Ray Subject - Black Hole
Ray Subject - Black Hole
Naposledy upravil(a) dendy dne 06 srp 2014 19:15, celkem upraveno 1 x.
- ReaktoplazmAR
Re: Ray Subject - Black Hole
občas ked počúvam veci od teba tak uvažujem či by som sa nemal viac zaujimat o ten psy-trance dobre že je to také dlhé, čím dlhšie to počúvam tým viac sa mi to lúbi, zvuky ma bavia a šlape to..
diky diky inak ta dlzka aj mna sameho prekvapila, proste mi to tak nejak cele plynulo pod rukami, posupne sa to nabalovalo a zrazu som sa zhrozil ze uz som nad 10 minutami tak som to chytro ukoncil ))
btw mozno vzhladom na tvoju industrialnejsiu orientaciu by ta zaujali tvrdsie odnoze .. hod si do youtubu "darkpsy" alebo "hi tech psy" a rozsiruj si obzory ))
btw mozno vzhladom na tvoju industrialnejsiu orientaciu by ta zaujali tvrdsie odnoze .. hod si do youtubu "darkpsy" alebo "hi tech psy" a rozsiruj si obzory ))
- ReaktoplazmAR
tie tvoje psy veci sa navzájom dost podobajú, čo je fajn, posobi to na mna tak že vieš čo robiš, basa s kopákom perfektne spolupracujú a všetky tie vynárajúce sa chrumkavé halúsky a má to taký scifi nádych.. to ma na tom baví, ja zas nemusím mat za každú cenu len to najbrutalnejše.. ale dík za tipy, hi-tech psov si vyhladám
tomy
tomy
-
výborné zvuky i zvuk jako celek...good
dendy ; nemam cas to pocuvat pozorne .. musim ist dat maleho spat .. ale urcite sa neni za co hambit
zda sa mi to alebo to nema riadne spodky ?
rastis dik, asi mas pravdu.. spodnejsie basy na kopaku aj base som trochu moc utal.. dobre ucho !
edit: tak som to updatol, trosku menej som zatiahol kohutiky subbasom .. ale aj tak nie osm spokojny.. .aby som dal refernciu, v konecnem dosledku by som sa chcel zvukom dostat niekde tu ale to proste nejde, nech robim co robim.. daco robim zle a neviem co
edit: tak som to updatol, trosku menej som zatiahol kohutiky subbasom .. ale aj tak nie osm spokojny.. .aby som dal refernciu, v konecnem dosledku by som sa chcel zvukom dostat niekde tu ale to proste nejde, nech robim co robim.. daco robim zle a neviem co
- Jirka Štolfa
Heej, dobrá haluz.
Zrovna mám rozpracovaný track a jako referenci mám výše zmíněný album.
Ten poslední dobou poslouchám furt dokola.
A taky se ,mi nedaří se ani přiblížit k výše uvedenému.
Jinak Hector dělá ve fruitinách a z nástrojů třeba Vanguard, Sylenth. Efekty co používá nevím.
Jinak jako monitory má Samson Resolv 80 A a má totálně neupravenou místnost.
Joo, je to opravdu v hlavě a rukách.
Zrovna mám rozpracovaný track a jako referenci mám výše zmíněný album.
Ten poslední dobou poslouchám furt dokola.
A taky se ,mi nedaří se ani přiblížit k výše uvedenému.
Jinak Hector dělá ve fruitinách a z nástrojů třeba Vanguard, Sylenth. Efekty co používá nevím.
Jinak jako monitory má Samson Resolv 80 A a má totálně neupravenou místnost.
Joo, je to opravdu v hlavě a rukách.
- Jirka Štolfa
Jinak k tvému tracku bych poznamenal, že bych sem tam ty plochy a wooshe trochu sidechainil, nebo gejtil. Třeba jenom z části, aby prolezl kopák a basa a neztrácelo to rytmiku.
Jinak je to na velmi slušné úrovni. klobouk dolů.
Jinak je to na velmi slušné úrovni. klobouk dolů.
ano PRESNE .. je to o know-how nie o tom co pouzijes .. nieco tam proste nemam dobre v ekvalizacii .. nemyslim si ze sidechain tomu moc pomoze.. takmer vsetko mam pekne orezane hipassom okolo 150hz takze urcite sa nic nebije frekvencne s pasmom basy a kopaka.. problem je v nich samotnych .. uz len ked si vypnem vsetky stopy a pustim len basu a kopak tak to proste nieje ono .. hrozne ma to stve ale som na mrtvom bode, neviem sa hnut dalej ...jirka stolfa píše:Joo, je to opravdu v hlavě a rukách.
no dik aj ked viem o chybach, po chvala vzdy potesijirka stolfa píše:inak je to na velmi slušné úrovni. klobouk dolů.
K Ovnimoon, finalni lesteni probihalo zde: https://4cn-studios.com/index.php?id=23&no_cache=1
Doporucuju si porovnat reference s vlastnima trekama stridave v M/S a "projet" si to poradne highpassem, aby si vedel "kolik a kde" a v jakym prostoru.
Doporucuju si porovnat reference s vlastnima trekama stridave v M/S a "projet" si to poradne highpassem, aby si vedel "kolik a kde" a v jakym prostoru.
dendy mne porad prijde, ze ty stredy jsou takovy chemicky, divne zrnity, ne hladky... nevim, ale proste jsem si na tom kvuli tomu nepochutnal. a opravdu jsem vubec nepremejslel nad tim, na cem a jak jsi to delal (netrpim zadnym predsudkem vuci ios syntakum, protoze je nepouzivam a vlastne ani nevim jak hrajou). spodek i pres absenci ty tihy mi pripadal vlastne docela fajn, hlavne asi diky tomu, ze to tam mas tak pekne vyprazdneny. jinak skladba na me az prilis roztahana. vlastne me i docela rusily ty stoptime(y). nejak mam v psy vic rad tu klasickou holirnu, sekec mazec a pasaze bez beatu spis jen rytmickyho charakteru, kdyz se trochu uvolni energie, ale nezastavi se noha tanecnika (kdyz to neni debil, kterej umi slapat, jen kdyz slysi kopak ).
- Jirka Štolfa
Já bych to nedělal kvůli tomu, že se ty frekvence bijou, ale kvůli tomu aby to taky trochu houpalo a rytmicky si víc povídalo s kopákem a basou.
Jinak ten rozdíl bude určitě v base. Možná EQ, možná jiné další FX, možná jiný zdroj. A kopák má u Ovnimoona hezčí, mlaskavější a čistší tečku.
Jinak ten rozdíl bude určitě v base. Možná EQ, možná jiné další FX, možná jiný zdroj. A kopák má u Ovnimoona hezčí, mlaskavější a čistší tečku.