Jak tam vidím ty lebky a krev na konci, dalo by se s tim pracovat
Inquisitor - Hra a soundtrack
Re: Inquisitor - Hra a soundtrack
Tak Starwars jsou Starwars, hudba je tam poměrně důležitá složka. Vlastně je to složka, která má připomenout ten film. Navíc to vypadá na živej orchestr. Ale video a hudba tam jedou synchronně. No jen mi přijde škoda udělat takovou hru, mít tam pěknou hudbu a reklamu neudělat speciálně jako dynamickej trailer. Podle mě by to šlo. Začátek je super, ale pak se občas ve videu dějou věci a hudba jede beze změny
)
Ale ten trailer se mi zdá už dost dlouhej. Asi je to schválně, ale udělal bych ještě minutovou verzi a tu bych udělal po americku tak, aby člověk litoval, že to ještě nehraje 
Prada, super podkladovka a hra vypada cool
Tak www.inquisitor.cz uz je plne v provozu a v pondeli je release do prodeje...
jeste tomu trochu nemuzu uverit, ze se to po tech letech fakt podarilo dokoncit:)
jeste tomu trochu nemuzu uverit, ze se to po tech letech fakt podarilo dokoncit:)
Amorph : ano, dokoncit projekt to ja svaty gral
gratulujem...
Pekny
Gratuluju!
btw. ve foru vam nefunguje tlacitko "starsi prispevky"
btw. ve foru vam nefunguje tlacitko "starsi prispevky"
- knobtweaker
- Profesionál
Jé tam dělal brácha grafiku, strávil na tom asi půl života
Popravdě už jsem nevěřil že to někdy spatří světlo boží. Už se těšim až si to zahraju 
Studiový a live zvukař
http://www.sound-engineer.cz
http://www.sound-engineer.cz
Ciao....... moje oko uronilo slzu
odkojen Baldurs Gate už jsem nečekal, že se někdy objeví takováhle hra...... tohle prostě musím vyzkoušet.
dik! Myslim, ze priznivci old-gen rpg nebudou zklamany.
knobtweaker: kdyby jen jeden bracha;)
knobtweaker: kdyby jen jeden bracha;)
Amorph: je v ty hre sex? JEstli jo, jak je resenej?
Cyril: je, v textu;) Kdyz teda za sex neberu nahy torza tel ve stenach nekterych dungeonu a obnazena tela nabodana na kulech u temnych obetist...
EDIT: a nebo jestli jsem spatne rozumel otazce, tak hra ma samozrejme rating 18+
EDIT: a nebo jestli jsem spatne rozumel otazce, tak hra ma samozrejme rating 18+
Amorph: ne, dobre jsi rozumel
dik
- drymansound
Dobrá práce za kterou je hodně moc práce !
Gratulujeme !
Amorph: kolik to tak je - "po těch letech"? To jste dělali jako bokovku nebo proč se to tak táhlo?
Jinak k traileru: trochu zdlouhavej a s muzikou nesynchronní. Muzika dobrá, ale spíš sci-fi než fantasy. Rozhodně to nenaplňuje očekávané klišé
Jinak k traileru: trochu zdlouhavej a s muzikou nesynchronní. Muzika dobrá, ale spíš sci-fi než fantasy. Rozhodně to nenaplňuje očekávané klišé
vasek: zacalo se na tom pracovat nekdy v roce 1999. Tahlo se to, protoze z vetsiny na tom delali lidi ve svym volnym case. Byly i kratsi obdobi, kdy na tom par lidi pracovalo fulltime, ale to je rozhodne v mensine. A byly i obdobi temna, kdy na tom delal tak asi jeden clovek:) A krom toho ta hra je proste opravdu hodne rozsahla a v mnoha detailech dotazena dal, nez je dneska beznej hrac zvyklej. Muzes si ten rozsah zjednodusene predstavit trochu jako dunegony z Diabla, ke kterym jsou pridany exteriery, npc a propracovanejsi rpg system z Baldursgate a k tomu pribalenej 1000 strankovej roman od tandemu Szapkowski-Eco. Trochu mozna prehanim, ale urcite ne moc;) Graficky zpracovani samozrejme odpovida dobe. Dneska asi vetsina teenageru ohrne nos a pravdou je, ze treba animace jsou na urovni tech zminenych her. Ale verim, ze spousta lidi jeste ty detailni rucne kresleny a vypiplany backgroundy dokaze ocenit. A kazdopadne staci zacit hrat a bude to o necem uplne jinym.