(komasix) madebythefire - record

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
ReaktoplazmAR

Re: (komasix) madebythefire - record

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

výborné, je to pestré, zohraté, pekné melodie, bicie ma popiči bavia, drží to pekne po kope, na nič sa to nehrá, nikam sa to netlačí, velmi príjemné.. jedna z mála gitarových vecí ktoré ma tento rok oslovili. niektoré melodie/postupy mi velmi pripomínajú Opeth, ale to som ti už písal kedysi

komasix

Příspěvek od komasix »

to: pierre niko
Díky uplně krásně si to pojmenoval. Souhlasim se všim. Je to velký poučení , příště na to pudem od lesa.... fakt dík
EDIT: když to čtu zní to sarkasticky ale není tak myšleno

komasix

Příspěvek od komasix »

Nominace na ceny Anděl 2013

Punk & hard core
Insania – Zapal dům poraž strom...
Madebythefire – Budet
Mass Genocide Process – Poetry Of The Damned
Or – LP

...takže s Tudym na nože ))

http://www.fobiazine.net/article/7382/a ... -hardcore/

komasix

Příspěvek od komasix »

ahoj klucí, už je to nějakej čas, ale povedla se nová deska -split s chodovskýma GOODFOUL.
https://madebythefire.bandcamp.com/albu ... -swan-lake

budu rád, když okomentujete. mějte se dík

Stan

Příspěvek od Stan »

ten link ukazuje na album ktery vyslo loni v dubnu. Tak nevim jestli je to avizovane nove album .

EDIT: Hudebni styl je pro me v pohode a da se to poslouchat. Co se mixu tyce je to jedna velka snehova koule, myslim ze i na podiu s dobrym PA a zvukarem se da dosahnout o hodne lepsi zvuk. Je to hrozne nevyvazeny bici jsou v jiny mistnosti nez zbytek nastroju, kytary nekdy tahaj za usi, v posledni skladbe ktera me bavila asi nejvic mi nesedel typ virblu, zpev absolutne nezpracovany. Nektere skladby (viz.No.3) zni jako by to bylo nahrany ve zkusebne a nikdo s tim nic nedelal. Kazdopadne gratuluju k nove desce, jak jsem psal libi se mi to, ale zcela urcite by si deska zaslouzila lepsi mix aby jsem si to poslechl vicekrat nez jednou.

komasix

Příspěvek od komasix »

Ahoj děkuju za reakci. Jojo není to novinka, proto jsem to psal - dlouho jsem tu nebyl.A pozor je to split - naše skladby jsou 1-4. Na zbytku jsme se částečně podíleli jenom na mixu.
Mně se to s odstupem líbí, ale ucho si zvykne. Proto jsem to dal sem aby to někdo zdrbnul )

Odpovědět