ray subject - coloured dreams
dendy neco v tom stahovani fakt neklape, protoze firefox, kdyz dam soubor jen otevrit, otevira soubor jako htm, kdyz prikazu otevrit ve winampu tak ho to ale otevre
jinak k veci: hele tohle uz je na pomezi house
parada. ale je znat, ze jses rychlotempovej harcovnik. veci, ktery v rychlym tempu nechybej, tady najednou nejsou. urcite by to chtelo podle me vic prace s bicima, prechody. rozhodit trosku vic tu rovnost tech beatu. pri velkym tempu a trancu je to ok, ale tady to najednou dela zvlastni pocit prazdnosti. ale na to ze ses mimo svuj hlavni zaber, docela dobry.. je to pro me takovej house s trancovejma prvkama.. progressive house ma bici jeste housovejsi a prave takovy "promakanejsi"
jinak k veci: hele tohle uz je na pomezi house
biscuit: dik za konstruktivnu kritiku
takto pre mna su v tomto style referncia hlavne veci ako Vibrasphere, Tegma, Ace Ventura - proggy v psytrance je taky trosku iny od toho klasickeho "housoveho" progressivu ... ja sa snazim robit prave take, nie ten uplne klasicky progressive ..
ale kazdopadne mas uplnu pravdu viem presne ktore veci by som musel porobit inak aby to bol taky ten ortodoxny pravy house/progressive ...
s tym downloadom sakra tak teraz fakt neviem.. ja mam firefox posledny a po kliknuti mi to normlane sejvne na disk ako mp3 ... aj IE6, aj IE7 ... divne ...
takto pre mna su v tomto style referncia hlavne veci ako Vibrasphere, Tegma, Ace Ventura - proggy v psytrance je taky trosku iny od toho klasickeho "housoveho" progressivu ... ja sa snazim robit prave take, nie ten uplne klasicky progressive ..
ale kazdopadne mas uplnu pravdu viem presne ktore veci by som musel porobit inak aby to bol taky ten ortodoxny pravy house/progressive ...
s tym downloadom sakra tak teraz fakt neviem.. ja mam firefox posledny a po kliknuti mi to normlane sejvne na disk ako mp3 ... aj IE6, aj IE7 ... divne ...
-
emah
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál