zdravim, ciste muj nazor:
- ty vysoke smycce me rusi - kdyz uz, dal bych tam nejaky vzdusny pad, nakonec k tomuhle tematu podle me moc nezadadaji rychle a utocne tony, jedine ze by to bylo mysleno jako prechod mezi zivotem a smrti
- trubka, jiz zminovana, dopodrucuji zakroutit kapku nad vibratem a hlavne, dat ji tam kapku vic - ona trubka je spis lead nastroj, tj. pokud si jenom foukne, tak to zni 'chemicky'. Co takhle nechat chvilku jet motiv piana a trubku, piano fadeout a kousek trubky a pak zase piano fadein a ztlumit trubku?
- piano je 'dobre', ale hrozne jednoduche - hlavne pokud je myslene jako lead. Pokud tam bude vokal, tak jsem fakt desne zvedavy, jak to bude vypadat, mozna ze to bude uplne o necem jinem. Pokud ho ale vyhodis, pak nevim, co z te skladby zustane. Dobry trik je nechat u jendoduchych melodii transponovat na tercii a nechat jet piano jeste jednou paralelne, pripadne okavove skoky jsou taky fajn.
S kritikou bud v pohode, ja sem daval skladbu Friend Memories, obdobneho tematu jako ta tvoje, kritika tvrda (za coz sem fakt rad, konstruktivni), celkove ale negativni. No a kdyz to poustim znamym kteri vedi o co jde, tak buleji. Tezko se da vnutit sirokemu spektru vlastni nazor a nalada, to je fakt mega obtizne, a ja to napr. se svoji skladbou vzdal. Vzal jsem si k srdci nazoryu na kvalitu nastroju a zvuku, s tim jsem si pohral, ale dal to nechavam byt - hlavne proto, ze to je pro me moc obtizne tema na vecne vrtani.
2 delay:

tak tech kostlivcu mam za vecer doma plnou skrin, ale fakt nemam nikdy silu to dodelat, az se umravnim, tak je taky prestanu na ezone davat a hodim sem az neco fakt finalniho.