Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho úlety...
A ešte kombinácia zvuku roudz a múg...
jaaj, strasne prijemna muzika, rano si to stiahnem a pridam do daily playlistu 

Dedko ako vzdy, velmi prijemne a muzikalne 

jako svěží mořský vánek v teplém dni 

Ďakujem páni,
Ešte mi povedzte, ako sa vám javí kvalita obrazu / zvuku ako live nahrávky...
Ešte mi povedzte, ako sa vám javí kvalita obrazu / zvuku ako live nahrávky...
tieznis si hlavou/telom .. chcelo by to svetlo od kamery .. napriklad :
https://www.mini-max.sk/video-dslr/led- ... ed-svetlo/
https://www.mini-max.sk/video-dslr/led- ... ed-svetlo/
super príjemné .
Podľa mňa , by sa ti hodilo sa zamerať na čisto analógové zvuky tvojích klávesov . Zohnať nejaký original fender rhodes suitcase alebo podobnú hračku , jeden polyfonický synth , jeden bass synth , ktorý zrejme máš a dostal by si do zvuku čaro .
Pre zábavu by som ti odporučil digitech trio band creator . Naznačíš mu pár akordov v ktorých chceš hrať a môžeš sa vyblázniť. Mňa osobne baví aj keď niesom preborník v klávesoch, užil som si ho pri hraní na synth. Používam ho aj na také tempo kedy si len nechám hrať bicie a improvizujem na gitare . a potom z toho robím svoje skladby .
Inaáč zavináč, som videl že nejaký pošahaný LCD monitor za pár drobných , sa dá prerobiť na svetlo vhodné pre kameru. Tož mi padol moj 24 palcák a mám tam čáry ako svet
tak to asi skusím.

Podľa mňa , by sa ti hodilo sa zamerať na čisto analógové zvuky tvojích klávesov . Zohnať nejaký original fender rhodes suitcase alebo podobnú hračku , jeden polyfonický synth , jeden bass synth , ktorý zrejme máš a dostal by si do zvuku čaro .
Pre zábavu by som ti odporučil digitech trio band creator . Naznačíš mu pár akordov v ktorých chceš hrať a môžeš sa vyblázniť. Mňa osobne baví aj keď niesom preborník v klávesoch, užil som si ho pri hraní na synth. Používam ho aj na také tempo kedy si len nechám hrať bicie a improvizujem na gitare . a potom z toho robím svoje skladby .
Inaáč zavináč, som videl že nejaký pošahaný LCD monitor za pár drobných , sa dá prerobiť na svetlo vhodné pre kameru. Tož mi padol moj 24 palcák a mám tam čáry ako svet

Ale ano, origoš rhodes, origoš hammond su super. Ale nikdy si to nekupim, nemam tuke na kúpu a už vobec nie na servis
Ten digitech idem preskúmať.
Ten digitech idem preskúmať.
Tož tokto, technicky jde zlepšovat zvuk a obraz do nekonečna, to tady všichni víme.
Dej si ale Dedko pozor aby ty tvá videa neztratily atmosféru.
To co sem do teď dáváš má perfektní náladu.
Možná bych souhlasil s tím přisvícením, jak píše Pytkin.
Dej si ale Dedko pozor aby ty tvá videa neztratily atmosféru.
To co sem do teď dáváš má perfektní náladu.
Možná bych souhlasil s tím přisvícením, jak píše Pytkin.
"... aby nestratily atmosféru..."
V akom smere? Atmosféru čoho?
V akom smere? Atmosféru čoho?
No prostě náladu té nahrávky. V mých očích i uších má obraz i zvuk prefektní feeling.
zvuk: nevím, jestli jsi to alespoň normalizoval někam k nule, zdá se mi to relativně tiché... osobně bych udělal tohle, i nahrávku dynamicky asi trochu ošetřil.
video: záleží čeho chceš ve výsledku dosáhnout. s dobrou kamerou tam můžeš i zhasnout a taky si stínit nebudeš

za sebe, kdyby se jednalo o staticky snímanou scénu na jednu kameru, šel bych do záběru shora. kameru na boom, dneska není problém ji dálkově ovládat a sledovat přes telefon. ale zase jsme u toho, jaké technické možnosti mám já (mám vše potřebné, ale zase neumím takhle hrát

Biscuit nahrávané na zoom q2n, zvuk po kábli z mixu. Zvuk je iba normalizovaný, možno to chce naozaj skresať tie špičky trochu...