zvukova karta k ntb len na posluch muziky

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
grovana

Příspěvek od grovana »

Kexik:No zrejme to isté,ale tých produktov tam majú na mraky www.audiotek.cz ,len som chcel po%u10du%u165,resp.aby si napísal tvoj názor na tú kartu %u10di ju bli%u17e%u161ie nepozná%u161,a %u10di by som ju mohol ma%u165 namiesto toho prevodníka.dík.

grovana

Příspěvek od grovana »

Kexik:No zrejme to isté,ale tých produktov tam majú na mraky www.audiotek.cz ,len som chcel pocut,resp.aby si napísal tvoj názor na tú kartu Echoaudio INDIGO IO ci ju blizsie nepoznás ci by som ju mohol matu namiesto toho prevodníka.dík.

kexik

Příspěvek od kexik »

indigo IO je fajn, ale co budes robit ked nebudu laptopy s pcmcia slotom?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Settler

Příspěvek od Settler »

njn.. jenze v tu chvili z notebooku leze lopata jko prase.. tedy v terenu prakticky nepouzitelne.. druhak je PCMCI mrtve uz dnes.. tedy jde o koupi zvukovky, ktera to ma proste generacne za sebou..
O tom, ze ma jen dve jackovky potom skoda mluvit.. ne ze by to byl nejaky vylozene silenyy problem.. samozrejme kazdy hordu vstupu a vystupu nepotrebuje, ale tohle je rposte slabota..
Za stejne penize najde v pohode kupu alternativ..

grovana

Příspěvek od grovana »

Kexik: ahoj mám ten behringer src 2496,všetko fachčí,len ma znepokojuje,dosť veľký lupot ked ho zapínam a vypínam,neviem teda či to má byť,ale je todosť nepríjemné,až to tak puká a praská,mám to spojené s coax so zvukovkou,nie je opäť navine tá nešťastná zem?mam taky pocit.Alebo mám vypínať aj bedne aj subwofer ked to zapínam resp.vypínam? dík.

grovana

Příspěvek od grovana »

ahojte skúste mi prosím poradiť ohľadom toho prevodníka src 2496,mám ho spojený digitalom s creative x-fi, a repro m-audio bx8a a sub studophile,jedná sa o to ako som už písal v tom predošlom príspevku o značný lupot a praskot ked ho zapnem alebo vypnem,aj ked stlačím nejaké tlačítko na prevodníku ozve sa v bedni cvakot,resp.puknutie že niečo robím,lezie mi to na nervy. No najviac ked ho idem ráno zapnúť úplne to rachne v bedniach a v subwoferi,no hrôza. Čo s tým je? Môže byť niečo s elektrikou? Dík

nunu

Příspěvek od nunu »

To je uplne normalni pomsta uliho za to, ze kupujes to absolutne nejlevnejsi a nejhur provedene co na trhu je. Ono totiz kazda sranda neco stoji a z hovna bic neupletes.

grovana

Příspěvek od grovana »

Ten prevodník mi tu bol poradený,tak som ho kúpil,ako jednu z možností zlepšiť kvalitu zvuku.

nunu

Příspěvek od nunu »

No, ono tady je kazdy odbornik -))))) Nicmene s tim ulim to byl asi omyl, to nemuze myslet preci nikdo vazne... Zaklad je DA prevodnik, co nevyrazis z nej, to uz nikdy neuslysis. Slusny je Lavry black, pokud ti nevadi DIY tak i ten muj. Kartu idealne s wordclockem, neni ale nezbytne nutna. Kolega ma m-audio audiophile usb a kdyz jsem ji mel doma a srovnal se svym lynxem, dopadla hodne dobre. Samo ze se z ni bral jenom digitalni signal, analog je nepouzitelny. Bohuzel toto jsou hracky ktere uz neco stoji.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Hele nunu nehrot. Snad nejses zastance toho nonsensu "co je Behringer, to je blby", na to uz ses dost starej ne? ;). SRC2496 radil tusim kexik a za ty prachy je ok, rozhodne je to jinde nez ten soundblaster, mel jsem tu pixlu asi rok, nevim proc by to nemelo byt mysleno vazne. Podivej se, v jaky cenovy se grovana pohybuje a prestan mu radit lavry black.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

grovana : daj na stol 100.000 a hned ti tu poradime dobre riesenie :)

nunu

Příspěvek od nunu »

heh, tu je husto -)) Hele, src2496 mam taky a nic to nemeni na tom ze je to proste takove jake to je. Nemyslim si vubec ze by to bylo neco jineho nez soundblaster.

Ja jsem zastance radikalnejsiho reseni, budto at to ma nejaky vyznam, nebo to nechat tak jak je. Zlepsovani po malilinkatych kruccich je nanic. V tom pripade ja za sebe radim bud si na to pujcit, nebo s tim pockat, ale niz nez pod lavryho bych nesel. Ja mam doma B2031P, mizerny zesak, ale tim ze do toho zenu rozumny signal to je jakz takz vydychatelne, alespon na tu telku teda a muziku jako kulisu u prace.

A Pytkin ma pravdu, dobre reseni uz za kilo jde -))))

A kdyby uli doplnil relatko ny vystupy ktere by zpozdene seplo a rychle odeplo a dal to o kilo draz, tak by lidi byli nasrani mnohem min.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nunu píše:heh, tu je husto -)) Hele, src2496 mam taky a nic to nemeni na tom ze je to proste takove jake to je. Nemyslim si vubec ze by to bylo neco jineho nez soundblaster.
Jak myslis. Ja bych to za audigy fakt nevymenil ;), uz jen proto, ze to neni takovej sumak.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Nunu a mas ten svuj Nunu dac v nejake vanocni akci?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět