Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pierre niko »

Napadlo me jen, jestli je nekdo z vas tak militantni priznivce referencnich urovni, ze ani nepouziva kolecko. Zkusenosti takoveho cloveka by mohly byt zajimave.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6609
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Kermitak »

TOM-Thak píše:Tos mi toho rekl :D a kdyz ses me ptal na bedny.. co ty k tomu mas pripojene?
No funkci splni, neurazi, ale nenadchne, ma to takovej cheap feeling. Ale funguje :)
Mel jsem pripojene K&H O300, momentalne nemam pripojeno nic.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak cheap feeling bude u tohoto mit asi vse, co nestoji 50k.. pokud chces i kvalitni REMOTE.

monoque
Příspěvky: 616
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od monoque »

Co mas za zvukovku?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak »

Zatim Motu ultralite MK3.. časem možná nějaká RME nebo Apogee.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6609
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Kermitak »

TOM-Thak píše:Tak cheap feeling bude u tohoto mit asi vse, co nestoji 50k.. pokud chces i kvalitni REMOTE.
Ja nevim, treba veci od SPL maji afaik celkove dobrej feeling, ja mel jen blbej Goldmike za par susni a mel jsem z toho pocit dobryho zpracovani. Nebo jsi rikal ty ze ten TC kontroler byl fajn.

monoque
Příspěvky: 616
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od monoque »

hmm a co ovladani sw mixu pres midi? Me to celkem spolehlive funguje. RME tam ma natvrdo cc a nn a je celkem fuk jaky kontroler pouzijes a + je, ze muzes zaroven prehazovat presety atd. Akorat teda musis ozelet 2x stereo out. Dlohodobe to pak nemusis resit.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak »

2monoque: A co snizujici se bitova hloubka pri ovladani pres SW? Nebo zamrzne ti komp a hodi ti to nejaky bziik na vysokou hlasitost a ses v haji, pokud nemas nejaky HW na ztlumeni.. musis rychle vypinat bedny.. dost neprakticke.

monoque
Příspěvky: 616
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od monoque »

nj. jen napad. Me se nastesti nic takoveho nedeje a funguje to prefektne. Ale to je jedno..tak nic.
Naposledy upravil(a) monoque dne 10 zář 2013 16:19, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22358
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak píše: Ja nevim, treba veci od SPL maji afaik celkove dobrej feeling, ja mel jen blbej Goldmike za par susni a mel jsem z toho pocit dobryho zpracovani.
cece .. v praci mame tento kontroler od SPL .. a pocitovo je to strasny sunt .. tlacitka otrasne .. capica potenciometru nedrzi a pretaca sa .. a pritom je to dost drahe .. 600 eur ci kolko ?

Obrázek
Kermitak píše:Nebo jsi rikal ty ze ten TC kontroler byl fajn.
Jo level pilot mame vo vsetkych strizniach a ten je strasne dobry .. a ked si clovek zoberie ze stoji 80 eur .. mnamka ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak »

Verim, ze kdyby TC udelali nakej dobrej monitor kontroler, tak to bude slusny zbozi. Jj na tenhle SPL jsem taky koukal.. no stoji 17500 cili skoro 700€..

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 442
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od skeld »

Ještě jedna otázka na majitele Presonusu. Jakej má ten potenciometr pro volume souběh drah. Jedná se mi hlavně o vyvážení sterea při nízkých hlasitostech.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od delay »

monoque píše:RME tam ma natvrdo cc a nn a je celkem fuk jaky kontroler pouzijes
Mám Babyface, ovládání volume mi teda nechybí, ale přepínání na druhej pár monitorů jo. Koupil jsem levňoučkej mikroKontrol 2 na zbytek faderů TotalMixu a nejde s tím moc inteligitně rozchodit, musím mít zaplej DAW aby se naloadoval Mackie Ctrl, pak je to lepší, ale přes cc jsem si neporadil, co jsem tak koula na fórech, tak ani moc jinejch uživatelů. Čili asi uplně s každým kontrolerem to nejde /: Sorry za OT.

monoque
Příspěvky: 616
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od monoque »

Staci mit na pozadi treba MIDI_OX a real-time to premapovat...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od delay »

Ou, tak díky, zkusím se tím prokousat.

Odpovědět