Výběr Synťáku, pls help! Jsem totální neznalec.

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
synth_synth_synth_synth

Re: Výběr Synťáku, pls help! Jsem totální neznalec.

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

Hw - Access Virus A,B,C......
Yamaha AN1X
Roland JP8000
Quasimidi Sirius /Sice rompler ale poplatný stylu co hledáš/
Waldorf ........Blof ......
Clavia - Nord Lead /nutná efektovka/
Novation /Nova ,Supernova,KS4...../

SW - Rompler - ReFX nexus + Analog E. + Hard Style E + Trance E .......................
Lennar Digital Sylenth1
Rob Papen's Predator
Z3TA
Ummet Ozcan's Genesis Vst
reFX - VANGUARD

Určitě bych začal s VSTi - a pomalu se učil základy .....časem přidat nějaké železo ......

Jabba

Příspěvek od Jabba »

Jindy2 píše:....když nepočítám emulace archaických zvukovek jako je QuadraSID, to by tě asi nebralo....
Teda, je to off-topic, ale uz dlouho jsem se tak od srdce nezasmal jako ted, kdyz jsem si to tady procital ;)
Jako - mas samozrejme technicky pravdu a pobavilo me to v dobrym slova smyslu, ale jeste nikdy v zivote jsem neslysel, ze by nekdo treba o cipu AY-3-8910 rikal, ze je to "stara zvukovka" ;)

esu

Příspěvek od esu »

midikeyboard + Mac + Ableton Live = nemáš co řešit , pokud jsi v hudební teorii začátečník, tak s tímhle vystačíš na velmi velmi dlouho :wink:
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)

Jabba

Příspěvek od Jabba »

esu píše:midikeyboard + Mac + Ableton Live = nemáš co řešit , pokud jsi v hudební teorii začátečník, tak s tímhle vystačíš na velmi velmi dlouho :wink:
A pokud ses zacatecnik co nepotrebuje vyhazovat zbytecni penize, tak misto Maca koupis libovolnej jinej poc nebo notebook co na sobe nema jablko a usetris treba i na keyboard s aftertouchem ;)

szuwoo

Příspěvek od szuwoo »

esu píše:midikeyboard + Mac + Ableton Live = nemáš co řešit , pokud jsi v hudební teorii začátečník, tak s tímhle vystačíš na velmi velmi dlouho :wink:
Pripajam sa. Live 8cka bude mat podla toho co som precital na dostatocne dlhu dobu pre Teba neobmedzene moznosti A NAVIAC okrem toho co nahanas ti ponukne plnohonotny a flexibilny Dj nastroj k existujucemu setupu ktory pouzivas(cekni nejake videa na youtube).K tomu ti uplne postaci nejaky M-Audio Ozone midi keyboard za 50€ s integrovanou "zvukovkou" ktora v pohode zvladne sw synth....

Odpovědět