Prvotsky : No Pressure EP
Re: Prvotsky : No Pressure EP
Amorph-teraz sa este tvar ze nevies co je reverb plugin..Netroluj si ADMIN..
Vím co je reverb plugin, ale stále nerozumím tomuhle: "..instrumental skladby vytvorene ITB (syntaky,samplovane alebo synth bicie) postradaju ten prirodzeny AIR nad 16KHz ktorych zdrojom su hlavne odrazy miestnosti ked sa nahrava na mikrofon.." A teď si ani nejsem jistý, jak s tím souvisí reverb plugin.
takže tě prosím, můžeš mi to objasnit?
takže tě prosím, můžeš mi to objasnit?
Hudba nie je o viere, ale o znalostiach. Dokazuje to, ze necitas co pisem a veris vzdy tomu co niekto iny napise bez toho aby si si to sam potvrdil. Kedze je cele EP na soundcloude hovorime o stream verzii souncloudu a nie tradicnom mp3. Pokial na SC uploadnes frekvencne orezanu verziu na streame bude orezane spektrum. Znamena to, ze uploudnuta verzia tohoto EP je orezana a nie ze ju orezal SC. CO znovu ukazuje na to co som pisal, ze ak chcem nieco nahrat na stream musim si overit specifikaciu danej sluzby predtym nez to zancem robit aby som tak zachoval co najvyssiu kvalitu.
TrojakEW: sorry, ale z toho co píšeš nevyplývá, že když na SC uploadneš neořezanou verzi, tak ji SC neořeže. V těch guidelines je naopak: At the time of this writing, SoundCloud converts all uploads to a lossy format for streaming purposes.
Ospravedlnujem sa a uznavam. Moja vina. Soundcloud sa sprava nevyspitatelne a nie je mozne verit stream verzii. Z neakeho dovodu to neorezava na niektorych skladbach. Urobil som dalsi test a novo nahraty trek ma orezany strop. Znova som sa nieco nove naucil a este raz sorry vsetkym.