Ray Subject - Black Hole
- ReaktoplazmAR
Re: Ray Subject - Black Hole
ked som uvidel že tejto téme pribudla strana príspevkov a na konci je Bassline tak ani na sekundu som nezapochyboval o tom kam sa táto debata stočila.. 

jasne a preto tuto debatu koncim, bassline prosim akceptuj to a pre buducnost uz plz tuto temu neotvaraj ani v dalsich mojich trackoch, dik za pochopenie..
odpoved na tvoju poslednu otazku : ak sa dobre pamatam vaci a synthov v alienated gene je alien303 vst od g-sonique.. nemyslim ze tam je nejaky hw pouzity.. ten track mal byt povodne demo na alien303
a teraz otocme mincu..
uploadol som na soundcloud novu verziu.. uz som o dost viac spokojny
odpoved na tvoju poslednu otazku : ak sa dobre pamatam vaci a synthov v alienated gene je alien303 vst od g-sonique.. nemyslim ze tam je nejaky hw pouzity.. ten track mal byt povodne demo na alien303
a teraz otocme mincu..
uploadol som na soundcloud novu verziu.. uz som o dost viac spokojny

- ReaktoplazmAR
na SC sa da zamenit track bez toho aby si zmenil link ? resp. zameniš len subor a ostatné zostane.. aj s kmentmy ?
a chcel som to porovnat s tou prvou..
inak počúval som posledné dva dni tie odkazy čo sú tu vo vlákne + nejaké psy čo som si našiel a tento tvoj track ma baví viac.. zachvílu si to poriadne vypálkujem na monitoroch, už sa teším..
a chcel som to porovnat s tou prvou..

inak počúval som posledné dva dni tie odkazy čo sú tu vo vlákne + nejaké psy čo som si našiel a tento tvoj track ma baví viac.. zachvílu si to poriadne vypálkujem na monitoroch, už sa teším..
hej mozes dat edit a potom replace file uplne hore ...
- Jirka Štolfa
0.9.2 : u mě málo toho nejspodnějšího pásma. celkově pak výrazný posun kupředu.
edit: tak beru zpět, je to výborné !
edit: tak beru zpět, je to výborné !
- ReaktoplazmAR
taktiež u mna.. resp mne ten spodok chýba len pod kopákom, basa sa mi lúbi jak je.. a zdá sa mi že ten vokal s delayom (hlavne v tom začiatku.. potom už nie) je dost ostrý/zrnitý/usyčaný/bitkrašovitý, imho svedčalo by mu hladšie prevedenie..
- Jirka Štolfa
jj, pod kopák trochu víc sub by to sneslo
mrkni na tohle, třeba z teho něco zjistíš:
allext: s basou problem nemam.. btw myslim si ze ju mam podstatne lepsie vyladenu nez ten chlap v tom tutoriali
)
moj problem je kopak.. ale nech robim co robim - skusal som x roznych kopakov, ekvalizovat, kompresovat.. a uz s tym viac nehnem.. akonahle tam pridam este viac sub, uz sa to cele zahuhla a ide to do riti.. uz na to kaslem, lepsie to proste neviem, bodka.
reaktor: jo to s tym vokalom - ten este mozno vymenim.. jeho vznik bol strasne vtipny, nasiel som ho v nejakom yt videu ale nevedel som ako stiahnut original audio stupu z yt videa na ipade tak som ho proste pustil a nasamploval s5 mikrofonom ipadu
)) stiahnem daky tool na grabovanie audia z yt a v kompe si to vyrezem a vymenim...

moj problem je kopak.. ale nech robim co robim - skusal som x roznych kopakov, ekvalizovat, kompresovat.. a uz s tym viac nehnem.. akonahle tam pridam este viac sub, uz sa to cele zahuhla a ide to do riti.. uz na to kaslem, lepsie to proste neviem, bodka.
reaktor: jo to s tym vokalom - ten este mozno vymenim.. jeho vznik bol strasne vtipny, nasiel som ho v nejakom yt videu ale nevedel som ako stiahnut original audio stupu z yt videa na ipade tak som ho proste pustil a nasamploval s5 mikrofonom ipadu

