mashy muxx - never satisfied
mashy muxx - never satisfied
skladba z desky, kde jsem nahraval bubny (jako zvukar nahraval jeste zpevy, basu) a nakonec jsem to michal - mastering delal Kachna ze Sunset Blvd.
http://www.indiesrec.cz/DataFiles/Album ... isfied.mp3
Uz to vyslo na desce, takze namety ke zmenam uz jsou bezpredmetne - nicmene rad se priucim ...
http://www.indiesrec.cz/DataFiles/Album ... isfied.mp3
Uz to vyslo na desce, takze namety ke zmenam uz jsou bezpredmetne - nicmene rad se priucim ...
Naposledy upravil(a) onehalph dne 08 bře 2006 15:05, celkem upraveno 1 x.
mel jsem pm dotaz ohledne basy, tak koho by to zajimalo, takhle jsme ji nahravali:
co se tyka basy je to nahravany linkou do motu 828 mkII - na dve mono stopy - jedna uplne cista, druha pres TLA fatmana - vysledny zvuk je vic ten fatman - nastroj neni jazz bass - v ty dobe mel jeste hohner b2a - nebo jak se oznacuje ta headlesska - takova ta, co ji proslavili nejvic Elan - proste takovy to bezhlavy padlo - http://www.batyskaf.net/_pict_show.php? ... =mashymuxx
Podle me je to dost dobrej nastro s plnym zvukem - ma to aktivni elektriku - ale samozrejme, ze ten charakter zalezi hodne na konkretnim hraci ...
co se tyka basy je to nahravany linkou do motu 828 mkII - na dve mono stopy - jedna uplne cista, druha pres TLA fatmana - vysledny zvuk je vic ten fatman - nastroj neni jazz bass - v ty dobe mel jeste hohner b2a - nebo jak se oznacuje ta headlesska - takova ta, co ji proslavili nejvic Elan - proste takovy to bezhlavy padlo - http://www.batyskaf.net/_pict_show.php? ... =mashymuxx

Podle me je to dost dobrej nastro s plnym zvukem - ma to aktivni elektriku - ale samozrejme, ze ten charakter zalezi hodne na konkretnim hraci ...
Celkem to ujde, zvuk je hezkej.
Jako skladba (aranže, melodie) asi průměr (na první poslech).
Basa jako basákovi mi zní dobře, ale když jsem to pak viděl na tý fotce (humus
). Přesně tyhle typy nesnáším, a vždycky se divím, jak to bez tý chybějící hmoty vůbec může hrát???
Nejvíc mi vadil asi zpěv, připadal mi nestylovej a moc tvrdej.
Chtělo by to něco víc teplejšího, sensitivnějšího, procítěnějšího, měkčího, barevnějšího...
To byly moje bezprostřední pocity...
Jako skladba (aranže, melodie) asi průměr (na první poslech).
Basa jako basákovi mi zní dobře, ale když jsem to pak viděl na tý fotce (humus

Nejvíc mi vadil asi zpěv, připadal mi nestylovej a moc tvrdej.
Chtělo by to něco víc teplejšího, sensitivnějšího, procítěnějšího, měkčího, barevnějšího...
To byly moje bezprostřední pocity...
- freecoolin
freecoolin: "nahoukava" filtr na programovanym beatu - zamerne
k kvalite anglictiny se ja nemuzu vyjadrovat (nejsem native speaker), nicmene za usi me netaha (jako treba D. Barta - kteryho mam jinak velice rad, aby nevznikla nejake narceni z predpojatosti - ve skladbe ze Snowboardaku). A jeste poznamka - nevim presne, kterou pasaz mas treba na mysli - v te "zpivanejsi" mame hosty - ale v pohode - se zpevem (vyrazem, barvou apod.) ma u nasi muziky "problem" vicero lidi - nicmene ani bez jednoho z tech peti zainteresovanych v kapele by to nebylo ono (hrajeme spolu 8 let ve stejny sestave a nikdy to nebude jinak
).
Pytkin: diky - snazil jsem se
Syncro: diky za postreh - vzhledem k tomu, ze je to vic zvukarske forum, objevuji se tady veci vsemoznych stylu - a to je dobre
Delay: taky nechapu, kde se v tom "padle" bere ten sound - ale konkretne na te nahravce je zvuk basy dotcenej v pocitaci skutecne jen velice minimalne - jsou veci mezi Nebem a Zemi

Pytkin: diky - snazil jsem se

Syncro: diky za postreh - vzhledem k tomu, ze je to vic zvukarske forum, objevuji se tady veci vsemoznych stylu - a to je dobre

Delay: taky nechapu, kde se v tom "padle" bere ten sound - ale konkretne na te nahravce je zvuk basy dotcenej v pocitaci skutecne jen velice minimalne - jsou veci mezi Nebem a Zemi

onehalph: Je to zvukově moc dobré se mi zdá...taky to není můj styl, ale je to good. Ikdyž, jedna věc mi tam nějak vůbec nesedí...mám pravdu, když řeknu, že ten zpěvák je čech nebo slovák? (spíš ale čech, slováci uměj líp anglicky) Jestli je to tak, měl by raději zpívat v češtině, čech totiž nikdy nebude zpívat jako rodilý američan/angličan.