Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013
- Pierre niko
Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013
Napadlo me jen, jestli je nekdo z vas tak militantni priznivce referencnich urovni, ze ani nepouziva kolecko. Zkusenosti takoveho cloveka by mohly byt zajimave.
No funkci splni, neurazi, ale nenadchne, ma to takovej cheap feeling. Ale fungujeTOM-Thak píše:Tos mi toho rekla kdyz ses me ptal na bedny.. co ty k tomu mas pripojene?

Mel jsem pripojene K&H O300, momentalne nemam pripojeno nic.
Tak cheap feeling bude u tohoto mit asi vse, co nestoji 50k.. pokud chces i kvalitni REMOTE.
Co mas za zvukovku?
Zatim Motu ultralite MK3.. časem možná nějaká RME nebo Apogee.
Ja nevim, treba veci od SPL maji afaik celkove dobrej feeling, ja mel jen blbej Goldmike za par susni a mel jsem z toho pocit dobryho zpracovani. Nebo jsi rikal ty ze ten TC kontroler byl fajn.TOM-Thak píše:Tak cheap feeling bude u tohoto mit asi vse, co nestoji 50k.. pokud chces i kvalitni REMOTE.
hmm a co ovladani sw mixu pres midi? Me to celkem spolehlive funguje. RME tam ma natvrdo cc a nn a je celkem fuk jaky kontroler pouzijes a + je, ze muzes zaroven prehazovat presety atd. Akorat teda musis ozelet 2x stereo out. Dlohodobe to pak nemusis resit.
2monoque: A co snizujici se bitova hloubka pri ovladani pres SW? Nebo zamrzne ti komp a hodi ti to nejaky bziik na vysokou hlasitost a ses v haji, pokud nemas nejaky HW na ztlumeni.. musis rychle vypinat bedny.. dost neprakticke.
nj. jen napad. Me se nastesti nic takoveho nedeje a funguje to prefektne. Ale to je jedno..tak nic.
Naposledy upravil(a) monoque dne 10 zář 2013 16:19, celkem upraveno 3 x.
cece .. v praci mame tento kontroler od SPL .. a pocitovo je to strasny sunt .. tlacitka otrasne .. capica potenciometru nedrzi a pretaca sa .. a pritom je to dost drahe .. 600 eur ci kolko ?Kermitak píše: Ja nevim, treba veci od SPL maji afaik celkove dobrej feeling, ja mel jen blbej Goldmike za par susni a mel jsem z toho pocit dobryho zpracovani.

Jo level pilot mame vo vsetkych strizniach a ten je strasne dobry .. a ked si clovek zoberie ze stoji 80 eur .. mnamka ..Kermitak píše:Nebo jsi rikal ty ze ten TC kontroler byl fajn.
Verim, ze kdyby TC udelali nakej dobrej monitor kontroler, tak to bude slusny zbozi. Jj na tenhle SPL jsem taky koukal.. no stoji 17500 cili skoro 700€..
Ještě jedna otázka na majitele Presonusu. Jakej má ten potenciometr pro volume souběh drah. Jedná se mi hlavně o vyvážení sterea při nízkých hlasitostech.
Mám Babyface, ovládání volume mi teda nechybí, ale přepínání na druhej pár monitorů jo. Koupil jsem levňoučkej mikroKontrol 2 na zbytek faderů TotalMixu a nejde s tím moc inteligitně rozchodit, musím mít zaplej DAW aby se naloadoval Mackie Ctrl, pak je to lepší, ale přes cc jsem si neporadil, co jsem tak koula na fórech, tak ani moc jinejch uživatelů. Čili asi uplně s každým kontrolerem to nejde /: Sorry za OT.monoque píše:RME tam ma natvrdo cc a nn a je celkem fuk jaky kontroler pouzijes
Staci mit na pozadi treba MIDI_OX a real-time to premapovat...