ray subject - coloured dreams
noooooooooooooooo.... volaco som poexperimentoval a na nieco som dosiel.. uz by to malo byt OK dokonca aj v blbej Opere ... (safari zatial neviem nemam ako odskusat)
kazdopadne uz by to malo po kliknuti aj v firefoxe aj v opere spravne zdetekovat ako mp3 a nie ako htm... skuste plz a dajte vediet ...
kazdopadne uz by to malo po kliknuti aj v firefoxe aj v opere spravne zdetekovat ako mp3 a nie ako htm... skuste plz a dajte vediet ...
no, dal som to, a uplne suhlasim s biscuitom... tie bicie dnes uz snad desat rokov frcia coraz pestrejsie. a povedal by som ze house potrebuje kopak s o chlp menej vyraznou spickou, ono teraz ti to sice spravne hupe (mozno az trocha moc), ale kopak ti vylieza viac dopredu nez byva zvykom. a ma to malicko prisiroke stereo, inak uplne profi robota. mozno pri 10 minutach by si to zasluzilo aj nejaky stoptime... ale ber to s odstupom, ja na house tiez nie som ziadny expert, akurat ho dost pocuvam
no ja ho ani nepocuvam, mne sa house viacmenej ani nepaci na moj vkus je v nom malo energie aj psychedelie (dufam ze sa pravoverny houseri neurazia:)) ale tak samozrejme klasicky house a progressive ma pointu trosku inde takze to je pochopitelne
doporucujem pre zaujimavost albumy :
"vibrasphere - archipelago"
"ace ventura - rebirth"
"shift - editmode"
- teda netvrdim ze sa mi podarilo stylovo trafit uplne, to ne-e na to som este maly pan:) ale kazdopadne toto su v tomto subzanri psytrancu pre mna velke inspiracie ... hentato odnoz, tzv. "psy progresive" boto co co som chcel spravit a ako tak kukam kritiky k tomuto tracku tak vacsina je postavena na ocakavani ze to bol pokus spravit nieco ine
ale to s tym prisirokym stereom moze byt ale teraz sa mi to uz nechce prerabat
vyvarujem sa tomu nabuduce
a ten stoptime je tiez dobry napad vobec ma to nenapadlo ale teraz z odstupom fakt je to pravda... kazdopadne dik za konstruktivnu kritiku tu mam fakt ze rad bo cloveka posuva.

doporucujem pre zaujimavost albumy :
"vibrasphere - archipelago"
"ace ventura - rebirth"
"shift - editmode"
- teda netvrdim ze sa mi podarilo stylovo trafit uplne, to ne-e na to som este maly pan:) ale kazdopadne toto su v tomto subzanri psytrancu pre mna velke inspiracie ... hentato odnoz, tzv. "psy progresive" boto co co som chcel spravit a ako tak kukam kritiky k tomuto tracku tak vacsina je postavena na ocakavani ze to bol pokus spravit nieco ine

ale to s tym prisirokym stereom moze byt ale teraz sa mi to uz nechce prerabat

dendy: ale nie, ver mi ze na dnesnych housovych vyberovkach je hodne progressive, som si nasiel zo desat trackov v svojej zbierke, co hraju obsahovo velmi podobne... ale ci prave patria zvukovo k spicke, to je mozno otazka 
dneska sa house vydava v kvantach a zvuk byva tiez kadejaky. ono ked to svacka v bare na ibize, vsetci su tam ozrati a zeckovani, je to aj dost jedno

dneska sa house vydava v kvantach a zvuk byva tiez kadejaky. ono ked to svacka v bare na ibize, vsetci su tam ozrati a zeckovani, je to aj dost jedno