Depeche Mode - Welcome To My World (Pierre Savage cover)
Re: Depeche Mode - Welcome To My World (Pierre Savage cover)
to je slusna blitka co si vyplodil jazzym..
myslim si ze je evidentni ze jestli ma nekdo problem ze sexualitou, tak to budes dost pravdepodobne ty..
myslim si ze je evidentni ze jestli ma nekdo problem ze sexualitou, tak to budes dost pravdepodobne ty..
Má niekto informacie ako vôbec vznikol ten názov? čo znamená ? Depeche Mode? neni to niečo od Depresion ?
v pripade Beatles Michaela J. Metallicy to chápem , ..možno Depeche má aj kvalitu .. možno by ste mi mohli dať tip ktory album stoji za vypočutie.
sstiahnem si a vypočujem bez vizualnych vnemov
Prvotsky : je fajn byť hetero , nejsi gay
v pripade Beatles Michaela J. Metallicy to chápem , ..možno Depeche má aj kvalitu .. možno by ste mi mohli dať tip ktory album stoji za vypočutie.

sstiahnem si a vypočujem bez vizualnych vnemov
Prvotsky : je fajn byť hetero , nejsi gay

-
Podle me je Jazzym blááááázen... Hele tak dost. DM jsou nejlepsi, tim bych to uzavrel a pokud nemate jeste neco k tomu koveru, tak se na ty nikam nevedouci hadky radsi vyse*te, chlapci... Beztak jste vsichi gayove a lesby 

depeche mode je (byl) nazev francouzskeho modniho casopisu.
Heureka
tak už by mi stačil tip od znalca ktory to album by ma mohol osloviť , a môžeme to tu zabaliť. 
dík piere ja sem bláázen rád , sú to štastní ludia. a promin. 

Mozno nie su stastni. A mozno je to cele plne depresie a melancholie. Ale kde je napisane, ze hudba nemoze byt melancholicka ci romanticka?
Ale rozhodne to neni ani fuj ani trivialne. Maju velmi vazne premaknute aranze. Praveze 90% popu je oproti DM dost trivialne.
(vynimajuc niektoru poslednu tvorbu)
Ak to myslis s pocuvanim vazne, tak zacni s komercne najuspesnejsim Violator. Aj ked silno pochybujem... zrejme si ten typ posluchaca, ktory v hudbe bezpodmienecne hlada "zabavu" ci odreagovanie. Ak pocuvas hip-hop, tak Ti DM asi fakt nebude sediet.
Este nieco, co asi dobre vies - iba hitovky a odrhovacky Ta chytia po prvom vypocuti
Ale rozhodne to neni ani fuj ani trivialne. Maju velmi vazne premaknute aranze. Praveze 90% popu je oproti DM dost trivialne.
(vynimajuc niektoru poslednu tvorbu)
Ak to myslis s pocuvanim vazne, tak zacni s komercne najuspesnejsim Violator. Aj ked silno pochybujem... zrejme si ten typ posluchaca, ktory v hudbe bezpodmienecne hlada "zabavu" ci odreagovanie. Ak pocuvas hip-hop, tak Ti DM asi fakt nebude sediet.
Este nieco, co asi dobre vies - iba hitovky a odrhovacky Ta chytia po prvom vypocuti

to se tady zase dva potkali.
MDudas: Kdes vzal, ze hiphop je jen na "zabavu a relax"?
Depeche mode je nornální jednoduchej pop - respektive synthpop. Rozhodně se tam žádný složitý harmonie ani postupy nedeji..
Jak textove tak hudebně jsou Depeche Mode docela jednoduchý - ale super (Snad jedinou vyjimkou je Song of Faith and devotion, ktera je na DM dost promakana)
PS: Depeche Mode je moje rodinné stříbro a jsou pro můj hudební život skoro zásadní..
Jazzym: Pro tebe bude asi nejzajimavejsi deska z roku 1993 "Songs of Faith and Devotion", je víc živá, má rockovejší feeling a neni tak "přiteplená" jako desky předešle. Tuhle desku maj vetsinou radi lide, ktery neposlouchaj primarne elektronickou hudbu.

