dobre .. takze... vypocul som to cele... no pocuj.. zvuk si celkom chytil.. kopak s basou v celkom ok - nato ze to nerobis a predpokladam ani moc nepocuvas tak sa ti to podarilo trafit velmi slusne ... (snad jedine v hustejsich pasazach ti ostatne zvuky trochu potlacaju kopak s basou ale to je len o mixazi - nejaka ta sidechain kompresia a hipass filtre na vsetky stopy okrem kopaka/basy by to pekne precistili)
aj kopa ostatnych prvkov samych o sebe je celkom v pohode tak ze si sa celkom trafil..
co je trosku problem je celkova struktura skladby ale to je prave to, co sa bez toho aby si mal napocuvane kvantum veci v tom style, sa robi velmi tazko - mne to trvalo roky kym som "pochopil" tu pointu a aj tak si myslim ze este stale sa mi nie celkom dari to spravit - to je to, co ludia co skutocne ficia na psy-cku myslia tym, ked hovoria ze skladba musi "rozpravat pribeh" ... ty to tam mas zvukovo, ale ked pocuvam skladbu ako celok nemam pocit ze su to navzajom nadvazujuce casti a ze sa postupne s nimi rozprava nejaky "suvisly pribeh" .. ja viem znie to ako woodoo

ale polopate povedane ono to vyzera ze su tam nahadzane diely ktore same o sebe su relativne ok ale nie su spravne poprepajane, nenadvazuju navzajom, netvoria suvisly dychajuci komplex... na prvy pohlad psycko moze zniet ze to je len o tom ze su tam nejake "haluzne" zvuky a melodie ale ono to je len ta vonkajsia obalka.. ono vsetko, posledny ton a zvuk, musia tvorit suvysli dychajuci organizmus ktory obaluje monotonne pulzujucu basu s kopakom a vinie sa celkou skladbou ako taka popinava rastlina ktora sa stale meni, morfuje, vyvija, transformuje - ale to vsetko suvislo s nejakou nadvaznostou a systemom...
fuu.. trosku som sa rozpisal

ale ber to ako znamenie ze urcite ma tvoj pokus zaujal a hlavne potesil kedze primarne riesis iny styl,
takze kazdopadne - zaujimavy pokus a este raz - na to ze sa tomuto fakt nevenenujes a asi moc nepocuvas tak pomerne podareny pokus

ak by si sa poustil trosku viac do pocuvania, a spravil si poriadny prehlad o sucasnych trendoch a smerovaniach v psy tak by steba mohol byt casom zdatny psy producent
btw. si magor tym nazvom si ma rozosmial

)) to uz kde som sa posunul ze niekto spravi track s mojim menom hahaha