ničeho za PLG kartu s několikanásobně vyšší cenou. Ptal jsem se osobně 8) tak drzý jsem byl :-D

P.

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Ja mam podobne skusenosti.. Bezne kupujem cez Ebay kadeco a odkadekadial. Donedavna som nemal ziaden problem a vsetko mi prislo bez problemov domov, ale aktualne sa mi stalo, ze mi zadrzali zasielku s LED svietidlami z ciny a chceli odo mna kopec veci (colne konanie za mna riesi DHL), od splnomocnenia, skenu obcianskeho az po vypis PayPal platby za danu zasielku. Uz mi to tam drzia dva tyzdne a snad to nebud posudzovat nejaky colnik, co mu v noci zena nedala a vrati zasielku do Ciny, alebo nariadi jej likvidaciu. Ja vzdy ked sa da, kupujem od domacich, alebo Europskych predajcov..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ale z ciny je to vacsinou omnoho lacnejsie a neplatis dopravu .. ja som tak kupoval kamery .. anglicania ich davalo po 70+ libier .. cinan ju daval za 35 .. a doprava nula .. hned som zobral dve ..

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Omlouvám se za znovuprobuzení topicu... Ale nedávno jsem mluvil s kamarádem kterej má AKG C2000B a přesvědčoval mě jakej sem blb že si chci koupit ten GA FC1. Má pravdu, nebo je to srovnatelné? :?: :|

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Každému co jeho jest - a o vkusu to platí dvojnásob. Taky by se dalo říci, že to AKG je stejně špatné, jako ten GAP dobrý a naopak. V zásadě tu prostě platí, že mikrofony jsou jen vhodnější nebo méně vhodné. Bavit se o "lepší/horší" je dost bezrozměrná záležitost 8)

Jinými slovy - nehrotil bych to a obzvlášť ne v případě, že se ti zvukově bude ten GAP líbit a bude zcela vyhovovat tvým potřebám. Kámoš si může myslet co chce ;-)

P.

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Oba dva to máme na dabing. Tak nevím.... Fc1 ve srovnání s U87 (či jak to je) zněl do podobně, dokonce bych řekl že se mi zvuk líbil o trochu víc (dík Ivo za srovnání). To AKGčko jsem nikdy neslyšel...

jazzym

Příspěvek od jazzym »

:D Jááj na dabing? .. tak to ti kludne stačí aj to AKG čko :lol:

mimochodom na thomanne pišu že to je malomembranovy mikrofon http://www.thomann.de/cz/akg_c2000.htm

ja samozrejme nevim či je akg c2000 lepši alebo horší , vyspovedaj jackiesa prečo predava C3000 :roll:

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

:D Jááj na dabing? .. tak to ti kludne stačí aj to AKG čko :lol: FC1 je lepší?
Jde mi jen o to abych neměl divný pocit že sem mohl pořídit něco s lepším zvukem (dle dané ceny do 3k)(někdo bude tvrdit že všechny do 10k zněj stejně blbě) Jde mi o to ať je ten zvuk věrohodný, a bez okolního šumu (ano to závisí i na místnosti kde to budu mít). Ale jestli bude vyhovovat ten GA, budu jen šťastnej... :D

Odpovědět