Ale mám-li hodnotit to, co jsi sem dal, tak dle mého názoru:
Piano se mi zdá moc "ostré", až moc brilantní a vyčnívající, trubka mi tam nesedí vůbec (možná namísto ní nějaké smyčce, nebo horny, co já vím...) a ten tón jaksi mimo asi na 1:39 je také opravdu mimo, ale byl-li to záměr...
I ty vysoké smyčce, co tam hrají ty krátké variace, mi přijdou až moc ostré (např. pasáž asi mezi 2:05 až 2:28 ).
Smutnou náladu to zcela určitě má, ale opravdu se těším, až to bude finální a i s tím zpěvem.
I když - k té náladě:
Dobře to napsal upman:
Tak trochu to znám. Moje (zatím poslední) skladba "Je po všem" vycházela z jednoho osobního a dosti bolestivého zážitku, ale kdo nezná souvislosti, nebude to tak hodnotit a skladba musí navodit atmosféru i bez takovýchto asociací, v tom jsem udělal chybu i já. Viz další citát, tentokráte od Brooklyna:upman píše:...ja sem daval skladbu Friend Memories, obdobneho tematu jako ta tvoje, kritika tvrda (za coz sem fakt rad, konstruktivni), celkove ale negativni. No a kdyz to poustim znamym kteri vedi o co jde, tak buleji. Tezko se da vnutit sirokemu spektru vlastni nazor a nalada, to je fakt mega obtizne...
No, každopádně se těším, až to bude ve finální verzi a se zpěvem, doufám, že to sem dáš!Brooklyn / juanita juarez píše:taky si myslim, ze skladba ma fungovat sama o sobe, bez cestovni mapy.
pravda, skladba je suma symbolu odkazujici jak na jiny hudebni symboly tak na mimohudebni realitu. to je fakt a sama podstata hudby (imho). ale tohle ta skladba ma zvladnout sama, bez dodatecny vysvetlivky, ktera jako alibi proste nefunguje.
Jinak - zvuk jako takový to má podle mě velice dobrý.
Přeji mnoho zdaru a úspěšné dokončení.