HENRYX - Všední stereotyp (instrumentálka)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

ale ode mě to neber jako uplně kvalifikovaný komentář :lol: nejsem odborník na tento hudební styl :twisted:

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

S_Bühler: V pohodě, vítám nejen názory odborníků, ale i "obyčejných" posluchačů. Díky ;)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Husty, 80's mam rad kvuli nostalgii, ale tohle bych si dneska uz nedovolil:) Tady uz je moc odkazu a postupu, ktery patri k tomu hrosimu z 80's. Ale pokud ses chtel strefit do skatulky, tak se ti to povedlo. Jinak u virblu bych rozhodne ubral room (uz ho to hazi moc do pozadi) a pridal jeste trochu nejakej delsi verb. Tehdy se na bici pouzivaly malinko vetsi prostory. Kytara je misty nepresna, coz muze byt celkem jedno, ale ma hodne tenkej zvuk.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Amorph píše:ktery patri k tomu hrosimu z 80's.
V 80kach byl nejakej hrosi smer? Greenpeace-pop?

bassline

Příspěvek od bassline »

Take mam rad, to mozem. I like :P . Zatial to pocuvam iba na chrchlatkach v robote ale zvuk je super. Kompozicne taktiez vyborna praca. Presne taketo kombinacie nastrojov co vytvaraju pocit 80 rokov sa mi paci :) . Som rad ze este niekto robi takyto styl. Najviac sa mi v celej skladbe pozdava synth hrajuci tu nosnu melodiu :-). Ten prave tvori ten hlavny pocit 80 rokov. Taktiez spolu s bicimi. Celkovo to znie zvukovo ozaj dobre. Bicie su fajn, gitary taktiez. Fakt si to cele robil na PC ? :) . Dobre sa to pocuva a dobre by to podla mna aj bolo ako nejaka hudba do niecoho...

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

S_Bühler píše:Jindrix: tak jsem to dneska poslouchal ještě několikrát a mám ještě pár postřehů....nechci moc kritizovat(já bych sám ještě něco takovýho dohromady nedal - máš obrovskou poklonu ode mě :wink: )
ale určitě jak máš tu předehru tak si myslím že kdyby se trošku zvýraznili ty stringy - jenom malinko a kdyby se udělal ten začátek dramatičtější tak by to bylo ještě o něco lepší - to si myslím já....
co se týče kytary - není to po zvukové stránce ono jako v živém "rocku"
a připojuju se k cyrilovy ohledně snare - opravdu to je jak rána do plechové krabice :lol: ale zase na druhou stranu to tam dobře sedí tak proč to tak nenechat že jo? 8)
Promiň, tahle reakce mi "utekla" ;)
Díky za poklonu, jsem opravdu rád, že se to alespoň někomu líbí :)
S tou předehrou už bych toho moc asi dělat nechtěl, ale zamyslet se nad tím určitě ještě chci. V nejhorším se vrátit k původní verzi jde vždycky...
Vím, že ta kytara není nijak extra, byl to původně jen pokus a pak jsem to tam už nechal.
Pravdou je, že se mi ten snare od začátku moc nezamlouval a na případný dotaz, proč jsem ho tedy hned nevyměnil jste vlastně už Ty a Cyril odpověděli - nakonec mi tam k tomu ostatnímu docela "sednul".
Takže díky moc za koment.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Amorph píše:Husty, 80's mam rad kvuli nostalgii, ale tohle bych si dneska uz nedovolil:) Tady uz je moc odkazu a postupu, ktery patri k tomu hrosimu z 80's. Ale pokud ses chtel strefit do skatulky, tak se ti to povedlo. Jinak u virblu bych rozhodne ubral room (uz ho to hazi moc do pozadi) a pridal jeste trochu nejakej delsi verb. Tehdy se na bici pouzivaly malinko vetsi prostory. Kytara je misty nepresna, coz muze byt celkem jedno, ale ma hodne tenkej zvuk.
Neměla to ani náhodou být žádná "moderna", jen jsem nečekal, že vám to bude znít tak zastarale :) Ale jsem rád za názory.
Máš pravdu, s tím reverbem u bicích a konkrétně u snare se ještě pokusím něco udělat.
O kytaře už jsem psal a trochu té nepřesnosti se tam myslím i hodí, ale je to jen můj názor.
Díky za názor!
Naposledy upravil(a) Jindrix dne 23 říj 2007 14:20, celkem upraveno 2 x.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

bassline píše:Take mam rad, to mozem. I like :P . Zatial to pocuvam iba na chrchlatkach v robote ale zvuk je super. Kompozicne taktiez vyborna praca. Presne taketo kombinacie nastrojov co vytvaraju pocit 80 rokov sa mi paci :) . Som rad ze este niekto robi takyto styl. Najviac sa mi v celej skladbe pozdava synth hrajuci tu nosnu melodiu :-). Ten prave tvori ten hlavny pocit 80 rokov. Taktiez spolu s bicimi. Celkovo to znie zvukovo ozaj dobre. Bicie su fajn, gitary taktiez. Fakt si to cele robil na PC ? :) . Dobre sa to pocuva a dobre by to podla mna aj bolo ako nejaka hudba do niecoho...
Díky moc :)
Ano, opravdu je to komplet dělané na PC - všechno jsou to VST, žádný HW synth, ale i když se nechci vytahovat a ve finále ta skladba celkově nemusí tak znít, tak to docela pěknou fušku dalo, to zase ano...
Moc díky za milý názor.

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

Jindrix: co to je za VST teda ta kytara?? :?:
jinak na ten snare odpověděl spíše cyril :lol:
Naposledy upravil(a) S_Bühler dne 23 říj 2007 12:32, celkem upraveno 1 x.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

S_Bühler: VST Virtual Guitarist E-Edition.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Amorph píše:Husty, 80's mam rad kvuli nostalgii, ale tohle bych si dneska uz nedovolil:) Tady uz je moc odkazu a postupu, ktery patri k tomu hrosimu z 80's.
Promiň, Amorphe, ale ještě se mi to trochu "rozleželo" v hlavě:
Proč by sis to dnes nedovolil? Vstoupil jsem snad na nějakou půdu Tabu?
A měl jsi zřejmě na mysli ne "hrošímu", ale "horšímu"z 80's. ;) Nebo se pletu a jsem opravdu v muzice tak těžkopádný, jako hroch? ;)
Co je v mé skladbě za moc "odkazů a postupů" z toho horšího (nebo hrošího?) ?
Pokud neodpovíš, tak OK, ale opravdu by mě to zajímalo.
Díky předem.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Hroch ruleZZ!
"pro hudbu Henryxa se vziva oznaceni hroší hudba!"
ctete na strane 22!

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

hroší hudba, modré zvuky, teplé zvuky.... co já dneska ještě nevyčtu :lol:

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

S_Bühler píše:hroší hudba, modré zvuky, teplé zvuky.... co já dneska ještě nevyčtu :lol:
Humor je korenim zivota, tak to tu mame zas presoleno ;)

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Acid Punk píše:Hroch ruleZZ!
"pro hudbu Henryxa se vziva oznaceni hroší hudba!"
ctete na strane 22!
Trochu jsem Tě nepochopil, ale to je jedno.
Možná jsem jen natvrdlý a pochopí to třeba jiní.
Nechci ale nahrávat na OT, takže to klidně nech být ;)

Odpovědět