Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
berem ťa za slovo, večer nachystám a niekde uploadnem stopy...
supni to na soundcloud tak jak to je len vypni bubnove stopy
Nuendo a to chces robit nieco do veci stiahnutej z SC? Trochu divne nie? Akoze je mi jasne ze aj tak posles Dedkovi len tu jednu alebo dve stopy bicich a perkusii, ale aj tak ma to trochu prekvapilo ze takto az
2 dano: co sa ti na tom nezda... bezne sa robia aj vacsie "harakiri"
2 dedko: pokusim sa co najskor, aspon na hrubo a potom si uz povies co a jako a domakaju sa detaily
2 dedko: pokusim sa co najskor, aspon na hrubo a potom si uz povies co a jako a domakaju sa detaily
No, hneď to lepšie vyzerá. Fčil kritizujte...
Naposledy upravil(a) dedko dne 22 bře 2013 12:34, celkem upraveno 1 x.
palec hore
nuendo: cez co si to robil...?
nuendo: cez co si to robil...?
2 sequel78: bicia sada je - Toontrack - Superior Drummer (N.Y. Avatar) a k tomu nejake "cingrlatka"
nuendo: vsetky palce ktore mam smeruju hore
Dakujem... co pijes ?
edit: akurat by bolo treba tie bubny zrkadlovo otocit (stereo), hi-hat by mala byt v pravo a tomy s prava do lava atd....
inak sa s tym (aspon mne) dobre robi a daju sa dosiahnit celkom "verne" bicie bez velkej namahy a zloziteho procesovania...
edit: akurat by bolo treba tie bubny zrkadlovo otocit (stereo), hi-hat by mala byt v pravo a tomy s prava do lava atd....
inak sa s tym (aspon mne) dobre robi a daju sa dosiahnit celkom "verne" bicie bez velkej namahy a zloziteho procesovania...
No, Nuendo a Ty čo piješ?
Dal si tam tomu nový rozmer... taký nejaký muzikantský...
Ešte raz díky.
Žeby sme dali aj nabudúce?
PS: Inak volajaký Peter Havrilák zo Serede ma voľakedy učil hudbu... nepoznáš?
Dal si tam tomu nový rozmer... taký nejaký muzikantský...
Ešte raz díky.
Žeby sme dali aj nabudúce?
PS: Inak volajaký Peter Havrilák zo Serede ma voľakedy učil hudbu... nepoznáš?
ja pijem secko ale hlavne vela, lebo vies jak sa hovori ze: radsej vacej vypit jako menej zest
trochu prehanas len som spravil buben... potesilo by ma keby s toho vznikla nejaka spolupraca do buducna...
zvukovo je tam v bicich este rezerva, poslem ti to rozobrate mix je uz na tebe (detaily do mailu)
Petra Havrilaka nepoznam ale odviedol dobru pracu
trochu prehanas len som spravil buben... potesilo by ma keby s toho vznikla nejaka spolupraca do buducna...
zvukovo je tam v bicich este rezerva, poslem ti to rozobrate mix je uz na tebe (detaily do mailu)
Petra Havrilaka nepoznam ale odviedol dobru pracu
Nuendo fajne si to dal! a to si cele programoval ci to su nejake patterny?
tu som nepouzil ziadne loopy ani paterny ...Superior Drummer http://www.kvraudio.com/product/superio ... rack-music