Mind Warp - Blue Lagoon +
No jasně - při prvním poslechu jsem si toho nevšiml, ale fova má pravdu - opravdu se to tam nějak na začátku tluče. A jak píše - dále, po nástupu těch "hustějších" bicích je to už OK.fova píše:No tak v tom pripade se ti bije melodie s bicima. Nejdou souhlasne spolu na doby. Zkus to postelovat.
Kdyz mas napr. rytmus um ta ta um ta ta, tak melodie nemuze byt um ta um ta.
Po tech prvnich par vterinach nastoupi ty "techno bici" a tam uz to slape dobre.
-
Překonal, ale pořád jsi ještě neukázal veškerý svůj potenciál. Chybí mi tam živý element. Všechno je to jenom skrz qvantizační mřížku. Skus si trochu hrát z odchylkama. Živý člověk nehraje přesně a to je právě to co mi tam chybí.
Jinak teda nechápu o jaké rytmické odchylce se bavíte. Neslyším nic co by bylo v nepořádku.
es
Jinak teda nechápu o jaké rytmické odchylce se bavíte. Neslyším nic co by bylo v nepořádku.
es
emptysound: ono tohle není hrané žívě, stejně jako story continues nebyla hraná živě, je to čistě psané v piano rollu, trošku s pomocí keyboardu, ale minimálně...nejsem tak dobrý hráč, abych tohle zahrál naživo - to bych to musel cvičit a ani potom by to nebylo košer, je to samý akord, docela těžké...
ovšem jak jsi psal předtím - možná by to chtělo nějakou živou melodii bez kvantizace přes tohle celé přetáhnout, nebo spíše zpěv - ale na to nemám mikrofony ani zpěvačky, můžu tam dát tak max. chorály...určitě přes to ale jde ještě něco navléct, ikdyž už tak je tam not možná až moc...je ale fakt, že pár věcí v té hlavní pasáži bylo původně bez kvantizace a znělo to lépe, ale ne tak perfektně a já mám docela rád, když to sedí jak prdel na hrnec
ovšem jak jsi psal předtím - možná by to chtělo nějakou živou melodii bez kvantizace přes tohle celé přetáhnout, nebo spíše zpěv - ale na to nemám mikrofony ani zpěvačky, můžu tam dát tak max. chorály...určitě přes to ale jde ještě něco navléct, ikdyž už tak je tam not možná až moc...je ale fakt, že pár věcí v té hlavní pasáži bylo původně bez kvantizace a znělo to lépe, ale ne tak perfektně a já mám docela rád, když to sedí jak prdel na hrnec

Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 18 črc 2007 22:52, celkem upraveno 1 x.
Rytmika je v pohodě. Důraz na druhou dobu přece ničemu nevadí a je to slyšet jen v intru, kde to nemůže nikoho rozčilovat. Skladba obsahuje i dobrý motiv, bohužel nedotažený až úplně jak by to šlo (ale to už tam slyším jak bych to udělal já, a moje skladba to přece není). Dobrý je to.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Kdyz tak nad tim premyslim, tak ve skutecnosti neni na tom uvodu nic spatne - i bici i melodie jsou zrejme rytmicky spravne. Problem je v tom, ze ta kombinace se me osobne nelibi a neudelal bych to tak.
Naposledy upravil(a) fova dne 18 črc 2007 23:18, celkem upraveno 1 x.
Vey: nj, rozumim, dlouhý a pořád dokola, to je - ikdyž změny v nástrojích to snad trošku obměňují...ale ono to zatím jinak nešlo, teda nebyl jsem jinak schopen...když jsem nedávno poslouchal staré hity od kraftwerk, tak tam jeli pořád dokola snad ještě víc než já - no tím se s nima určitě nesrovnávám, také jsou čtyři a já jen jeden
každopádně díky za názor 

To není o pomoci, to je o tom, že já bych to udělal jinak. Já jsem já, ty seš tyJindy2 píše:Shodan: díky za názorkdybys mi chtěl s dotažením motivu pomoct, není problém, stačí napsat PM
to ostatně platí pro kohokoliv...

BTW, OT: "Robot Jox"? Podle toho starýho sci-fi "mech" filmu?
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-