Ray Subject - Black Hole

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Ray Subject - Black Hole

Příspěvek od dendy »

Naposledy upravil(a) dendy dne 06 srp 2014 19:15, celkem upraveno 1 x.

ReaktoplazmAR

Re: Ray Subject - Black Hole

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

občas ked počúvam veci od teba tak uvažujem či by som sa nemal viac zaujimat o ten psy-trance :D dobre že je to také dlhé, čím dlhšie to počúvam tým viac sa mi to lúbi, zvuky ma bavia a šlape to..

dendy

Příspěvek od dendy »

diky diky :-) inak ta dlzka aj mna sameho prekvapila, proste mi to tak nejak cele plynulo pod rukami, posupne sa to nabalovalo a zrazu som sa zhrozil ze uz som nad 10 minutami tak som to chytro ukoncil :-)))

btw mozno vzhladom na tvoju industrialnejsiu orientaciu by ta zaujali tvrdsie odnoze .. hod si do youtubu "darkpsy" alebo "hi tech psy" a rozsiruj si obzory :-)))

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

toto ti sedi, toto rob a nechiloutuj :-]

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

tie tvoje psy veci sa navzájom dost podobajú, čo je fajn, posobi to na mna tak že vieš čo robiš, basa s kopákom perfektne spolupracujú a všetky tie vynárajúce sa chrumkavé halúsky :) a má to taký scifi nádych.. to ma na tom baví, ja zas nemusím mat za každú cenu len to najbrutalnejše.. ale dík za tipy, hi-tech psov si vyhladám :)
tomy :palec+:

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

výborné zvuky i zvuk jako celek...good

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy ; nemam cas to pocuvat pozorne .. musim ist dat maleho spat .. ale urcite sa neni za co hambit :)

rastis

Příspěvek od rastis »

zda sa mi to alebo to nema riadne spodky ?

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis dik, asi mas pravdu.. spodnejsie basy na kopaku aj base som trochu moc utal.. dobre ucho !

edit: tak som to updatol, trosku menej som zatiahol kohutiky subbasom .. ale aj tak nie osm spokojny.. .aby som dal refernciu, v konecnem dosledku by som sa chcel zvukom dostat niekde tu ale to proste nejde, nech robim co robim.. daco robim zle a neviem co :-(

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Heej, dobrá haluz.

Zrovna mám rozpracovaný track a jako referenci mám výše zmíněný album.

Ten poslední dobou poslouchám furt dokola.

A taky se ,mi nedaří se ani přiblížit k výše uvedenému.

Jinak Hector dělá ve fruitinách a z nástrojů třeba Vanguard, Sylenth. Efekty co používá nevím.

Jinak jako monitory má Samson Resolv 80 A :-) a má totálně neupravenou místnost.

Joo, je to opravdu v hlavě a rukách.

Jirka Štolfa

Jinak k tvému tracku bych poznamenal, že bych sem tam ty plochy a wooshe trochu sidechainil, nebo gejtil. Třeba jenom z části, aby prolezl kopák a basa a neztrácelo to rytmiku.

Jinak je to na velmi slušné úrovni. klobouk dolů.

dendy

Příspěvek od dendy »

jirka stolfa píše:Joo, je to opravdu v hlavě a rukách.
ano PRESNE .. je to o know-how nie o tom co pouzijes .. nieco tam proste nemam dobre v ekvalizacii .. nemyslim si ze sidechain tomu moc pomoze.. takmer vsetko mam pekne orezane hipassom okolo 150hz takze urcite sa nic nebije frekvencne s pasmom basy a kopaka.. problem je v nich samotnych .. uz len ked si vypnem vsetky stopy a pustim len basu a kopak tak to proste nieje ono .. hrozne ma to stve ale som na mrtvom bode, neviem sa hnut dalej ...
jirka stolfa píše:inak je to na velmi slušné úrovni. klobouk dolů.
no dik :-) aj ked viem o chybach, po chvala vzdy potesi :)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

K Ovnimoon, finalni lesteni probihalo zde: https://4cn-studios.com/index.php?id=23&no_cache=1
Doporucuju si porovnat reference s vlastnima trekama stridave v M/S a "projet" si to poradne highpassem, aby si vedel "kolik a kde" a v jakym prostoru.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy mne porad prijde, ze ty stredy jsou takovy chemicky, divne zrnity, ne hladky... nevim, ale proste jsem si na tom kvuli tomu nepochutnal. a opravdu jsem vubec nepremejslel nad tim, na cem a jak jsi to delal (netrpim zadnym predsudkem vuci ios syntakum, protoze je nepouzivam a vlastne ani nevim jak hrajou). spodek i pres absenci ty tihy mi pripadal vlastne docela fajn, hlavne asi diky tomu, ze to tam mas tak pekne vyprazdneny. jinak skladba na me az prilis roztahana. vlastne me i docela rusily ty stoptime(y). nejak mam v psy vic rad tu klasickou holirnu, sekec mazec a pasaze bez beatu spis jen rytmickyho charakteru, kdyz se trochu uvolni energie, ale nezastavi se noha tanecnika (kdyz to neni debil, kterej umi slapat, jen kdyz slysi kopak :-) ).

Jirka Štolfa

Já bych to nedělal kvůli tomu, že se ty frekvence bijou, ale kvůli tomu aby to taky trochu houpalo a rytmicky si víc povídalo s kopákem a basou.

Jinak ten rozdíl bude určitě v base. Možná EQ, možná jiné další FX, možná jiný zdroj. A kopák má u Ovnimoona hezčí, mlaskavější a čistší tečku.

Odpovědět