Inquisitor - Hra a soundtrack
Inquisitor - Hra a soundtrack
Po mnoha letech vývoje je na spadnutí vydání epického RPG "ze staré školy" Inquisitor, do kterého jsem dělal dvouhodinový soundtrack.
Tady je trailer, brzy budou spuštěny oficiální stránky.
Tady je trailer, brzy budou spuštěny oficiální stránky.
Re: Inquisitor - Hra a soundtrack
tak uz je v provozu web www.inquisitor.cz
dik! hm, ted koukam, ze youtube z nejakyho neznamyho duvodu pokurvilo kolem jedny minuty zvuk a tim se pak zbytek zvuku zpozdil asi o vterinu vuci obrazu... to jsou veci...
Hudba je vyborna, hra bohuzel vypada jako Diablo apod:(
ja na hry velmi nie som ale hudba sa mi paci, najme ten zaciatok
Sakra to vypada (i zni) dobre!!!
Jak jsi delal ty zkresleny doprovodny kytary? Predpokladam ze jsou to samply...?
Cyril: to nejsou kytary. Jsou to kontrabasy a cella myslim ze staryho Vitouse, ktery jsem naklikal mysi a jsou prohnany efektem Steinber Warp - to je takova prastara kytarova simulace. Myslim, ze na ni spolupracoval Hughes&Kettner. Ta skladba vznikla cca pred osmi lety, minulej tyden jsem ji akorat trochu premichal a pridal kopak a virbl:)
Je to paráda. Ještě prosím napiš, jak to chodí s masteringem, když uděláš takhle soundtrack... Jestli si s materiálem, který odevzdáš ještě někdo hraje atd. Jen mě to tak napadlo...
Jinak bych si to klidně i zahrál, takže kdyby jsi dostal nějaký free kusy tak vyměním třeba za EZONE triko
(tak dobře 2).
Jinak bych si to klidně i zahrál, takže kdyby jsi dostal nějaký free kusy tak vyměním třeba za EZONE triko

delay: dik, jestli budou free kusy to nevim:) Az to vyjde, tak se poptam. Ale cena bude lidova - 666,-
Jinak u soundtracku delam vsechno sam. Proste nakonec vsehcno srovnavam tak, aby to hralo ucelene a aby to ve hre fungovalo. A neni to prilis koncipovane na samostatny poslech mimo hru, takze cd neresim.

parada len teraz som narazil na tento thread.. na taketo hry nemam moc cas ale ta hudba je fakt skvela, *thumbs_up*
Zdá se mi to povedené, akorát vcelku vzato se mi zdá, že neni moc hudba sladěná s obrazem, jak by mohla bejt v traileru. Občas jo, ale zdá se mi to na trailer málo. Předpokládám, že ta hudba není k traileru, ale je to jeden z tracků ze hry.
Tady je trochu vidět, co mám na mysli:
http://www.youtube.com/watch?v=QMNpVrrE ... r_embedded
Tady je trochu vidět, co mám na mysli:
http://www.youtube.com/watch?v=QMNpVrrE ... r_embedded
Poklop: jo, jsou to tracky ze hry a nebyl cas na nejakej dynamickej prestrih. Nicmene ono by to docela sedelo, kdyby se to pri uploadu na youtube nerozjelo asi o vterinu:(
hehe, ted koukam na to tvoje video a mam z toho jednak silnej pocit, ze to video bylo strihany na hudbu a jednak, ze ta hudba tam hraje az prilis hlavni roli;)