Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
kexik: dikes za koment, bicie su také, že "drum core free", sada Ludwig Sparkle, takže asi sú rockové. Len neviem aký Rhodes tam spomínaš, v tej tretej skladbe neni... Možno sa mi podarí presvedčiť ostatných spolumuzikantov v kapele aby sme to spravili naživo, len mám takú silnú predtuchu, že po nahraní "živáku" to bude znieť otrasne...
dedko : tej hudbe nic nechyba, rozprava uplne vsetko
skvele

Páni, vďaka za názory, teraz sa trochu hrám s Hammondom, až sa mi podarí nejako slušne to nahrať (myslím Leslie-box cez mikrofóny), tak zas dám nejaké témy na jam... Ozaj skúste mi poradiť ako nahrávate vy Leslie? Mne to furt vychádza na 4 mikrofóny a box otvorený z jednej strany...
A díky moderátorom za úpravu threadu...
A díky moderátorom za úpravu threadu...

no, dal som tam ďalšiu "skladbu", vlastne len improvizáciu tak ako mi opadla od ruky... kto si to dokáže vypočuť celé má u mňa pivo... 
http://www.box.net/shared/yrhmhy40yp

http://www.box.net/shared/yrhmhy40yp
Mám u tebe jedno.
V čase 5:51 - 5:54 bych poznal že to byl nejspíš Dedko, jinak asi ne
V čase 5:51 - 5:54 bych poznal že to byl nejspíš Dedko, jinak asi ne

HA! TO je nezvyk.
Pohodovka, ktora nema nic co by ma rusilo. Atmoska je pokojna.
V tom case 5:51-5:54 cca je to jasny dedko a nie dedo jarre

V tom case 5:51-5:54 cca je to jasny dedko a nie dedo jarre

hehe .. 2:30 stale nic .. cakal som ci nieco pride .. v 3:20 to prislo .. jean michel dedko 

no, taký úlet.... dobre takže zatiaľ registrujem 3 pivá na najbližšej stretávke... 

Taky bych si teda jedno dal..
Mne se nejvic libi ta cats okolo 4:40..
Takovej prijemnej relax cosmo jam..
Libi se mi vlastne ze kdyz tam nejsou striktni bici ale jen arpegio tak si v tom ty sola muzou vic volne poletovat
nemusej se tolik drzet tech mrizek...
pohodovka!
Mne se nejvic libi ta cats okolo 4:40..
Takovej prijemnej relax cosmo jam..
Libi se mi vlastne ze kdyz tam nejsou striktni bici ale jen arpegio tak si v tom ty sola muzou vic volne poletovat
nemusej se tolik drzet tech mrizek...
pohodovka!
a to je dobre alebo zle?jackies píše: V čase 5:51 - 5:54 bych poznal že to byl nejspíš Dedko, jinak asi ne
Inak teraz ráno som si to vypočul, šak je to úplná chujovina...no čo, včera bola taká nálada, dnes je iná

chujovinou bych to nenazíval
a ty piva už nejdou vzít zpět!
P.
a ty piva už nejdou vzít zpět!

P.