...no alebo tak, na to som vôbec nemyslel. Možno jedného dňa budem mať aj nejaké kombo...charonme píše:...ak sa nemylim tak basa do mixu musi ist cez DI box alebo kombo s linkovym vystupom...
Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
Mně se takováhle hudba líbí a tenhle styl se mi líbí třeba v podání Luboše Andršta. Tady mi ale něco nesedí, tak jsem si začal rozebírat co, no a je to právě strojová rytmika. Mám pocit, že jak se takováhle hudba kvantizuje, tak přestává fungovat.
Aranže se mi líbí, takže můj názor: nahrát s živou kapelou a bude to tam
Aranže se mi líbí, takže můj názor: nahrát s živou kapelou a bude to tam

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
dufam ze ma tu neukamenujete ale pre nejake zaciatky experimentov s nahravanim by stacilo tu basgitaru zapojit do mixu cez daco taketo. Teraz mi napada ... ako sa doteraz na tu basu hralo bez komba?
...dávam ďalšiu skladbu, šak popočúvajte a kto chce môže sa k tomu aj vyňadriť...
http://www.box.net/shared/edvppdjzh6
http://www.box.net/shared/edvppdjzh6
Krásné osvěžení tady na ezone
Pěkný jazzíček ... Jenom snad ten zvuk toho klavíru - to asi není reálný klavír, že ? Zní to trochu jako takové umělé "klimprlátko" - jestli to je sampl, nenašel by se nějaký lépe, realističtěji znějící klavír ? Asi jsou jich mraky ...

náhodou je to vysoko kvalitné čínske stage-piano... 

No dedko... fajne fajne. Opat hodne muzikalne.
Hra to fajne, bicie su tiez fajne, zvuk je o moc lepsi
Mozno to piano ako spominal Jackies by chcelo o nieco vernejsi zvuk ale inak velmo velmo dobre.
Mimochodom, taka otazka, ako dlho ti asi trva kym takuto skladbu zlozis?
Hra to fajne, bicie su tiez fajne, zvuk je o moc lepsi

Mozno to piano ako spominal Jackies by chcelo o nieco vernejsi zvuk ale inak velmo velmo dobre.
Mimochodom, taka otazka, ako dlho ti asi trva kym takuto skladbu zlozis?
Pěkná skladbička a o zvuk dost lepší zvuk než minule.
no, nápad je v hlave, niekedy hodinu, niekedy rok, niekedy je to momentálny výplod pri improvizácii. Nahratie také jedno poobedie...
Tak ja mam napadov plnu rit, len know-how pribalit 

dedko : mne piano nevadi .. jasne ze by mohlo hrat lepsie .. mne teda vadia viac bicie .. je to uz lepsie jak minule , ale stale tomu daco chyba .. tie zbicie su stale moc umele ... basicka je tiez trosku moc "syntakova" ..
ale zase hambit sa za to nemusis .. pocuva sa to dobre ..
ale zase hambit sa za to nemusis .. pocuva sa to dobre ..
- deep rhythm
ahoj dedko hudba je o.k.
jestli chces tak hod na muj mail (decorativosuono@gmail.com) midi stopy tech tvejch bicich a ja to prozenu ezdrummerem. mam jazz i funk sady. pak ti to poslu ve wavu. 

Já nic nespominaltomy45 píše: Mozno to piano ako spominal Jackies by chcelo ....

Dedko je muzikant, což je slyšet na sto honů a to mi stačí k radosti.
A je jasné, že takhle, jak to je, a s přihlédnutí ke stylu, to asi vydávat pro veřejnost nebude.
Určo by se to v takovém případě přetočilo na opravdické nástroje.
tak vďaka všetkým za komenty, potešili ma.
Ivo: ako som písal, je to také Hong-Kong -ské stage piano a okrem toho som sa nijako obzvlášť nevenoval jeho nahrávaniu, je to len mono a EQ na mixe som sa ani nedotkol
Tomy45: vďaka, som rád že bicie znejú lepšie, síce už som písal k tomu času skladania, ale konkrétne k tejto téme - motív ako taký som mal spravený asi za dve hodiny, len čisto na klavíri. Dlhšie mi trvalo dať k tomu nejakú rytmiku a tak...
Vasek: díky
Pytkin: Ty si taký zaťažený na tie moje bicie, ale snáď sa niekedy dostanem aj k lepším... ano basa je z QS 300 - vky, a nehanbím sa...
deep rhythm: díky, vyskúšaj čo to spraví, máš mail...
jackies: díky, máš pravdu že to vydané pre verejnosť asi nebude nikdy, aj keď však aj vy ste verejnosť, nie?
nabudúce začnem trochu liezť do vašej kapusty, popracujem trochu na niečom viac "elektronickom"...
Ivo: ako som písal, je to také Hong-Kong -ské stage piano a okrem toho som sa nijako obzvlášť nevenoval jeho nahrávaniu, je to len mono a EQ na mixe som sa ani nedotkol
Tomy45: vďaka, som rád že bicie znejú lepšie, síce už som písal k tomu času skladania, ale konkrétne k tejto téme - motív ako taký som mal spravený asi za dve hodiny, len čisto na klavíri. Dlhšie mi trvalo dať k tomu nejakú rytmiku a tak...
Vasek: díky
Pytkin: Ty si taký zaťažený na tie moje bicie, ale snáď sa niekedy dostanem aj k lepším... ano basa je z QS 300 - vky, a nehanbím sa...

deep rhythm: díky, vyskúšaj čo to spraví, máš mail...
jackies: díky, máš pravdu že to vydané pre verejnosť asi nebude nikdy, aj keď však aj vy ste verejnosť, nie?
nabudúce začnem trochu liezť do vašej kapusty, popracujem trochu na niečom viac "elektronickom"...
dal som tretiu vec, presne ako pytkinovi mi vadia bicie, mas tam hodne 90tkove rockove sample, tj nepekny kopak, dunivy snare a hnusny hihat. basu by stacilo pokrstit dakym eq a na tych bicich len vymenit sample. piano je imo skvele a nic mu nechyba. mozno skor ten rhodes je taky daky umelohmotny ale chce to len par stuchov. inak je to super a skoro hotove