Depeche mode je nornální jednoduchej pop - respektive synthpop. Rozhodně se tam žádný složitý harmonie ani postupy nedeji..
Jak textove tak hudebně jsou Depeche Mode docela jednoduchý - ale super (Snad jedinou vyjimkou je Song of Faith and devotion, ktera je na DM dost promakana)
PS: Depeche Mode je moje rodinné stříbro a jsou pro můj hudební život skoro zásadní..
Jazzym: Pro tebe bude asi nejzajimavejsi deska z roku 1993 "Songs of Faith and Devotion", je víc živá, má rockovejší feeling a neni tak "přiteplená" jako desky předešle. Tuhle desku maj vetsinou radi lide, ktery neposlouchaj primarne elektronickou hudbu.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Ja mam od DM nejradsi album Ultra.
neni mozne oddelit diskuzi o dm? docela jsme to zahnojili, a protoze se tady jedna o srdecni zalezitost nekolika z nas, nemuzeme si pomoct a porad krafeme... 
pro me jsou nejdulezitejsi alba: construction time again, some great reward, black celebration, music for the masses a violator (zajimava je i deska 101, ktera je sestrihana z americkeho turne a je slozena z tech zminenejch desek, krom lp violator). dm je treba chapat v kontextu doby. podle me jsou dm a ostatni elektropopovy kapely to samy, jako r'n'r pro sedesatky.

pro me jsou nejdulezitejsi alba: construction time again, some great reward, black celebration, music for the masses a violator (zajimava je i deska 101, ktera je sestrihana z americkeho turne a je slozena z tech zminenejch desek, krom lp violator). dm je treba chapat v kontextu doby. podle me jsou dm a ostatni elektropopovy kapely to samy, jako r'n'r pro sedesatky.
Hmm... To som iba blbo spojil dve myslienky v dvoch po sebe iducich vetach, takze sorryOxyygen píše:to se tady zase dva potkali.![]()

Ja hip-hopu vobec nerozumiem - pre mna su ti, co ho pocuvaju, urcite neni posluchaci DM. Su to tak zasadne odlisne zanre, ze dalej je snad uz iba jazz, muzikal... a samozrejme opera.
S cim to porovnavas??? Vacsina "synthy-popu" je o poznanie jednoduchsia nez DM. A dnesne elektronicke zanre ... ani nehovorim. A pisal som aranze, nie harmonie. Ano - neni to Bach, je to len "Best of Pop".Oxyygen píše: Depeche mode je nornální jednoduchej pop - respektive synthpop. Rozhodně se tam žádný složitý harmonie ani postupy nedeji...

Hudobne jednoduche su hlavne prve albumy.Oxyygen píše: Jak textove tak hudebně jsou Depeche Mode docela jednoduchý - ale super (Snad jedinou vyjimkou je Song of Faith and devotion, ktera je na DM dost promakana)
Textove jednoduchy je... Beatles.

Violator, cisto objektivne, bol ich komercne "prelomovy" album - teda najviac sa paci inemu posluchacovi. Ale Songs of F&D je tiez vynikajuci.
ja myslim, ze pierre ako "clen rodiny" nam to odpusti....biscuit píše:neni mozne oddelit diskuzi o dm? docela jsme to zahnojili, a protoze se tady jedna o srdecni zalezitost nekolika z nas, nemuzeme si pomoct a porad krafeme...![]()

Na temu "priteplalost DM" mi napada jeden klasicky:
Ak ma chlap vlasy dlhe az po lopatky a trvalu ako ovecka ... je normalny alebo priteplaly ?
Ak si k tomu da vysoke priliehave kozene cizmy (holinky) ... je normalny alebo priteplaly ?
Ak sa ovesa retiazkami, nausnicami, nahrdelnikmi, naramkami ... je normalny alebo "divny" ?
Ak si namiesto nohavic (kalhot) natiahne zenske leginy ako do baletu ... je normalny alebo priteplaly ?
Ak tretinu koncertu odspieva fistulovym hlasom... je normalny alebo priteplaly ?
Ktoze je... tento divny... priteplaly chlapek ?

...
Je to ... standardny rockovy spevak 80-tych rokov !!!

Naposledy upravil(a) MDudas dne 18 říj 2013 02:18, celkem upraveno 3 x.
k coveru. su tam prapodivne spravene bicie. ten uplne prvy dominantny beat - strasne zneje ten timestretch. aj dalej - tie zrychlene breaks na zahustenie - no, to sa mi na tom coveri paci asi najmenej. a este ten autotune v refrene
inak klobuk dolu, ze sa ti s tym chcelo babrat, zvlast ked maju dm take suprovske harmonie na skladanie

inak klobuk dolu, ze sa ti s tym chcelo babrat, zvlast ked maju dm take suprovske harmonie na skladanie

