(komasix) madebythefire - record

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
komasix

(komasix) madebythefire - record

Příspěvek od komasix »

/instrumental indie emo/ ahoj tak já taky po čase prosím o názor na zvuk.
Hraju v tom na bicí. Mix společnými silami. Jedná se o další pokus o dokončení nahrávky. Hrajem cca 15let - v tomhle složení rok a nikdy jsme to nedotáhli do konce. Ambice je dodělat 6písní a prodávat za 24,- kč na koncertech. Když se to povede tak třeba i alternativní media.
Pár věcí tam neni doděláno (poměry klavír) je tam pár věcí který se ještě budou dotáčet nebo vyhazovat ale jenom drobnosti.
Zvukově asi žádný záludnosti, snad jen špatně nalazenej virbl.

další věc Toalette
Naposledy upravil(a) komasix dne 13 bře 2012 20:26, celkem upraveno 5 x.

Pytkin
Moderátor

Re: (komasix) madebythefire - kytice

Příspěvek od Pytkin »

zvuk mi nepride ako pruser .. skor mi vadi ze je tam dako moc not .. a vsetko hraje cez seba naraz .. proste aranzersky mi to viac pride nedotiahnute ..

jackies

Příspěvek od jackies »

No, chybí mi tam nějaký nosný motiv ale k té překombinovanosti a zvratům by se tam těžko asi vymýšlel.

komasix

Příspěvek od komasix »

díky. ono to takhle prostě je... hrajem takhle letoucí leta a postupně se (výrazně) uklidňujem...je to prostě takovej štajl. (ten song je starej nákejch možná 5let)
Spíš sem myslel řešit ten zvuk. Nemyslim že by to někoho tady hudebně sebralo je to hodně minoritní ale má to za ty leta svoje fanoušky)
Jinak díky za reakce

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no zvuk mi nepripada ani pruser .. ani zase to neni nejake super truper hifi ..

zhodnotil by som to ze neurazi .. ale ani nepotesi ..

komasix

Příspěvek od komasix »

:) no zvukově by to asi neměla bejt uplně moderna. Snažili sme se udržet trochu přirozenej zvuk. Nabízí se otázka co s tim a případně jestli má cenu dávat někomu na master. Jinak žádnej průser na basech třeba? Mícháme na A7

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja to tu pocuvam na imacu ... tam neodhalim pruser v basoch :)

skeld

Příspěvek od skeld »

Zvukově je to fakt v pohodě, neslyším tam nic co by mi vadilo. Možná trochu víc takový tý hutnosti ve spod by bylo fajn, ale to se to kecá co?
To že tam je moc not si myslim, že je věc názoru, já ten názor nemám. Hrajete instrumentálně a jste fakt dobrý muzikanti, tak proč ne. Mě zrovna tyhle komplikovaný aranže baví a ty motivy se mi líbí, není to něco co člověk slyší každej den. Nic se tam spolu netříská, takže mi to přijde fajn. Myslim že na český scéně máte rozhodně svý místo a bavili jste mě vždycky i na živo, je dobře že tu taková kapela funguje. Thumbs up.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Mne to prijde v pohode, aj zvukovo aj obsahom. Mozno sem-tam az prearanzovane, zlozite. ale nic co by mi vadilo. Uz som ta dlho nepocul mlatit do toho :-)

peeetras

Příspěvek od peeetras »

Mě se to dobře poslouchá,pohodovka.Nemá to sice zapamatelnou melodii alespon pro mě ne ,ale nijak to nenarušuje příjemný poslech
362

Vey

Příspěvek od Vey »

Me se to libi .. a zvukove mi to pro poslech staci.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

aj mne sa to veru lúbi, najprv sa mi tie gitary zdali trochu moc makučké, ale po chvíli mi to začalo pripomínat staršie veci od Opeth čo v mojom prípade je len dobre.. snare sa mi zdá že by zniesol trochu viac nejakých vyšších frekvencií alebo viac skreslenia ale to možem mat len haluz lebo počúvam to na lavórových technics sluchátkach :D imo je ten zvuk uplne v poho a hudobne je to super, klobúk dole..

vras

Příspěvek od vras »

to je super, tohle tady malokdo hraje, a nektery casti jsou primo excelentni, zvuku by se daly asi pridat grady, ale mne se to libi, prijemne vyvazene, neutralni

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Bici mi prijdou malo durazny, ale mozna jsem jen deformovanej triggerovanyma bicima v metalu :D Na druhou stranu ta zivocisnot bicich k tomu velmi dobre sedi. Basa ma trochu tupej (a pritom trochu bez kouli) nevyraznej zvuk a cinely bych trochu stahl, jinak bych nic nemenil.
Mne osobne to pripomina nejvic asi stary dredg.
A je jedine dobre, ze je to slozity! :)

BTW 24Kc? To je preklep nebo co? :D

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

mne to prijde vpohode, tuhle hudbu nevyhledavam (prilis zrucna instrumentace bejva pekne nudna hudba :p), ale v dobrym sem se v tom ztratil. ten mix by asi mohl bejt agresivnejsi, ale ne o moc, myslim, ze vylozene tvrdej kytarovkovej mix by byl u takovyhle veci unavujici.

Odpovědět