mini techno set - korg emx + kaoss pad 3

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

mini techno set - korg emx + kaoss pad 3

Příspěvek od dendy »

vcera som nahral taky mikro minimal/techno set (3 alebo 4 patterny) .. este tam je hrrrba nedostatkov musim vela trenovat a zisla by sa aspon 1 dalsia ruka :))

inak je to cisto len korg EMX a kaoss pad 3 :-)

http://www.dendy.sk/teho/live.mp3
:-)

Brenda Walsh

Re: mini techno set - korg emx + kaoss pad 3

Příspěvek od Brenda Walsh »

Je to docela příjemný, baví mě to. Hraješ takhle i živě? Jestli jo, jak se ti takhle hraje po a před DJs, který solí gramce do červenejch, a to většinou i podstatně pevnější, zmasterovaný skladby?

dendy

Příspěvek od dendy »

Brenda Walsh píše:Je to docela příjemný, baví mě to. Hraješ takhle i živě? Jestli jo, jak se ti takhle hraje po a před DJs, který solí gramce do červenejch, a to většinou i podstatně pevnější, zmasterovaný skladby?
dik :)

no toto je zahrate "zivo" - vcera vecer som pustil korgy, zapol record v compe a hral som sa ... na akcii som s tymto este nebol - od toho mam este daleko jednak musim podstatne viac patternov porobit a hlavne vela trenovat finty, hmaty-chvaty, prechody, efekty - korgy mam doma tak mesiac zatial sa stale s tym ucitm robit, trenujem a postupne vyrabam patterny :-)

Brenda Walsh

Příspěvek od Brenda Walsh »

já myslel živě jakože na akci. Až s tim budeš mít premiéru, dej vědět jak to šlo.

dendy

Příspěvek od dendy »

Brenda Walsh píše:já myslel živě jakože na akci. Až s tim budeš mít premiéru, dej vědět jak to šlo.
obecne s hranim vlastnych trackov na live nemam problem - vela krat som s mojimi psytrance trackami hral live s tym ze predomnou aj po mne isli dj's s "oficialom" a problem to nebol nikdy.. (aspon teda posledne cca 2 roky, ked uz sa to snazim mat celkom vyladene :-)) ale zase tieto live acty boli skorej tiez o DJ-iungu hovovych trackov cez TRAKTOR a len mensej improvizacii do toho na 1 max 2 synthy .. takze to bolo skorej take semi-live dj-ing :-)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

dendy píše:vcera som nahral taky mikro minimal/techno set (3 alebo 4 patterny) .. este tam je hrrrba nedostatkov musim vela trenovat a zisla by sa aspon 1 dalsia ruka :))

inak je to cisto len korg EMX a kaoss pad 3 :-)

http://www.dendy.sk/teho/live.mp3
:-)
Pekne tak ma znit minimal :)

Skoda jen tech kopaku, zdaji se mi typicky korgovske, ale track jinak super ma v sobe progres :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

dik diky.. tak k dokonalosti tomu chyba este strasne vela.. a ESX je teraz v oprave, az sa vrati urcite minimalne kopaky naladujem do neho nejake ine lebo tieto standartne korgacke mi tiez nejak extra nevyhovuju ...

delay

Příspěvek od delay »

Hlavně je ten kopák dost vepředu, jinak dobrý. Baví mě to. Mám rád "maschine sound".

dendy

Příspěvek od dendy »

delay píše:Hlavně je ten kopák dost vepředu, jinak dobrý. Baví mě to. Mám rád "maschine sound".
dobry podnet - s tym som si nebol uplne isty ale tusil som ze kopak moc trci.. poladime este :) a tiez uz aby bol doma ESX z opravy lebo by som to chcel spravit trosku viac atmosfericke a doplnit to nejaky industrialnym padom.. mam presne v hlave predstavu, len cakam az sa vrati zelezo zo servisu na jej realizaciu :))

BS

Příspěvek od BS »

dosti suchy zvuky,. kopak nekope a dosti trci. nejaky progres tam napric trackem je, ale dokazal bych si predstavit vice automatizaci a celkove ty zvuky vic zprasit a prekroutit.

dendy

Příspěvek od dendy »

BS píše:dosti suchy zvuky,. kopak nekope a dosti trci. nejaky progres tam napric trackem je, ale dokazal bych si predstavit vice automatizaci a celkove ty zvuky vic zprasit a prekroutit.
drsna kritika :) ale dik.. no viac automatizacii - to je trosku problem kedze je to tocene nazivo tak viac ako 2 ruky na tocenie je problem :-)) ale viem presne ak oto myslis ale to uz je ten problem ze emx nema neobmedzene moznosti ... ale berem si to k srdcu a takato kritika ma tesi, skusim sa stym viac vyhrat este ...

inak pripavujem novu verziu - uplne inak spravene kopaky, trosku som sa rozhodol ponat to po svojom a dat do toho predsa len trosku viac "psytrance" feeling :-) som zvedavy co poviete :-)

BS

Příspěvek od BS »

:)))

ja ti chtel prave nejak naznacit, at se oprostis od psy zakladu a udelas to cely uplne jinak nez jses zvyklej. samopzrejme, pokud teda chces aby to znelo technoidneji,. vice monotonosti, zvuky vic masity, beaty podsaditejsi,. bassa neni potreba, zamer se na sub bass a pak nad to navrstvi poradnej kopak, at to mlati. drz se monotonosti a vychtavej si jenom jemny nuance zvuku a na ne pak vrstvi...

a samozrejme jeste jedna vec, co nejvic znasilnuj efekty a prznidla at to dostane vice wet nadech....

dendy

Příspěvek od dendy »

BS píše::)))

ja ti chtel prave nejak naznacit, at se oprostis od psy zakladu a udelas to cely uplne jinak nez jses zvyklej. samopzrejme, pokud teda chces aby to znelo technoidneji,. vice monotonosti, zvuky vic masity, beaty podsaditejsi,. bassa neni potreba, zamer se na sub bass a pak nad to navrstvi poradnej kopak, at to mlati. drz se monotonosti a vychtavej si jenom jemny nuance zvuku a na ne pak vrstvi...

a samozrejme jeste jedna vec, co nejvic znasilnuj efekty a prznidla at to dostane vice wet nadech....
no prave zvazujem posunut sa viac do psy :-)) ale aj toto moze byt cesta.. skusim aj tak aj tak a uvidime co z toho vyjde ;)

Coal

Příspěvek od Coal »

to BS: ja myslim ze Dendy to ma supr,je to live natoceny tak co resis .co to je za:nejvic znasilnuj efekty a prznidla at to dostane vice wet nadech....to je jako co. to sis precet nekde v Bravicku.

dendy

Příspěvek od dendy »

coal: niee, bs ma fakt v niecom pravdu, tie veci ktore spominal na tom je nieco... zatial sa v tomto style len otukavam a hladam smer ktory mi najlepsie sadne...

Odpovědět