Ja sa znovu dotknem diskusie DM , ktora sa bude oddelovať alebo pierre promine
Včera som si stiahol album Ultra aj Violator, a pustil som si ich v tom poradí pri zaspávani .
Musim priznať že som bol prekvapený z psychedelickosti albumu ultra , rozhodne to neni niečo čo sa dá nazvať sladounky popík alebo jednoduchy štýl , je to celkom seriozne spravena muzika kompozične hudobne. To ma naozaj prekvapilo a priznam že to bolo na večerne zaspavanie celkom fajn .
Violator som uz skoro zaspaval , a ani dnes sa mi cez den nepodarilo sa mu venovať.
V suvislosti z odhalenim pôvodu nazvu sa vo mne znovu otvorila otazka čo to má znamenať? francuzky módny časopis ,.. to je tak
.. teplé až to bije do očí .. Čo to má znamenať aký impulz chcela na začiatku kapela tymto nastoliť? .. Alebo mali teplého managera ?
Tie fotky zo začiatkov kde vyzeraju ako mlade ucha naznačuju že by to molo byť riadene producentom v tej dobe .
vs
** ani ja nemam rad kučeravych pisklavých rockerov v obtiahnutých nohaviciach

Včera som si stiahol album Ultra aj Violator, a pustil som si ich v tom poradí pri zaspávani .
Musim priznať že som bol prekvapený z psychedelickosti albumu ultra , rozhodne to neni niečo čo sa dá nazvať sladounky popík alebo jednoduchy štýl , je to celkom seriozne spravena muzika kompozične hudobne. To ma naozaj prekvapilo a priznam že to bolo na večerne zaspavanie celkom fajn .
Violator som uz skoro zaspaval , a ani dnes sa mi cez den nepodarilo sa mu venovať.
V suvislosti z odhalenim pôvodu nazvu sa vo mne znovu otvorila otazka čo to má znamenať? francuzky módny časopis ,.. to je tak

** ani ja nemam rad kučeravych pisklavých rockerov v obtiahnutých nohaviciach

Pardon za MT : Podľ mňa Kraftwerk je základ...nie DM
Samozrejme tak by sa dalo ísť ku ďalším skladateľom a konštruktérom oscilátora... ...a ich rodičom...
Dačo o tom, jak sa rozvíjala elektro-muzika v Británii To len na ukážku, že hádať sexuálnu orientáciu kapiel z 80tych rokov podľa image môže byť dosť neúspešné. A to sa netýka len synthi, new wave, new-romantic , ale aj tých hard-rock / heavy metal protagonistov...
Cover verzia fajná - originál nemám napočúvaný (tiež poznám DM lepšie do SoFaD). Táto verzia mi tu hrala počas písania a normálne som sa započúval, nevnímajúc si, že "cover". Akurát v poslednej minúte asi ten basový tón, korý skladbu aj uzatvára , spôsobil akoby skreslenie všetkých zvukov. Ale možno si len trafil rezonančnú frekvenciu mojich sluchátiek.

Dačo o tom, jak sa rozvíjala elektro-muzika v Británii To len na ukážku, že hádať sexuálnu orientáciu kapiel z 80tych rokov podľa image môže byť dosť neúspešné. A to sa netýka len synthi, new wave, new-romantic , ale aj tých hard-rock / heavy metal protagonistov...
Cover verzia fajná - originál nemám napočúvaný (tiež poznám DM lepšie do SoFaD). Táto verzia mi tu hrala počas písania a normálne som sa započúval, nevnímajúc si, že "cover". Akurát v poslednej minúte asi ten basový tón, korý skladbu aj uzatvára , spôsobil akoby skreslenie všetkých zvukov. Ale možno si len trafil rezonančnú frekvenciu mojich sluchátiek.
J:
ty tohle fakt řešíš? neznám nikoho z hudebního "průmyslu" kdo řeší jestli někdo je bukvice nebo ne.
(samozřejmě že když je někdo teplej je to duvod si dělat nebetyčnou prdel, ale jsme bohužel o několik levelu jinde)
Typoval bych tě spíš fotbalistu, nebo kabát... ano dělám to samé co ted ty.
DM jsou buzny a queen jsou chlapáci, nebo jak je to?
ty tohle fakt řešíš? neznám nikoho z hudebního "průmyslu" kdo řeší jestli někdo je bukvice nebo ne.
(samozřejmě že když je někdo teplej je to duvod si dělat nebetyčnou prdel, ale jsme bohužel o několik levelu jinde)
Typoval bych tě spíš fotbalistu, nebo kabát... ano dělám to samé co ted ty.
DM jsou buzny a queen jsou chlapáci, nebo jak je to?