hej s kickmi su celkom problemy, ja som si vsimol, ze vacsinou sa riesi dlzka decay, aby sa to nebilo s basou. nasiel som nieco tuna, je tam aj linka na tutorial od infected mushroom, ale uz je invalidna:
http://www.gearslutz.com/board/electron ... ating.html
http://www.gearslutz.com/board/electron ... ating.html
Ja si myslim, ze napriek prvotnemu "rozruchu" okolo kick-u. to az taka veda nie je. Vzdy je to otazka aj kompromisu, nie vzdy je totiz idealny stav superpopici kopak so superpopici basou... Staci zopar voditok a da sa to zladit. Spicka/tecka vs. EQ. Uberat viac ako pridavat
to iste basa, chce to laborovat, ale raz to zvladnes a mas svaty pokoj potom furt.
Dendy, sak sam Hubert nam hovoril, ked sme boli par rokov na seanse, kick okolo 1khz pridat jemne, a teraz to slovo KLADIVO... ja som si to zobral k srdcu, a fakt to je tam
Teraz ked to pocuvam, odznova, tak fakt skus ked uz ta ten kick tak mori, pridat mu okolo 1khz.

Dendy, sak sam Hubert nam hovoril, ked sme boli par rokov na seanse, kick okolo 1khz pridat jemne, a teraz to slovo KLADIVO... ja som si to zobral k srdcu, a fakt to je tam

Teraz ked to pocuvam, odznova, tak fakt skus ked uz ta ten kick tak mori, pridat mu okolo 1khz.
nie tomy.. ten kick nema problem s bodkou ale zo subbasom ... ale as ten problem az taky hrozny nieje lebo kamos co je psytrance DJ a hodne narocny na zvuk a ma to dost v uchu, a vzdy mi totalne zjebaval tracky koli basom, sa vyjadril ze to je popici a ze ten kopak sice nieje dokonaly je v norme, ze moze byt 
takze som spokojny, on je moj navacsi kritik lebo to ma fakt v uchu a vie ako to ma zniet

takze som spokojny, on je moj navacsi kritik lebo to ma fakt v uchu a vie ako to ma zniet

- ReaktoplazmAR
tiež si myslím že neni nutné niečo s tým ešte robit, hlavne pokial si spokojný.. a aspon nemusíš mat strach z vyššých hlasitostí pri nedobrej akustike.. ako napr u mna v obyvačke
a ešte k tomu kopáku: mne strašne pomohla jedna rada od Matuchu ktorú som tu na fore našiel asi pred rokom, neviem presne ako to napísal a týkalo sa to rezania spodných basov v mixe všeobecne, ale ja som si to osvojil hlavne pri kopáku a o dost sa mi tým zjednodušil život
často som dost prudko orezával kopák odspodu, za subom ktorý som chcel som išiel s eq prudko dole.. hlavne v prípadoch kedy bol bas kopáku frekvenčne pod basou.. zd ovodu odlahčenia mixu odstranenim zbytočnych frekvencii (nikdy by ma nenapadlo že moje problemy vznikaju práve týmto) často som končil pri tom že dobre to hralo až už ked toho subu bolo malo, tak som zas začal pridavat na sidechaine, ničit nastroje ktoré sa mi zdalo že tomu zavadzajú a tak dokola...
Matuchova rada zjednodušene, tak ako som si ju zobral ja k srdce je že "nerezat sub prudko ale velmi pozvolna", hra to prirodzenejšie, je ho lepšie počut pri nižšej hlasitosti, neni treba tolko sidechainovat a hlavne takto ovela rýchlejšie nachádzam ten správny pomer..

Matuchova rada zjednodušene, tak ako som si ju zobral ja k srdce je že "nerezat sub prudko ale velmi pozvolna", hra to prirodzenejšie, je ho lepšie počut pri nižšej hlasitosti, neni treba tolko sidechainovat a hlavne takto ovela rýchlejšie nachádzam ten správny pomer..
hej a co mas proti radiu piestany?demsky píše:No, konecne ma teraz volno kolega, takze mozem pocuvat aj nieco ine nez radio Piestany. Ten tvoj track je absolutne v pohode, dobre sa to pocuvalo, urcite jeden z Dendyho top trackov, vzdialene mi to pripomina aj Juno Reactor
Len neviem ci by som ho nazval cierna diera, znel vyslovene pozitivne s vela hipass filtrovanymi zvukmi
P.S.: Ten album co si postol z Youtube je cool, dam si ho do fonu na bajkovacky na zeleznej studienke