zvukova karta k ntb len na posluch muziky

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 26 pro 2008 21:48

No tak fajn bavíte sa tu o úplne niečom inom než o tom mojom probléme,nie že by ste sa mi snažili pomôcť,ale poniektorí tu degradujete výrobok,ktorí mi bol doporučený.každý ste chytrí,keď vám všetko šlape...
Ďakujem Kermitak za podporu.
Snažím sa vyriešiť problém,v ktorom chcem pomocť a nie o prevodníku zas 100 litrov, na ktorí nemáte ani vy.
Tak hádam niekdo rozumný sa nájde... čavte

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 26 pro 2008 22:55

No, uvedu te do reality, ne ze bych ti nechtel pomoct, ale pokud nejsi dobry kamarad s pajkou, tak tomu stejne nepomuzes. Ty nevkusne projevy pri zapinani a vypinani vznikaji neutesenyma pomerama dokud to nenajede a neustali se to. Resit to jde dvema zpusoby, oboji jakou na kokot. Prvni je to nevypinat a necavat neustale zapnute, druhy zpusob je dodelat za uliho malou elektroniku sa relatka ktere budou spinat a odepinat vystup. Jine reseni neexistuje, a ber to tak, ze je to vlastnost. Pokud muzes, tak to vrat zpatky. Nebo se s tim smir. Muzu te uklidnit ze takova karta motu 828mk2 delala uplne stejny bordel jako tvuj uli, a to se prodavala za 25k, takze nejake relevantni meritko mezi cenou a kvalitou neni. Poradit ti jak to vyresit ti neporadi nikdo, protoze jiny zpusob nez do toho hrabnout neni.

Jinak mozna se budes divit, ale jsou tady lidi co maji prevodnicek v podobne cenove relaci. Ale zase dluzno dodat ze se tim uspesne zivi.

Pankacovi - vanocni akce uz probehla, jeden se stehuje na slovensko a druhy do londyna -)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 pro 2008 23:12

Nechci byt stoura, mno ale mozna by pomohlo zapinat zvukovku prvni a bedny az po ni, a to same pri vypinani ale obracene.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 pro 2008 23:20

Acid Punk píše:Nechci byt stoura, mno ale mozna by pomohlo zapinat zvukovku prvni a bedny az po ni, a to same pri vypinani ale obracene.
ja by som sa odvazil este dodat ze bedne vzdy zapinat ako posledne :)

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 26 pro 2008 23:22

Presne som na to myslel,a nepomohol by nejaký sieťový filter,alebo čosi také.Dokonca sa mi stane,že v repro počujem cvaknutie,ked niekto zasvieti,alebo zhasne svetlo.Všetko mám pozapínané cez prepäťovú ochranu,ten prevodník nie je zlý,počuť tam rozdiel v kvalite,nemyslel som že až taký,len táto vec ma serie.

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 27 pro 2008 18:12

Dnes som volal s majitelom obchodu kde som prevodník kupoval,všetko som mu povedal,čo sa robí,podľa neho je chyba vo zvukovej karte,že to karty v pci slote robia,preto mi doporučil aby som si kúpil zvukovú kartu usb alebo firewire.No neviem kde je pravda.V pc mám x-fi kartu a kartu M-Audio Revolution7.1. Prevodník by mi vymenil za niečo iné,ale neviem čo by ste mi poradili.Iný typ-výrobca?Alebo kartu s usb,alebo firewire?

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 07 led 2009 22:48

Kexik: prosím ťa pozri si tie príspevky vyššie,riešil som tu problém s tým prevodníkom src 2496,chcel by som počuť,resp.aby si napísal svoj názor na vec.
začína to Kexik: ahoj mám ten behringer src 2496,všetko fachčí,len ma znepokojuje,dosť veľký lupot ked ho zapínam a vypínam,neviem teda či to má byť,ale je todosť nepríjemné,až to tak puká a praská,mám to spojené s coax so zvukovkou,nie je opäť navine tá nešťastná zem?mam taky pocit.Alebo mám vypínať aj bedne aj subwofer ked to zapínam resp.vypínam? dík.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 led 2009 22:59

lupanec je nevyhnutny, bohuzial do tejto triedy zariadeni nejaky obvod mute nedorastol ;)
bedne a sub ti budu zrat pocitam porovnatelny az vacsi prud ako src, takze vypinaj aj tie, alebo len tie. ja mam uz celu farmu podobnych krabic a nevypinam ani jednu.

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 12 led 2009 21:42

KEXIK:No po tých všetkých starostiach s týmto strojom mám možnosť ho vymeniť za iný tovar,som z toho na nervy,pretože som dlho niečo takéto hľadal a nakoniec moja spokojnosť nie je.Neviem čo do úvahy pripadne,ale aj ked hudbu netvorím a len počúvam,no možno začnem,alebo syn :) ,zobral by som namiesto toho E-MU 0404 USB,je v takej cenovej ako ten prevodník,alebo niečo iné,no poraď,alebo niečo do desktopu,PCI kartu,skús porozmýšľať,ďakujem.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2009 23:05

grovana : co tak EMU 1212 ? to ma paradnu vybavy a je to za hubicku .. na pocuvanie asi neni lepsia karta ..

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 14 led 2009 12:10

Čaves, to myslíš túto kartu? E-MU 1212
http://www.emu.com/products/product.asp ... oduct=9872

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 14 led 2009 12:45

grovana: jo, přesně tu myslí...nová tuším stojí lehce přes 3 tisíce, fakt není lepší volba za ty peníze, já jí mám, vřele doporučuji...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2009 13:14

grovana : ano tu

grovana
Příspěvky: 34
Registrován: 25 říj 2008 20:54

Příspěvek od grovana » 14 led 2009 13:50

A aký je rozdiel medzi emu 1212 a emu 0404? Ta karta 1212 sa skladá z dvoch kariet?Obidve idú do slotu PCI? Dík.

stepanek79
Příspěvky: 11
Registrován: 16 pro 2008 18:12

Příspěvek od stepanek79 » 14 led 2009 14:09

Add zvuková karta k notebook jen pro poslech muziky:

Pro poslech muziky používám tohle.
http://www.tapcoworld.com/products/linkusb/index.html
Absolutně bez problémů. Připojíš kabel a hraješ.
Druhá varianta má napájení pomocí adaptéru.
http://www.tapcoworld.com/products/linkfw/index.html

Odpovědět