zvukova karta k ntb len na posluch muziky

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

grovana: 1212 má lepší převodníky atd., je lepší než 0404...

jo, ze dvou karet...potřebuješ dva PCI sloty, ta druhá karta se připojí kabelem interně, na té druhé nejsou žádné kontakty, jenom se dá do slotu aby držela...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

grovana : ta druha karta neni zasunuta .. cize kludne moze byt nad slotom PCIexpress ..

grovana

Příspěvek od grovana »

čafte,no lenže mám dilému,keď chcem používať notebook,potreboval by som emu 0404 USB,keď desktop tak radšej Emu 1212,tak teraz čo mi poradíte?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

grovana " a co pouzivas ? NTB alebo Desktop ?

grovana

Příspěvek od grovana »

je to tak 50 na 50,keď by som kúpil emu 1212,dám ju len do desktopu,ale je lepšia,ked kupim emu 0404 usb dám ju aj tam,aj tam,ale je horšia,momentálne mám všetko aj bedne,zapojené cez desktop,inokedy zasa cez book,je to rôzne,no tak neviem.

kexik

Příspěvek od kexik »

tak si kup obe ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to si musis v hlave vyriesit sam :) s tym ti moc neporadime ..

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Řečnická otázka: když je to "jen na poslech muziky", tak pozná ten nula-nula-nic rozdíl v převodnících mezi 1212 a 0404? IMHO se zase začínaj už řešit ptákoviny... ;-)

P.

nunu

Příspěvek od nunu »

Jenze ono o ty prevodniky ani moc nejde -)))

grovana

Příspěvek od grovana »

a o čo ide? hm?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

O vsechno kolem tech prevodniku, nunu zbytecne mlzi ;)

nunu

Příspěvek od nunu »

Ne, je to usmevne, ale ver tomu, ze PCI karta bude za stejne penize o neco lepe poresena nez karta externi. Cili pokud to potrebujes mit externi, nemas moc na vyber a pokud nepotrebujes, tak si vezmi pci... Nicmene zabyvat se v teto kategorii prevodnikama je asi stejne dulezite jako jestli mam u dvou tunoveho auta vykon motoru 36 nebo 38kW -))))))) Ja bych si vzal kteroukoliv, a to by jste VYDELY TEN TUNYNG :shock:

Settler

Re: zvukova karta k ntb len na posluch muziky

Příspěvek od Settler »

Samotneho me posledni dobou hodne zajimaji novinky od Pro-Jectu.. maj nejaky power distributor, tuner, par sluchatovych zesilovacu zmizelo, par klasickych stereo ale naopak pribylo..

Co me nyni zajima nejvice je jejich USB DAC - Pro-Ject USB BOX - USB1.1 DAC kterej je na headphones k mani za 2,5k.. sam jsem toho moc nevygooglil.. pokud by mel z vas k temhle vyrobkum co rici, sem s tim.. jak jsou na tom jejich starsi veci taky moc netusim..

Pro-Ject USB Box
http://www.project-audio.com/main.php?t ... es&lang=en
http://www.headphones.cz/inshop/sluchat ... sb-box.htm

Picts
http://www.flickr.com/photos/imoncrank/ ... 3/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/imoncrank/ ... 3/sizes/l/

kexik

Příspěvek od kexik »

podla mojej vedomosti nie je na trhu nijaky aspon trocha kvalitny 16bit DA prevodnik. takze mozno to ma kvalitne chassis a analogovu cast ale superlativny zvuk by som neocakaval. najskor to bude postavene na nejakom usb prevodnikovom chipe a tam psenka nepokvete. vsadzam 3 piva ze to bude hrat horsie ako nejaka lacna karta s 24bit AKM prevodnikmi

Settler

Příspěvek od Settler »

No ne.. tak zazraky od toho nikdo neocekava.. co jsem videl par textu, lidi ho docela chvalej..
..spise bych to stavel do roviny - Zvukovka na poslech (prevodniky), Pro-Ject vs. Behringer..

Dalsi veci, ktera me docela zaujala je: "Pro-Ject Direct Streaming Technology umožňuje obejít převzorkování, které provádí jádro operačního systému Windows."
Jinymi slovy kernel prej mrsi bitove kopie zaznamu.. obchazej tim cely windows mixer.. ne ze bych neco podobneho tusil.. :oops:

Odpovědět