Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013
Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013
Ahoj,
sháním nějaký monitor kontroler do 20k.
Požadavky jsou dost nízké:
1) volume knob
2) připojení dvou párů monitorů
3) A HLAVNĚ co nejnižší zmrvení zvuku monitorů
Od doby, co tu byla stará diskuse na toto téma už uplynul nějaký ten pátek a na trhu se objevilo pár nových kousků.
Teď je na trhu:
SM Pro Audio M-Patch 2
Mackie Big Knob
Presonus central station
Presonus monitor station
SPL 2control
SPL Crimson
Audient iD22
SPL MSC 2489
SPL MTC 2381
V hledáčku mám asi momentálně nejvíc:
SPL 2control
SPL Crimson
U těch ostatních mě odrazuje trošku cena, že to má zbytečně moc věcí, které nevyužiju a nebo naopak při hodně nízké ceně obava z kvality zpracování viz
tu někdo psal, že Presonus je poruchový.. SM pro jsem měl doma a knob se hodně rychle vojezdil.. svatý TC level pilot - škoda, že nemají něco pro dva páry beden.
Není na trhu ještě něco dalšího?
sháním nějaký monitor kontroler do 20k.
Požadavky jsou dost nízké:
1) volume knob
2) připojení dvou párů monitorů
3) A HLAVNĚ co nejnižší zmrvení zvuku monitorů
Od doby, co tu byla stará diskuse na toto téma už uplynul nějaký ten pátek a na trhu se objevilo pár nových kousků.
Teď je na trhu:
SM Pro Audio M-Patch 2
Mackie Big Knob
Presonus central station
Presonus monitor station
SPL 2control
SPL Crimson
Audient iD22
SPL MSC 2489
SPL MTC 2381
V hledáčku mám asi momentálně nejvíc:
SPL 2control
SPL Crimson
U těch ostatních mě odrazuje trošku cena, že to má zbytečně moc věcí, které nevyužiju a nebo naopak při hodně nízké ceně obava z kvality zpracování viz
tu někdo psal, že Presonus je poruchový.. SM pro jsem měl doma a knob se hodně rychle vojezdil.. svatý TC level pilot - škoda, že nemají něco pro dva páry beden.
Není na trhu ještě něco dalšího?
Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013
Statisticky to je bezvyznamna informace, ale s central station jsem nemel jediny problem
A kamos to samy. A teda ani jsem nikde nenarazil na informaci, ze by mely byt poruchovy. Podle me za ty prachy super.

Dangerous Source postrádám - ale fakt je ten, že koncovka je už přes 20k..... 
P.

P.
Taky nemam s central station zadny problem.
Muzes si take pridat do hledacku tohle http://www.colemanaudio.com/cntrl.htm v ty starsi diskuzi to Matucha zminuje
nebo tohle http://www.dangerousmusic.com/products/source
Muzes si take pridat do hledacku tohle http://www.colemanaudio.com/cntrl.htm v ty starsi diskuzi to Matucha zminuje
nebo tohle http://www.dangerousmusic.com/products/source
BTW muzu se zeptat, co za tim bude viset za monitory?
ja by som celkom veril Audient id22
2Kermitak: Tak u me se to cas od casu meni.. ale cenove to nebudou zadny bomby.. jedny monitory z tridy VXT6, A7x, BM5A apod. tzn. kolem tech 25-26 a druhy vetsi bedny cenova kolem 60k, takze chci neco co tomu bude odpovidat, proto Avocet a jiny veci nemaj smysl.. ale zase nechci, aby se ten knob mechanicky za rok vojezdil a nebo, aby se to chovalo jak mini mixy od Tapca, Mackie, Uliho apod. tzn. meni slysitelne sum a charakter beden.. Takze proto sem sel po necem kolem tech 12 - 20k max.
tiez sme mali v studiu central station a nebol s nim za 4 roky ziaden problem ..
Me laka central station kvuli tomu remote controlleru a zbytek pak nacpu do racku.. a ma to docela dost funkci vcetne jakyhosi VU meteru, tak premyslim.
Tak ja to asi zkusim.. na disk.cz skladem za 16,5k.. ma to dost vstupu a vystupu, pisou, ze cesta je pasivni a ma to dalkovy maly remote + velky rack, takze kabely nemusim vest nikam na stul. Kdyztak 2roky zaruka 

-
- Profesionál
Nechal bych si za ty peníze něco postavit. Konstrukčně jsou tyhle věci jednoduchý.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Bacha na to, ze to dalkovy ovladani se musi k central station dokoupit.
Dangerous Source je podle mě vynikající obecně i co se týče poměru cena/výkon
Nepravda. Remote je součástí balení.Kermitak píše:Bacha na to, ze to dalkovy ovladani se musi k central station dokoupit.
Tak to je novinka, nebyl.