Vuid: bici jsou zamerne procesovany hodne - k ty hajtce - nahraval jsem to s malou 10'' hajtkou a ona je hodne ostra a samo, ze vlezla vsude
mashy muxx - never satisfied
jindy: jo jo, zpevak je Cech ... kazdopadne ted premyslim nad tim jak popsat svoje pocity - proc nikdo neresi vyslovnost treba i typku z jamajky? to taky neni ta "koser" anglictina - nebo se pletu? ja to nechci nejak do krve hajit - ale asi mam na to jinej (nezakryvam, ze jiste trosku zkreslenej a lety mirne otupelej) pohled 
Vuid: bici jsou zamerne procesovany hodne - k ty hajtce - nahraval jsem to s malou 10'' hajtkou a ona je hodne ostra a samo, ze vlezla vsude
Ale myslim, ze je to jeste v mezich tolerance poslouchatelnosti - doufam .-)
onehalph: "proc nikdo neresi vyslovnost treba i typku z jamajky" Ale řeší, jenže oni nezpívají anglicky, ale v patois, což je svébytný dialekt se svými vlastními gramatickými pravidly i výslovností. Je to něco, jako třeba hantec, na který se také nedají aplikovat pravidla obecné češtiny...
Jinak jsem moc rád, že je tady žánrová pestrost. Popravdě řečeno mě mnohem víc "zvukařsky" zajímá třeba tohle, než tracky smíchané z čistě elektronických zvuků...
Saša
Jinak jsem moc rád, že je tady žánrová pestrost. Popravdě řečeno mě mnohem víc "zvukařsky" zajímá třeba tohle, než tracky smíchané z čistě elektronických zvuků...
Saša
onehalph: no jo, je poznat že je to čech. Asi jak říká syncro, jamajčani mají svůj dialekt, ale u těch čechů co se snaží zpívat anglicky mi to příjde takové nějaké křečovité, neodvázané...Já kdybych někdy dělal skladbu se zpěvákem/zpěvačkou a ta by měla být zpívána anglicky, tak si na to pozvu prostě rodilé angličany/američany a nemám s tím už problém. Ale zdá se mi, že slovákům jde angličtina lépe než čechům, takže je lepší vzít na to už teda slováka.
jindy: no jo - ale nezamenujme nahravaci session u projektu a fungovani kapely - prece si nepozvu na nahravani jinyho zpevaka a svymu kamosovi, kterej tvori nedilnou 1/5 kapely nereknu "sorry hochu - tady je nekdo jinej a Ty prijdes na radu az tohle bude nahrany?
Tohle uz tady bylo - tusim Milly Vanilly se to jmenovalo
)) Ne v pohode - vim kam miris - jen mam na to jinej pohled 
Jasne, v tyhle muzice se bici delaj asi jinak nez v HC nebo punku. Stejne ale na me ta ostra hajtka pusobi rusive, cela pisen je takova prijemne pohodova a ta hajtka do toho reze jak motorova pila:)Vuid: bici jsou zamerne procesovany hodne - k ty hajtce - nahraval jsem to s malou 10'' hajtkou a ona je hodne ostra a samo, ze vlezla vsudeAle myslim, ze je to jeste v mezich tolerance poslouchatelnosti - doufam .-)
Jo a basa ma fakt skvelej zvuk, kytary uz ani nee.
onehalph: muzika líbí moc, zvuk si ještě poslechnu v autě a v práci (pardoxně mi u hotové nahrávky Revealy řeknou nejmíň).
Jediné, co mi vadí v míchačce, je závěrečné "hulákání" a zvuk zkreslené kytary, ale jestli jste to tak chtěli, není co řešit.
Mimochodem, pro mě je stejně jednička "vaše" People Are People na Some Great Celebration - czech DM tribute
To myslím vážně, je to jeden z mála válu, které tam naplňovaly pojem TRIBUT
Jediné, co mi vadí v míchačce, je závěrečné "hulákání" a zvuk zkreslené kytary, ale jestli jste to tak chtěli, není co řešit.
Mimochodem, pro mě je stejně jednička "vaše" People Are People na Some Great Celebration - czech DM tribute
To myslím vážně, je to jeden z mála válu, které tam naplňovaly pojem TRIBUT
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz