Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
Parada, to je pecka
Fakt si takto uzivat

...a keď vám už budem liezť na nervy tak ma pokojne zastavte...
dedko?!
myslis, ze by si vedel nieco tanecne, max. 2-3 akordy a taky nejaky moderny beat?
Nedas si sam sebe nejaky challenge?
Bol by som zvedavy, ako by mohla taka skladba zniet v tvojom prevedeni.

Bol by som zvedavy, ako by mohla taka skladba zniet v tvojom prevedeni.
Dobre vidim, ze gitaru tam hra v tom videu Ivo Šiler ?
fajn jamik
fajn jamik

Tomy.45: emotikon: "rehot jak sviňa" (nevedel som taký nájsť...) Kombinácia 3 akordov mi stále vychádza ako I-IV-V, alebo ii-iii-V alebo iii-iv-V alebo... kua šak to je celkom dosť možností... navrhni BPM. V žiadnom prípade nepodceňujem takúto muziku, len mi nie je vlastná. A predpokladám že skĺznem do stavu, kde aj tak začnem do toho bluesovať alebo tak niečo...
díky, pokiaľ sa nemýlim jeden z nich je Ivan, ale nie Šiler. Všetko chalani z Pezinka a okolia...rastis píše:Dobre vidim, ze gitaru tam hra v tom videu Ivo Šiler ?
fajn jamik
- 123 bpm,dedko píše:Tomy.45: emotikon: "rehot jak sviňa" (nevedel som taký nájsť...) Kombinácia 3 akordov mi stále vychádza ako I-IV-V, alebo ii-iii-V alebo iii-iv-V alebo... kua šak to je celkom dosť možností... navrhni BPM. V žiadnom prípade nepodceňujem takúto muziku, len mi nie je vlastná. A predpokladám že skĺznem do stavu, kde aj tak začnem do toho bluesovať alebo tak niečo...
- dlzka 4min,
- ziadny blues,
- I-IV-V mode,

ja by som sa aj pohadal, ze ten vedla klavesov co hral solo gitaru je Ivo a podla mna takeho priezviska, ako som pisal (teda ak som sa hrozne nesplietol), zodpovedal by aj styl hry okrem vizaze... no len on byva v Petrzke...dedko píše:díky, pokiaľ sa nemýlim jeden z nich je Ivan, ale nie Šiler. Všetko chalani z Pezinka a okolia...rastis píše:Dobre vidim, ze gitaru tam hra v tom videu Ivo Šiler ?
fajn jamik
... ale vsak o nic nejde

... takze som sa nespiletol, Ivo Schiller, takto vyzerarastis píše:ja by som sa aj pohadal, ze ten vedla klavesov co hral solo gitaru je Ivo a podla mna takeho priezviska, ako som pisal (teda ak som sa hrozne nesplietol), zodpovedal by aj styl hry okrem vizaze... no len on byva v Petrzke...dedko píše:díky, pokiaľ sa nemýlim jeden z nich je Ivan, ale nie Šiler. Všetko chalani z Pezinka a okolia...rastis píše:Dobre vidim, ze gitaru tam hra v tom videu Ivo Šiler ?
fajn jamik
... ale vsak o nic nejde

http://www.camille.sk/index.php?www=sp_ ... d_item=244
tak to sa potom ospravedlnujem za mystifikacie 

Tomy.45: nezabúdaj že som Ťa varoval... Okrem toho čo by si chcel za 2 hodiny...
Edit: súbor som stiahol z obehu, bolo to nepočúvateľné...

Edit: súbor som stiahol z obehu, bolo to nepočúvateľné...
Naposledy upravil(a) dedko dne 17 zář 2010 20:32, celkem upraveno 1 x.
zase tam tak trosku pocujem toho jarreho 

ale šak ano, tu išlo o tú Tomyho "výzvu". Sranda musí byť...