Magion píše:...a jak se to atmoškou dostane do nekonečnýho příběhu, tak je to úplně ono.
Promiň mi prosím ještě tuto moji zprávu, ale byl jsem v závislosti na Tvoji výše citovanou reakci dosti nevybíravě napadnut v PM jedním z uživatelů Electrozone, že jsem prý jaksi zneužil melodii z filmu Never Ending Story, za to ale Ty samozřejmě nemůžeš, to není výtka, jen dotaz:
Opravdu je ta mezihra (asi jsi myslel mezihru?), jak píšeš (ta "atmoška nekonečnýho příběhu") tolik podobná té muzice z Never Ending Story?
No, pokud ano, tak se omlouvám, ale - Never Ending Story jsem viděl pouze v té úplně první verzi a to už je mnoho let a pamatuji si z ní jen tu stěžejní melodii (v našem podání podstatně později L. Machálková = Galaxie přání).
Na žádnou muziku z toho filmu (z verze, kterou jsem viděl) podobnou znění téhle mé skladby si opravdu nepamatuji a pokud jsem svoji mezihru tak nahrál, že ji to moc připomíná, bylo to možná podvědomě, protože jsem to třeba už někde slyšel, aniž bych si to uvědomoval.
Rytmika, kompozice, co já vím, co je tomu podobné...
Ale co není dnes něčemu podobné... To už jsem psal.
Takže se omlouvám, ale opravdu jsem nechtěl nic a nikoho kopírovat, ani napodobovat.
A omlouvám se i Tobě za znovuotevření Tvého příspěvku.