delay: Díky moc za komentář.
Co se týče těch akordů, tak ten začátek jsem dost šteloval, aby to nějak na sebe jakž takž všechno navazovalo - a princip je můj oblíbený styl kombinace akordů se samostatnými notami (mezi akordy), které tomu dávají lepší melodický charakter, to mě fakt baví. Mě se spíš zdá být problém v poslední čtyřech akordech, než na začátku, ale ať jsem to opravoval jak chtěl, znělo to ještě hůř - a problém (který ale lze obrátit ve výhodu) také je, že na každém nástroji ten motiv zní úplně jinak. No, zatim to tak asi nechám, protože pozdní dodatečné zásahy do not se mi nikdy moc nezdařily.
Zajímavé, že ti to připomíná opravdu lagunu, jelikož jsem ten název vybral až když to bylo hotové a jentak, protože se mi dost líbil. Rytmika je jaká je proto, že jsem strašně dlouho dělal jen zlámané beaty a teď jsem si prostě řekl DOST, dal jsem tam normální kopák a vybral 120 BPM, což si přáli v anketě návštěvníci Mind Warpu, vyšlo to jako jejich nejoblíbenější BPM, tak jim vycházím vstříc. Bohužel jsem tuhle anketu omylem smáznul
S těmi ptáky atd. to myslíš jako doslova, že to mám prošpikovat nějakými takovými zvuky? Nevim, jestli to udělám, mě tohle v hudbě s rytmem moc nesedí, příjde mi to tam jako navíc. Do ambientu bych to třeba dal, ale sem asi těžko. Maximálně tak svištící vítr už jsem párkrát někam chtěl dát, ale nějak se mi ten sampl ztratil.
Někdy mám období, kdy mě elektronika se*e a dělal jsem jeden čas skladby, kde byly všechny nástroje klasické, reálné, ale teď už mě je to zase nějak jedno, hlavně když to hraje.
Takže ještě jednou díky za komentář a jsem rád, že jsi mi v podstatě potvrdil, že můj projekt se vyvíjí, že nestagnuje a že má smysl pokračovat - ikdyž já nikdy neměl dojem, že bych měl skončit a vykašlat se na to, je to moje baby