Dying Passion vs. PV - WORDS - song dle zadání
- Pavel Vantuch
Dying Passion vs. PV - WORDS - song dle zadání
Zadání (tempo, basa, melodie zpěvu) jsem dostal ve wavce (zpěv+kytara+basa+bicí alá nahrávky ze zkušebny) a mám zmáknout spodky pod song do studia pro doom metalovou kapelu a jakože to má být alternativní song na tom CD.
Tak by mě zajímalo, co Vy na to?
Words
Jak to na Vás působí? Berte to tak, že tam ty zásadní věci (zpěv, kytary atd.) chybí.
Tak by mě zajímalo, co Vy na to?
Words
Jak to na Vás působí? Berte to tak, že tam ty zásadní věci (zpěv, kytary atd.) chybí.
Naposledy upravil(a) Pavel Vantuch dne 29 dub 2007 18:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Profesionál
- Pavel Vantuch
To, že si přáli triphop, jsem schválně psát nechtěl. Tak to napíšu teď. Má to znít triphopově
Jinak to, co psal Poshook, je i můj dojem. Osobně fender piana v lásce moc nemám a je to jedna z věcí, kterou jsem měl dodržet. V tom místě je nosný zpěv, který mi bohužel zatím nejsou schopni dodat sólo.
Díky všem

Jinak to, co psal Poshook, je i můj dojem. Osobně fender piana v lásce moc nemám a je to jedna z věcí, kterou jsem měl dodržet. V tom místě je nosný zpěv, který mi bohužel zatím nejsou schopni dodat sólo.
Díky všem

- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Tak mám 2 dny stopy ze studia a pár hodin (cca 4) práce na songu.
Nehodnoťte, prosím, finální zvuk a konec songu.
Dying Passion - Words
Nehodnoťte, prosím, finální zvuk a konec songu.
Dying Passion - Words
- Pavel Vantuch
Kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak finální verze:
Dying Passion - Words
Dnes to odjelo na míchačku s ostatníma songama, tak jsem zvědav, co z toho vyleze.
Dying Passion - Words
Dnes to odjelo na míchačku s ostatníma songama, tak jsem zvědav, co z toho vyleze.
Soundem je to Depeche Mode (Playing The Angel) jak vysityPavel Vantuch píše:Kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak finální verze:
Dying Passion - Words

SUPR!!! to se mi moc libi!!!!