Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho úlety...
Aha, no tak to je improvizačka, arpeggia aj lead sú urcite vstička ak sa dobre pamätám, pravdepodobne guido gobertus m51.basa ak myslíš ten rezonančný basový sweep, tak to je sh101. Všetko bolo naťahané do reaperu, každé vsti som ovládal jednou klaviatúrou, rytmiku robia iba samotné arpeggiatory. Nahratý bol live výstup.
to musi bavit, dedko na jednotku.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
- Greyhound90
dedko: díky za odpověď. Až bude něco nové, určitě pošli. Možná by to stálo za CD.
Hm, nie. Myslím že zoficiálňovanie mojej muziky končí na bandcampe... 

- Greyhound90
Ale to je škoda. Měl bys. 

cd? co to je?
jinak ten release je povedenej. prekvapil me ten sound. i kdyz teda je to na me, ve smyslu elektroniky, asi az moc usedly. spetka mladicke energie (myslim, ze k tomu staci jen trocha odvahy, ze to neni uplne o veku) by tomu dala jeste lepsi ksicht. i ten zlamanej beat tam je takovej nesmelej, takovej ve stylu jazzovejch metlicek
samozrejme jen muj pocit a nazor 
jinak ten release je povedenej. prekvapil me ten sound. i kdyz teda je to na me, ve smyslu elektroniky, asi az moc usedly. spetka mladicke energie (myslim, ze k tomu staci jen trocha odvahy, ze to neni uplne o veku) by tomu dala jeste lepsi ksicht. i ten zlamanej beat tam je takovej nesmelej, takovej ve stylu jazzovejch metlicek

Improvizačka, ako inak... baví ma ten zvuk z ulimúga.
Pozdravujem a prajem šťastné a veselé:-)
P.S.: aspoň občas sa tu objaví niečo nenaklikané, neokopírované... HUDBA
P.S.: aspoň občas sa tu objaví niečo nenaklikané, neokopírované... HUDBA
Všetko dobre aj Tebe prajem, tá moja lesná bedňa stále čaká na servis...
Možno niečo vymyslím... ozvem sa:-)
takto to znie ked sa da kvalitny nastroj do ruk super muzikantovi...parada dedko, velka pohoda z toho ide 

Zorane, přeji všechno nejlepší do nového roku - 2020, zdraví a samozřejmě invenci a inspiraci!
Skladbu právě poslouchám.
Skladbu právě poslouchám.
Díky Tony, aj Tebe všetko dobré v novom roku