pomalicky to mas uz na kompilaciu
Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
len tak dalej 
Excom: tak to už by bol aký mišung...
Jackies: tak to sa teším, a to tak že veľmi. V starých Tieňoch som ja najmladší... gitarové jadro má nad 60...
Jackies: tak to sa teším, a to tak že veľmi. V starých Tieňoch som ja najmladší... gitarové jadro má nad 60...
ako son ti uz na skajpe povedau - velmo pekne veci Dedko! ani nebudem davat teraz nejaku kritiku, lebo je to muzikalne a hrave a to je hlavne... vsetko ostatne sa da doladit v pripade potreby ci uz malej alebo velkej
Vyborne, paradne sa to pocuva
Ten Hammond to je ziva L100 s Leslie 147?
Hammond: Díky. Bicie sú VSTi DrumCore, basa a epiano som hral naraz na PC2X, nad to som dal organ z B4, vokál z PC2X a lead z M1 VSTi. Na nahrávanie real Hammondu a Leslie zatiaľ nemám poriadny vercajch...
Ja uz by som aj vercajch mal, ale zasa stale nemam cas
Tak az sa k tomu dostaneme, potom vymenime skusenosti.
Tak s časom je to vždy také všelijaké... ale čo, zídeme sa u Ivana a dáme jam...
dedko : ZoE1 to je tvoja tvorba, alebo je to len dajaka znama skladba ktoru si zahral? strasne dobre to je..
Excom: tak to som vytvoril v časovom období keď platilo - "práve som si nainštaloval DAW, zistil som že existujú VSTi, skúsme čo sa z toho dá uvariť..."
ak je to cele tvoja robota tak je to super, mne len ta melodia dosla povedoma, ale mozno sa mi len z niecim podobnym pletie.. velmi dobra skladbickadedko píše:Excom: tak to som vytvoril v časovom období keď platilo - "práve som si nainštaloval DAW, zistil som že existujú VSTi, skúsme čo sa z toho dá uvariť..."
Netvrdím že určite nie, ale každopádne nie vedome alebo účelovo. Je to taká kalerábová melódia... 
..no hádajte čo tak asi...
kuk hore...
kuk hore...
toto ti nesedi ..
ale co by nesedelo, sak mu hned nekaz snazenie...
je to zaujimave ALE jedna dolezita vec - akonahle zacnes zabrdat do vod elektorniky nestaci LEN kompozicia - musis sa zacat hrat aj zo zvukom (co je pri elektornike rovnako dolezita vec ako kompozicia - na rozdiel od typicky akustickej hudby kde zvuk predsa len nieje az tak prioritny) .. takze - k najnovesj ukazke - mne osobne sa to pozdava celkom, len vsetko je to nabuchane v strede - viac efektov (delay, reverb) - viac roztahat zvuky do sterea, pripadne nejake automatizacie - nech to "zije" a "dycha" ... s takouto upravou by to mohlo byt dost v pohode ...
ale samozrejme potencial tam je - urcite tymto smerom skusaj dalej
je to zaujimave ALE jedna dolezita vec - akonahle zacnes zabrdat do vod elektorniky nestaci LEN kompozicia - musis sa zacat hrat aj zo zvukom (co je pri elektornike rovnako dolezita vec ako kompozicia - na rozdiel od typicky akustickej hudby kde zvuk predsa len nieje az tak prioritny) .. takze - k najnovesj ukazke - mne osobne sa to pozdava celkom, len vsetko je to nabuchane v strede - viac efektov (delay, reverb) - viac roztahat zvuky do sterea, pripadne nejake automatizacie - nech to "zije" a "dycha" ... s takouto upravou by to mohlo byt dost v pohode ...
ale samozrejme potencial tam je - urcite tymto smerom skusaj dalej
sak ja to ako nie v zlom .. sak je pekne ze sa snazi .. proste som jodnou vetou vyjadril , ze sukaci dzez mu ide lepsie