Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pytkin » 11 zář 2013 14:20

ja som rozbehal na klavesnicu ovladanie talkbacku .. je tu o tom tema .. s brooklynom sme to riesili .. dake makra .. myslim ze tam bolo aj midi .. urcite to ide dako rozbehat .. treba sa s tym urcite len vyhrat ..

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od W.Cable » 12 zář 2013 10:31

Pierre niko: :oops: ty o voze a ja o koze, sry.

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pierre niko » 12 zář 2013 11:36

W.Cable: To spis ja tady dotahl tu kozu mezi vozy :) hahaha. No prob.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak » 13 zář 2013 21:18

Tak mam doma central station plus.. zatim jsem to jen vybalil a je to zatim nezapojene.
Na prvni pohled to na me nepusobi zase tak forove, jak jsem si myslel.. dalkovy remote ovladac je prijemny a knob je hodne tuhy
oproti treba Level Pilotu, ktery je naopak hodne jemny. akorat na me pusobi forove trosku ta prepinaci tlacitka.
Rack vcelku v pohode.. proste myslim si, ze cena odpovida vybave a kvalite provedeni.

Zitra vyzkousim funkcnost.. snad oproti Level pilotu nepocitim zadny zvukovy rozdil...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Fractal » 01 říj 2013 09:56

Posilas do CS signal analogovy, po prevodu, nebo spdif? Resp. jde tam posilat digital a pak vyuzit prevodniky na central station?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od TOM-Thak » 01 říj 2013 10:07

Ja tam posilam analog.. kdyz je to udajne pasiv a na sestave, kterou mam doma zadnej zasadni rozdil nepozoruju.
Digital se da vyuzit, ale jak se tu uz psalo.. prevodnik stoji za prd.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pytkin » 01 říj 2013 10:59

fractal : jasne , do CS mozes pousielat SPDIF .. ale ten prevodnik nebude ziaden hiend .. ale zase urcite nebude ani zasadne zly .. na urovni beznej zvukovky ..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Fractal » 01 říj 2013 20:19

Potřeboval bych něco podobného se třema stereo out, ale zároveň i s dobrým D/A převodníkem, tak abych tam mohl posílat digisignál, je fakt ze na ten převod u presonusu si stěžovalo už dost lidí všudemožně... mohlo by to být i drahší. Našel jsem toho plno, ale vždycky to má vývod jenom na dva páry monitorů, nebo na 2 páry a sub


rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od rastika » 01 říj 2013 21:08

na toto su dobre ohlasy. ale neviem ci ti to bude vyhovovat:
http://www.drawmer.com/products/monitor ... roller.php

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od pavlii » 02 říj 2013 08:15

Jůů - to vypadá docela cool....! Škoda, že to nedělaj v rackové verzi :?

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Pytkin » 02 říj 2013 08:22

fractal : CS ma 3 pary .. a prevodnik by som urcite radsej riesil externym prevodnikom mimo ovladaca hlasitosti ..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od Fractal » 02 říj 2013 15:05

Mě se líbí jak to má řešena moje steinbergacka MR816csx, v cubasovském control roomu jde nastavit pohodlný "audioflow" kdy přepínám mezi třemi páry monitorů a můžu je používat i současně, level ovládám kolečkama, v logicu je to už horší, v ostatních programech katastrofa... i když má MR816 super předzesáky a AD převod... DA převod je prostě jenom lepší standard - proto jsem uvažoval o řešení posílat digi signál do nějaké krabičky která bude mít lepší DA a tři nezávislé výstupy... hodně tomu odpovídá Dangerous Music Source http://www.dangerousmusic.com/products/source jenže ten má výstup jen na dva páry... Chci přepínat mezi AE (mix), KH (mastering) a "Hi-Fi" bendama (běžný poslech). Ten Dangerous Monitor Station je shupa, ale zas více než 1500EUR se mi dávat nechce

Je dost pěkných analogových monitorovacích krabiček, ty mi ale nedovolí obejít moje DA převodníky na MRku

Vypadáto ale, že zůstanu u MR816, protože znatelně lepší převod za 1500eček asi nenajdu

djbircoff@gmail.com
Příspěvky: 28
Registrován: 09 zář 2011 18:35

Re: Studio Monitor controllers do 20tis. - 2013

Příspěvek od djbircoff@gmail.com » 28 pro 2014 16:00

Vramci tejto temy by ma zaujimalo v ohlade Presonus Monitor Station V2 ako je na to v ohlade sluchadloveho zosilnovaca.Planujem totizto Presonus Monitor Station V2 kupovat ale rad by som vyriesil nico co bude mat aj slusny sluchadlovy zosilnovac momentalne mam zvukovu kartu Focusrite Scarlett 6i6 a sluchadlovy zosilnovac na nej je velmi slaby kedze pouzivam Beyerdynamic DT 990 a tie maju vysoky 250 Ohm odpor.Vie mi niekto poradit ci by mi Presonus Monitor Station stacil aj na sluchadla alebo bude lepsie dokupit externy sluchadlovy zosilnovac ak ano aky?

Odpovědět