Šikovný efekt ku klávesu

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
klingáč

Re: Šikovný efekt ku klávesu

Příspěvek od klingáč »

Dajú sa tam tuším 2 expr. pedály. Mám len jeden, ten som mával priamo v nástroji, napr. na filter..
Za chodu som na tom lexicone väčšinou tapoval delay, sú to v podstate také pazvuky, bubeník nemá klik, takže sa chytáme podľa jeho "nálady"..
Ono pri tom relaxe nejde o žiadnu striktnú alchýmiu, treba rýchlo zareagovať, nakrútiť čo sa hodí a užívať si tú chvíľku.. Gitarista sem tam použije
spring reverb rovno z komba, tak také dopĺňačky pocitové a tak..

klingáč

Příspěvek od klingáč »

delay píše: Fajn je třeba BOSS Space Echo... je tam i pring reverb, ale není moc povedenej, samotnej delay je však parádní.

Furt tak ľútostivo pozerám, mám depresiu, že dlho nemám doma nič nové.. Čo sa týka tejto témy, stále som si nič bohužiaľ nezaobstaral..
Fungujem na starom setup.. Čo konkrétne nie je "moc povedené" na spring reverb u tohto modelu? Čisto laická otázka.. originál som videl bohužiaľ len na obrázku.. :roll:

Obrázek

delay

Příspěvek od delay »

Ten Spring má divnej charakter, zároveň je moc temnej a nemáš tam žádný další parametry (DWELL, TONE atd.). Jako nouzovka možná, ale kvůli tomu si to nekupuješ, v podstatě to tam slouží spíše k dobravení ECHA...

Odpovědět