ray subject - coloured dreams

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Příspěvek od dendy »

"no to je v kokote" ako by povedal "klasik" z prievidze ... proste neviem cim to je, fakt ...

ak by ste niekto videli na nejakej stranke php downloader (cize nie priami link na subor ale link na nejaky skript.php) co by vam fungoval spravne dajte vediet ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : inak pokazde ked aj ja stiahnem tvoju skladbu tak sa stiahne ako musi.mp3.html cize ja si len odmazem .html a funguje to... ale vzdy sa mi takto stahuje

dendy

Příspěvek od dendy »

noooooooooooooooo.... volaco som poexperimentoval a na nieco som dosiel.. uz by to malo byt OK dokonca aj v blbej Opere ... (safari zatial neviem nemam ako odskusat)

kazdopadne uz by to malo po kliknuti aj v firefoxe aj v opere spravne zdetekovat ako mp3 a nie ako htm... skuste plz a dajte vediet ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no ja pouzivam Safari.. asi tym to bude

dendy

Příspěvek od dendy »

excom tak to skus plz teraz v safari... ta verzia predtym blba v opere tak isto ako v safari a teraz chodi OK ... ak to pojde tak som PHP BOH :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : uz je to ok aj v Safari

dendy

Příspěvek od dendy »

PARADA. som dobry :)))

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : samozrejme, jasne ze v pohode :D

kexik

Příspěvek od kexik »

kokos... klasicky download stale nefunguje, ale downloadthemall zabral... akurat ma server furt zhadzuje, asi bude nejaky pankacsky a nema rad nemcov :)
za 40 minutiek to mam :)

dendy

Příspěvek od dendy »

kexo: kokos man ale teraz ti to uz fakt MUSI ficat.. mam firefox 2.0.0.14 a ked klinem na link tak mi to normalne ponukne na stiahnutie ako *.mp3 subor (co predtym fakt sa tvarilo ze je *.htm aj ked to potom sejvlo spravne ako mp3)

kexik

Příspěvek od kexik »

ved ti hovorim, ponukne mi stiahnutie ako mp3 (normalne sede okienko), ale tlacitko OK ostava vyblednute a nejde ho stlacit... mam tiez ffox 2.velanul.14

dendy

Příspěvek od dendy »

pocuj toto som si vsimol ze mi robi firefox casto.. aj na inych strankach.. skus viac krat poklikat na to OK .. mne ho potom vacsinou zrazu zaktivuje ..

btw. co tak niekto kto mate prava rozdelit thread a urobit s toho v smetisku diskusiu "problemy s download skriptom" :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

no, dal som to, a uplne suhlasim s biscuitom... tie bicie dnes uz snad desat rokov frcia coraz pestrejsie. a povedal by som ze house potrebuje kopak s o chlp menej vyraznou spickou, ono teraz ti to sice spravne hupe (mozno az trocha moc), ale kopak ti vylieza viac dopredu nez byva zvykom. a ma to malicko prisiroke stereo, inak uplne profi robota. mozno pri 10 minutach by si to zasluzilo aj nejaky stoptime... ale ber to s odstupom, ja na house tiez nie som ziadny expert, akurat ho dost pocuvam

dendy

Příspěvek od dendy »

no ja ho ani nepocuvam, mne sa house viacmenej ani nepaci na moj vkus je v nom malo energie aj psychedelie (dufam ze sa pravoverny houseri neurazia:)) ale tak samozrejme klasicky house a progressive ma pointu trosku inde takze to je pochopitelne :)

doporucujem pre zaujimavost albumy :

"vibrasphere - archipelago"
"ace ventura - rebirth"
"shift - editmode"

- teda netvrdim ze sa mi podarilo stylovo trafit uplne, to ne-e na to som este maly pan:) ale kazdopadne toto su v tomto subzanri psytrancu pre mna velke inspiracie ... hentato odnoz, tzv. "psy progresive" boto co co som chcel spravit a ako tak kukam kritiky k tomuto tracku tak vacsina je postavena na ocakavani ze to bol pokus spravit nieco ine :-)

ale to s tym prisirokym stereom moze byt ale teraz sa mi to uz nechce prerabat :) vyvarujem sa tomu nabuduce :) a ten stoptime je tiez dobry napad vobec ma to nenapadlo ale teraz z odstupom fakt je to pravda... kazdopadne dik za konstruktivnu kritiku tu mam fakt ze rad bo cloveka posuva.

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy: ale nie, ver mi ze na dnesnych housovych vyberovkach je hodne progressive, som si nasiel zo desat trackov v svojej zbierke, co hraju obsahovo velmi podobne... ale ci prave patria zvukovo k spicke, to je mozno otazka :)
dneska sa house vydava v kvantach a zvuk byva tiez kadejaky. ono ked to svacka v bare na ibize, vsetci su tam ozrati a zeckovani, je to aj dost jedno :)

Odpovědět